19 noiembrie, 2012

Şedinţa Extraordinară a Consiliului Local Calafat. Petre Trăistaru (PSD) a fost validat consilier local.


Astăzi,19 noiembrie, a avut loc la Casa de Cultură în sala mică, şedinţa extraordinară a Consiliului local calafat. Pe ordinea de zi s-au aflat 13 puncte care au primit votul favorabil din partea consilierilor locali. Cel mai important moment a fost fără discuţie revenirea printre consilierii locali din partea PSD a domnului Petre Trăistaru. Acesta a fost validat de Consiliul Local după ce domnul Emil Popa (preşedinte PSD Calafat) s-a retras din această funcţie. Tot în această şedinţă la iniţiativa Primarului Mircea Guţă şi cu acordul unanim al consilierilor USL  şi nu numai a fost aprobat bugetul pentru luna cadourilor:

Suma de 31.020 lei  reprezentând cadouri oferite copiilor după cum urmează:

1.Preşcolari: 387 copii x 20 lei/cadou = 7.740 lei
2.Şcolari - clasele I-IV: 666 copii x 20 lei/cadou =13.320lei
3.Copii cu handicap : 8 copii x 20 lei/cadou = 160 lei
4. Copii din familii defavorizate : 71 copii x 20 lei/cadou = 1.420
5. Copii aflaţi în asistenţă maternală, plasament şi protecţie-tutelă: 19 copii x 20 lei/cadou = 380 lei
6. Colindători: 400 copii x 20 lei/cadou = 8.000 lei

Pentru masa tradiţională de 1 decembrie cu fasole cu cârnaţi şi vin fiert a fost alocată suma de 5000 lei. Şedinţa a fost una liniştită poate şi datorită faptului că ne despart două săptămâni până la luna cadourilor99 de comentarii:

 1. Iar a venit mortul la sedinte?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. PUNETI INREGISTRAREA DE LA SEDINTA NU O MAI TINE PENTRU TINE

   Ștergere
 2. Iata cine este Maria Schutz , cea care a inundat Rastul ca sa isi projezeeze ferma candidata PPDD numita si Doamna Sturion

  La Dolj, printre candidaţii PP-DD se numără şi Maria Schutz, achiziţionată de la PSD chiar în ziua depunerii candidaturilor la BEJ. Supranumită „Regina Serelor” acesta candidează pe Colegiu 4 Senat din partea PP-DD, filiala Dolj împotriva actualului senator USL Mario-Ovidiu Oprea şi a lui Marcel Marcea de la ARD. În ianuarie 2008, Maria Schutz a fost trimisă în judecată de DNA pentru înşelăciune şi bancrută frauduloasă în cazul falimentării Serelor Codlea. Numele Mariei Schutz a apărut în stenogramele conversaţiilor dintre senatorul Cătălin Voicu şi diverse persoane, aflate în dosarul DNA în baza căruia procurorii au cerut arestarea acestuia. Voicu recunoaşte în convorbiri că ar fi intervenit pentru rezolvarea unor dosare penale, inclusiv cele ale Mariei Schutz. În aprilie 2010, pe vremea când era vicepreşedinte al PSD Dolj, Maria Schutz a fost audiată la DNA în acest caz. A ieşit plângând din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, negând că Voicu ar fi intervenit vreodată la vreo instanţă în dosarul în care ea este judecată pentru corupţie.
  Regina serelor şi afacerile cu statul

  Numele Mariei Schutz este însă legat de o serie de afaceri ilegale cu statul. Ascensiunea femeii de afaceri în PSD a început din 2002, când Schutz a devenit membru în cadrul biroului executiv al organizaţiei doljene. Concomitent, Schutz şi-a dezvoltat şi afacerile, toate în domeniul agriculturii. Numai că, la scurt timp după ce a pus mâna, prin privatizare, pe numeroase active ale statului, Schutz a “patentat” o metodă proprie de a scoate profit: le-a pus pe toate pe butuci prin inginerii financiare, avându-i drept complici pe funcţionari ai statului. Aşa s-a întâmplat în cazul Orser Oradea şi Sere Codlea, procurorii DNA descoperind că afacerista a folosit aceeaşi “reţetă” în ambele privatizări. Serele orădene au ajuns în paragină pe fondul managementului păgubos al Mariei Schutz. Procesul în care “Regina Serelor” este judecată pentru înşelăciune şi bancrută frauduloasă a fost suspendat în 2009 de către Tribunalul Bihor.

  Prejudiciu peste 5 milioane de euro

  Din probele administrate de procurori a rezultat că “Maria Schutz, cu sprijinul lui Popa Corneliu şi Ciobanu Mihai, a indus în eroare Agenţia Domeniilor Statului cu ocazia încheierii şi derulării contractelor de privatizare a societăţilor comerciale ORSER SA Oradea şi SERE CODLEA SA Braşov”. “S-a stabilit că inculpata nu avea la dispoziţie mijloacele financiare necesare derulării contractului şi nu a respectat clauzele contractuale referitoare la investiţiile asumate prin contracte. De asemenea, beneficiind de concursul inculpaţilor Popa Corneliu şi Ciobanu Mihai din cadrul A.D.S, inculpata a raportat unele date şi investiţii fictive. Fiind ajutată de inculpatul Dascălu Ion, inculpata Schutz Maria a determinat conducerea celor două firme scoase la privatizare să înregistreze cheltuieli şi servicii fictive, situaţie de natură să ducă la declararea stării de insolvenţă”, se arată într-un comunicat al DNA. În total, prejudiciul creat Agenţiei Domeniilor Statului prin fraudele comise de cele patru persoane este de peste 5 milioane de euro.

  VA URMA ..cu Costel Iancu sechestratorul

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa e ca am vazut si eu pe net ca e plin de fraudele facute de Schut . O mare mafioata . A furat de-a stins, pe unde a trecut a lasat datorii si un mare faliment. Aci la Calafat e mai simplu ca impreuna cu Iancu alt mare mare mafiot le arunca la astia un milion in buzunar sau trei saci de porumb in magazie si gata votu ca merge la prostime de parca le-ar ajunge sa traiasca 4 ani...da omu sau romanu e prost si se vede din patru in patru ani

   Ștergere
  2. AM VAZUT DOCUMENTE IN CARE REIESE CA NU MARIA SCHUTZ NU ESTE VINOVATA DE INUNDAREA RASTULUI,NU MAI VORBITI PROSTII PENTRU CA TOATE ACESTEA SUNT IN MANA EI SI LE VA ARATA LA TIMPUL LOR,STATI LINISTITI DRAGILOR MAI AVETI O LUNA

   Ștergere
 3. Maria Schutz, candidată la Senat, a fost mazilită de PSD după ce a apărut în stenogramele lui Voicu. Vezi în ce scandaluri a fost implicată!
  „M-am dus la PP-DD pentru că este cel mai important partid din ţară. Nu am fost mazilită niciodată de PSD. Vechii mei colegi au rămsa tot ei să îşi continue calitatea de parlamentar. Nu eu am dat drumul la ape atunci la Rast, totul a fost din ordinul prefectului de atunci“, a spus Maria Schutz.

  Statul, ţepuit după aceeaşi reţetă

  Schutz a devenit membru în cadrul biroului executiv al organizaţiei doljene în anul 2002. În aceaşi perioadă Schutz şi-a dezvoltat şi afacerile, toate în domeniul agriculturii. Numai că, la scurt timp după ce a pus mâna, prin privatizare, pe numeroase active ale statului, Schutz a „patentat” o metodă proprie de a scoate profit: le-a pus pe toate pe butuci prin inginerii financiare, avându-i drept complici pe funcţionari ai statului. Aşa s-a întâmplat în cazul Orser Oradea şi Sere Codlea, procurorii DNA descoperind că afacerista a folosit aceeaşi „reţetă” în ambele privatizări.

  În octombrie 2002, ADS a încheiat un contract de vânzare-cumpărare de acţiuni la Orser SA Oradea cu societatea Worldser Ţuglui, care a concesionat şi 104 hectare de teren. Societatea controlată de Maria Schutz a câştigat licitaţia, oferind cel mai mic preţ, şi totodată şi-a asumat obligaţia să realizeze un program de investiţii din surse proprii în valoare de două milioane de dolari în doi ani. Worldser Ţuglui se înscrisese la licitaţie la mai puţin de o lună de la înfiinţare. Ulterior, şeful ADS, Corneliu Popa, a prelungit la cinci ani perioada investiţiilor, printr-un act adiţional încheiat fără aprobarea CA. Pe perioada derulării contractului, Maria Schutz a prezentat date nereale, care atestau realizarea investiţiilor asumate. În realitate, majoritatea activelor Orser Oradea au fost înstrăinate către Gini Transcom SRL Craiova, în baza unor datorii fictive.

  Maria Schutz a fost trimisă în judecată în decembrie 2007, procurorii acuzând-o pe afacerista craioveană de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi două infracţiuni de bancrută frauduloasă în formă continuată, cu un prejudiciu total de peste cinci milioane de euro. Procesul care se afla pe rol la Tribunalul Bihor a fost suspendat în anul aprilie 2009.

  Conform declaraţiei de avere Maria Schutz are trei terenuri, dintre care două agricole - unul de 20.230 metri pătraţi în comuna doljeană Ţuglui şi unul de 1.400 de metri pătraţi în Pucioasa, precum şi un teren de 500 de metri pătraţi în Craiova, dobândit în anul 2005. Are o casă de locuit în Pucioasa, un apartanent în Craiova şi alt apartament în Codlea şi este acţionară la trei societăţi comerciale, dintre care două cu profil agricol şi una de asigurări, la care deţine acţiuni şi părţi sociale în valoare de 38.000 de lei.

  Maria Schutz candidează pe Colegiul 4 de Senat din partea PP-DD împotriva senatorului Mario-Ovidiu Oprea de la USL şi a lui Marcel Marcea de la ARD.

  În stenograme Voicu recunoaşte în convorbiri că ar fi intervenit pentru rezolvarea unor dosare penale, inclusiv cele ale Mariei Schutz.
  Femeia de afaceri a negat că Voicu a intervenit la vreo instanţă în dosarul în care este judecată pentru corpuţie. În anul 2010 când Maria Schutz era vicepreşedinte al PSD a ieşit din sediul DNA plângând

  articol preluat dupa adevarul.ro la adresa ; http://www.adevarul.ro/locale/craiova/Schutz-PSD-Catalin-Voicu-Femeia_0_804519604.html

  RăspundețiȘtergere
 4. INFORMATII ULUITOARE DESPRE CANDIDATA PP-DD MARIA SHUTZ

  Au inundat satele ca sa protejeze afacerile unei pesediste

  Miercuri, 19 aprilie 2006, 0:00

  sursa: Cotidianul


  Localitatile Rast, Negoi, Catane si Bistretul Nou ar fi putut scapa de inundatiile catastrofale carora le-au cazut victima daca acum cinci zile autoritatile ar fi aprobat o inundare controlata prin spargerea unui dig.

  Salvarea satelor ar fi dus insa la inundarea unei crescatorii de peste, Piscicola SA Dunareni, si a unei ferme, Agroindustriala SA Macesu, ambele apartinind Mariei Schutz, om de afaceri din Craiova si consilier judetean PSD.

  Digul a fost ridicat pentru a proteja cele doua unitati agricole in cazul unor inundatii de amploare mai mica, intrucit se afla la un nivel mai jos decit malul sting al Dunarii. Viitura din acest an a fost insa atit de mare, incit digul a retinut apa si a impins-o catre cele patru sate.

  Prefectul judetului Dolj acuza acum trei zile ca inca de vinerea trecuta trebuia creata o bresa in dig, desi ieri si-a mai domolit acuzatiile. Aceasta ar fi trebuit creata la 150-200 de metri de malul fluviului, astfel incit apa retinuta de dig sa se disperseze parte in Dunare, parte spre crescatoria piscicola si spre ferma.


  Raspunsuri evazive de la autoritati

  Radu Constantin, primarul comunei Cirna, pe raza careia este amplasat sediul firmelor Mariei Schutz, confirma atitudinea acesteia: „Doamna Schutz s-a opus crearii bresei in dig, a opus rezistenta pentru crearea acestei brese in dig. Din cite am inteles, ea s-a plins ca are o gramada de peste in acea acumulare piscicola si ca, daca o sa se faca bresa, tot pestele ei o sa se piarda pe cimp".

  Sulfina Barbu, ministrul Mediului, arunca responsabilitatea catre patroana: „Vineri, la miezul noptii, am primit o cerere de la Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, conform procedurilor, privind dirijarea apei din acumularea piscicola Dunareni, care punea in pericol trei sau patru localitati. Cererea a fost aprobata de catre comitetul ministerial.

  In cazul in care Maria Schutz nu a respectat acest ordin, atunci este o responsabilitate mare pe care si-a asumat-o si poate suporta rigorile legii". Ministrul Vasile Blaga e la fel de confuz: „Nu ne putem baza pe anticipari neintemeiate. Oricine ar fi putut spune orice".

  Iar Maria Schutz confirma doar partial acuzatiile satenilor: „Nu m-am opus deciziei de efectuare a unei brese in dig. Am avut discutii cu conducerea judetului, cu prefectul, si am cerut sa nu distruga digurile total, pentru a le putea reface.

  Este o situatie grea si trebuie sa ne supunem. Inundatiile n-au venit de la conducerea judetului sau a tarii, ci de la natura. Consider ca fiecare s-a comportat asa cum trebuia". (Remus Radu, George Lacatus)

  Bani pentru inundatiile controlate

  Proprietarii terenurilor inundate in urma spargerii controlate a digurilor vor fi despagubiti, a declarat ieri, la Timisoara, premierul Calin Popescu Tariceanu. El a spus ca Ministerul Agriculturii a facut deja o evaluare preliminara a pagubelor si a sumelor cu care vor fi despagubiti oamenii.

  „N-as vrea sa o considerati o suma definitiva, probabil este in jurul a 15 milioane de lei pe hectar, dar, repet, o luati sub rezerva, pentru ca aceasta suma nu este aplicabila identic, indiferent de tipul de cultura si de stadiul ei", a spus premierul. (R.C.M.)

  Statistici sumbre

  Dunarea a evacuat 4.900 de persoane si a inundat peste 800 de case in doar o saptamina. Apele au afectat 119 localitati din 13 judete ale tarii. Peste 20.500 ha de teren arabil sint sub ape. Fluviul a distrus 18 poduri si 122 de podete.

  Trei drumuri nationale sint inchise: DN 56 A intre Calafat-Severin, DN 55 Catane-Rast, DN 22 Smirdan-Macin, iar 378 de kilometri de drumuri judetene si 119 kilometri de drumuri comunale sint acoperite de ape. Va ploua pina a doua zi de Paste. Debitele riurilor vor inregistra cresteri importante si chiar depasiri ale cotelor de inundatie

  RăspundețiȘtergere
 5. DA VI SE PUSA PATA TE SUTZ, HAI SA-I VEDEM PE AI NOSTRI PE TRAISTA CUM VA SARI IN SUS CU VALETU VINTILA .

  RăspundețiȘtergere
 6. Incepe sa se mai faca ceva si in oras de cand o sa revina Traistatu.

  RăspundețiȘtergere
 7. bai popo intrebare tu cand scrii articolele astea ale matale simti cumva un gust (evident in gura) ca de cacat !? Daca da stai linistit - de cand ti-ai tras blogo-zearu acesta cam asta mananci.. Daca nu tot linistit sa stai - inseamna ca te-ai obisnuit..

  RăspundețiȘtergere
 8. eu nu inteleg o chestie de ce tre sa faca primaria cadouri copiilor alora din clasele 1-4 si "colindatorilor" alora 400!!!, care cred ca tot din categoria alaora din clasele 1-4 sunt ..
  aia n-au parinti sa le faca "cadouri" ? sau poate acu VIN ALEGERILE si e nevoie de un pic de campanie electorala mascata pe ban public...
  natie de cretini !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ba prostule cadourile se dau dupa 20 decembrie si afla ca s-au dat in fiecare an .Daca te vei interesa putin vei afla ca asta se facea pana si pe vremea lu Ceausescu...da ce stie un lingau de fund portocaliu sau mov aprins DeDe ce sa stie

   Ștergere
  2. asta se numeste prostie nu traditie ba galbejitu dreaqu.. si intrebarea ramane - DE CE din banu public, pentru ca, daca e s-o iau dupa rationametu tau de grohaitor usl-ist, si de ziua mea ar trebui sa primesc cadou ca asa e traditia nu-i asa ?

   Ștergere
  3. tie sa-ti dea mata de unde e

   Ștergere
 9. Daca la tine cind vin colindatorii ii dai afara...este cu totul altceva.Obiceiul din stramosi este sa primesti colindatorii si sa ii cinstesti cum se cuvine pentru urari.Oricum nu le poti cere ce nu au ...unora.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. unde mata ai vazut tu 400 de colindatori? sa cante cui? lu nea nicu ? tembelii dreaqu

   Ștergere
  2. pai ce sa intelegi tu comunistule, la voi doar spagile sunt lucruri serioase nu colindatorii sau cadiourile pentru copii

   Ștergere
 10. sa dea din banii lor ca toti sunt directori, patroni, afaceristi, miliardari si guta care are avere de vreo 4 mil de euro. De acolo sa dea bani

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nuuuuuu Guta are mai mult are cam 100 de miliarde de euro chiar peste Bil Gheitz, ai de-aia sta la apartament si nu in vile ca unii de-i stim noi bine de se dau virgine in politica da schimba din patru in patru ani partidul si curu ce treie lins. Un exemplu e frumosu cu gel in cap Ninel- copilul politic minune= a lins poponeata lu Traistaru pe urma a bagat adanc la Adelica si Bora A TRECUT SI PE LA GUTA ASTA VARA DA TOT LA LINS, iar acum trage la curu candidatilor din PP-DD. Parasute PARASUTE APA STATUTA ,LATURILE CU SPUME DUPA CE TE SPELI PE PICIOARE DUPA O ZI CALDUROASA CU NACLAIALA DE TI SE LIPESC CIORAPII DE PERETE

   Ștergere
  2. NU SE VEDE CA AR AVEA NICI BANI DE TOALE SCUMPE DAR PATRU MILIOANE DE EURO

   Ștergere
 11. Voinea a spalat pe jos astazi cu Voicu in sedinta PDL.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte bine ca asa le trebuie USL-istilor daca tin pdl-istii in functie.

   Ștergere
 12. AFARA CU TRADATORII SI JAVRELE

  Voinea e o Javra cu J mare, un profitor si tradator.Are un singur scop interesele lui .Guta trebuia sa-l schimbe ca spitalu nu va vota cu Voicu. Voinea are caracter de pdl-ist fara scrupule, fara principii un ZERO BARAT. Daca lua Cicerone fraiele era altceva, nu mai erau probleme. Voinea a avut intalniri cu Iancu pe ascuns si pregatesc ceva padurarului asa cum ii spune Voinea. Asta are un mare OF ca el a candidat si nu a luat la redistribuire acum 4 ani. Daca Voicu nu ia peste 50 la suta e grav.Acum patru ani a luat 39 la suta dar acum cum multi nu vor sa mai vina la vot ....e groasa treaba. Intrebare pentru GUTA ...DE CE IL MAI TII PE VOINEA SI PE BORA? ...sa pierzi voturi!!!Ori o fi vreo intelegere sa cada Voicu?!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 13. ba cretinu draku se vede treaba ca te-ai galbejit de tot.. pai ce te face sa crezi ca daca bora or voinea or cine iti mai trece tie prin mintea aia putrezita n-or or sa mai fie unde zici atunci eu o sa votez altceva ? eu stiu ca tu votezi ca o oaie dobitoaca care alege cu cine e in functie de ce turma se afla da totusi crede-ma ca mai sunt si oameni sanatosi care voteaza (sau nu) intr-un anume fele pentru ca asa le dicteaza constiinta
  tu esti exact imaginea romanului votant din cauza caruia am ajuns in situatia asta..
  ra-tale dreaku de zdrente

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ho ho lingai lu Voinea si Bora ca mai au doi ani si ies la pensie si sa va vedem atunci unde va bagati limba

   Ștergere
 14. iti multumim de grija japitza dreaku, stai linistit ca noi ne tinem limba unde-i locul iei. A ta vezi ca tocmai a iesit de undeva si.. pute. Eu zic sa o bagi la loc ca poate mai trece cat de cat..

  RăspundețiȘtergere
 15. Bravo Voinea . Ai spus adevarul despre voicu ca si acum 4 ani. Voinea mai si gandeste nu ca toti analfabetii galbeni care stau cu fusta scoasa cand vine sefu.

  RăspundețiȘtergere
 16. betivanul de Voinea cu mainile tremurand,excroc pe deasupra,a jecmanit la angajari si acum vrea sa-l jecmaneasca si pe Voicu.Sa-l intrebati pe Piki de la Racova cat ia cerut sa-i angajeze pe o ruda.

  RăspundețiȘtergere
 17. Voinea este o pierdere pentru USL mai bine nu se luau cu asemenea pedelist bolnav.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. SA FIM OBIECTIVI

   Nu e pdl-ist e director de spital si stii si tu bine cum se tine o functie iar el a facu ceva pentru spital si va face in continuare acum are in plan sa ia o centrala termica. Omu a facut ce era de facut cu banii de care a dispus. Ia adu-ti aminte tu pdl-istule sau omul din popor pp-dd-istule cum era spitalu inainte mai ales cand a fost Cicerone te haleau viermii...e asa sau nu?!!

   Ștergere
 18. Il votam pe Voicu da daca e ca Voinea il scuip in fata.

  RăspundețiȘtergere
 19. Una dintre cele mai importante personalitati calafetene vine azi in echipa lui Mihai Voicu . Astfel directorul spitalului municipal dr. Voinea Stelian si-a anuntat azi sustinerea pentru Mihai Voicu si Mario Ovidiu Oprea candidatii USL pentru colegiul Calafat si recomanda tuturor sustinatorilor sa-i sa-i voteze pe cei doi candidati . In curand echipa USL va mai pregati cateva mari surprize ce vor avea ca scop obtinerea procentului prognozat de 80% in colegiul Calafat pentru USL .

  www.ziaruldecalafat.ro


  asa ca nu mai aiurati pe aici

  RăspundețiȘtergere
 20. Răspunsuri
  1. Nu pierde ca e ultima sansa pentru romania si calafat.Daca nu iesim la vot vom pierde toti.Pe cine sa alegem pe Diaconescu afaceristu de nu stie sau stie si nu vrea sa spuna cum a facut milioane de euro sau adunatura de mafioti din PDL in frunte cu Basescu sluga ocidentului , de le linge talpile la aia sa-l tina presedinte iar murim de foame.Afara cu hotii hai la vot pe 9 decembrie

   Ștergere
 21. Voinea a clacat si a trecut la lins iar cum e obisnuit sa stranga bani ...da nu stim pentru cine ca doar n-o manca cu 10 guri ca de baut stim ca bea cu 15 guri.

  RăspundețiȘtergere
 22. Voinea era luat de bautura cand il sustinea pe Voicu si de ochi cand il sustine pe Popa.
  Multi spun ca Voinea il sustine si pe Iancu pentru ca ar fi prieteni.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Are afaceri cu pamanturile cu Iancu

   Ștergere
  2. CU CE CURU MEU IL SUSTINE VOINEA PE ALA MA CU UN VOT AL LUI CA NU POATE FI SIGUR PE NIMENI ALCINEVA

   Ștergere
 23. DA PE MINE NU MA INTERESEAZA DE VOINEA, VOTEZ USL PENTRU A SCAPA DE ZDRENTELE DIN PDL DE MI-AU INJUMATATIS SALARIUL SI DE CRETINII DIN PP-DD, SIMPLU SIMPLU SI SCURT...IN REST TOTUL E CAN CAN

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. votezi ca un bou !

   Ștergere
  2. un bou care are mai mult creier ca tine

   Ștergere
  3. o fi cum zici, da tot ca un bou o sa votezi ..

   Ștergere
  4. E bine cand recunosti ca nu-ti iese gramajul la creier.Felicitari pentru sinceritate!...si stai linistit,asta ca o consolare, ca n-a murit nimeni din cauza lipsei de creier.Matul gros sa fie plin.

   Ștergere
 24. Nu fiti rautaciosi Voinea ramane un reper ca om si in profesie si in politica.Acum patru ani a iesit pe locul 3 la mica diferenta de Voicu.Omu e o personalitate fara a pune la indoiala si calitatile de chirurg .

  RăspundețiȘtergere
 25. Hai sa ne trezim si sa iesim la vot ca daca vin pdl-istii inca patru ani ramanem si fara chiloti pe noi de facem striptis benevol. O sa fim peste patru ani ca aia din lagarele fasciste , o mana de oase si 50 de cm de piei. Gluma gluma da daca punem gresit stampila in decembrie pe romaneste spus sau pe olteneste "belim prazu" pe inca patru ani rau de tot!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pe bune ? eu zic asa daca vreti sa traiti BINE atunci LA MUNCA ba! ia zii galbejitu dreaku pricepi ceva din fraza asta ?

   Ștergere
  2. NU PRICEP CA NU SUNT ASA DE PROST CA TINE

   Ștergere
  3. DA MA CRINTENE LA MUNCA ,CA SI TINE

   Ștergere
 26. nasol, atunci chiar ai sa belesti prazu

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da macar nu sunt totusi atat de prost ca tine si o sa traiesc in continuare, dar despre tine ce sa spuna nici ca sluga pe gratis nu te-as lua crede-Ma

   Ștergere
 27. mda eu sunt mai ghinionist de fel insa tu.. tu o sa fii un bou norocos care o sa traiesti asa pana la adanci batraneti .. felicitari !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu esti ghinionist esti PROST iar prostia e o stare nu un ghinion.

   Ștergere
 28. Ar fi de rahat ca acum calafatu sa voteze cu alt partid decat cu USL adica cu unii de nu vor fi la guvernare ca sa mai luam fonduri ciuciu, canci, sa stam in opozitie inca patru ani si fara ajutor pentru oras. Voicu e mana dreapta a lu Antonescu si va fi ministru ce sa mai vorbim sunt toate USiLe deschise pentru investitii odata cu podu si locuri noi de munca.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. de ce mi se pare ca vorbesti ca nea nicu?

   Ștergere
  2. mai bine ca el (ca nea Nicu) nu vorbesc da ca tine DA!!!!

   Ștergere
 29. aha.. si zici ca toate usile se vor fi deschise, investitii, locuri de munca.. ba ce chestie.. hai mai zi-ne ca ne place povestile matale

  RăspundețiȘtergere
 30. da aveti dreptate o sa umble cainii orasului cu locuri de munca in varf de coada,iar usile toate o sa fie deschise o sa ne bata vantul prin buzunare iar voicu daca o sa mai iese va mai veni la noi iar peste 4 ani .O SA FIM TOTI GALBENI DE FERICIRE

  RăspundețiȘtergere
 31. CELE MAI MARI PERSONALITATI,VOINEA,HM, POATE E RESPECTAT DE BACUS SI LITRA,ATAT.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. hm ba da tu ai ce ai cu voinea asta .. ce mama draku, ca el nici nu candideaza si nici nu incurca pe nimemi si culmea mai e si bun .. bunaoara cred ca ti-a tras-o bine dom doctor candva de acum scuipi ca o javra numai laturi pe gura aia galbejita - intre noi fie vorba chiar ti-o meritai daca e sa ma iau dupa atitudinea de dobitoc ce-o ai si aici
   da mai bine spune-ne totusi cam pe ce culmi de de progres economic si social o sa fim daca l-am vota pe ochelaristu ala.. da sa ne explici mai in detaliu, ca la prosti, ca pricepem mai greu..

   Ștergere
  2. Ar fi culmea sa candideze ca oricum nu-l voteaza nimeni nici ai lui din casa ca sunt satui de el.
   Maine facem o adunare a drinkuitorilor din Calafat si comunele de pe langa.Premiile sunt doar pentru locurile 2 si 3 ca primul e ocupat de maestru Voinea fiul legitim al lui Bachus.
   Acum doua seri Voinea se lauda ca a facut un vin pe cinste si nu are treaba iarna asta sta la tocat tigari si la supt de zeama de strugure romanesc si din ala american Wiski

   Ștergere
 32. sa lasam pe besmetici sa se injure.va propun sa demascam securistii si informatorii din calafat:
  1.guta
  2.afrem
  3.spuneti voi altii..

  RăspundețiȘtergere
 33. 3 voinea. Vedeti unde era la revolutie?

  RăspundețiȘtergere
 34. Ba prostii dracu! Faza cu Voinea e intoxicare de lu gartoina - homolaul de la primarie. pai la lansarea lui C Popa i-a dat muie Voinea lui Voicu din toate pozitiile. S-a dus cineva personal sa il intrebe? Canci! Ete io l-am sunat! Ce a fost la gura lui la adresa astora e greu de reprodus

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. sa mori tu ca asa a fost??? ce sincer esti ca curvele dupa centura de toate sunt la prima frecare

   Ștergere
 35. Voinea il sustine pe Cornel Popa! pentru ca este PDL si respecta oamenii.
  Chiar daca lucreaza pentru SRI mergeti si vorbiti cu Voinea sa vedeti ce va zice de Voicu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da pe tata mare il sustine si invers.Sunteti copii Voinea e distrus politic eject din vara dupa ce a iesit pe usa din dos de la PDL ca ultimu om

   Ștergere
  2. Berceanu a declarat ca obiectivul lui politic este sa il termine pe Voinea.

   Ștergere
 36. ba neica da cam rau v-au ars creierele galbejitii...

  RăspundețiȘtergere
 37. Da lasati-l pe Voinea asta ca e in pragu pensiei sa-si creasca nepotii si sa se bucure de viata ca de-aia a muncit sa stea cu copii si nepotii linistit.Nu mai aveti respect deloc, fiesa e insarcinata si va avea anul urmator un copil...va rog putin respect.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si daca va avea copil sau nu haide dute dreaku cu ne e treaba ta.

   Ștergere
 38. Da chiar nu puteti sa comentati fara sa jigniti alti membrii ai familiei care nu au treaba cu politica sau cu viata publica.Sa fim Fer pley.

  RăspundețiȘtergere
 39. I-ar l-ati bagat pe bosorogul de Traistaru in consiliul local?

  RăspundețiȘtergere
 40. SA DISPARA ODATA BOSOROGI DESTIA CA TRAISTA VOINEA SI BORA. CA SUNT DEPASITI DE TOT.
  VOINEA MAI SI CERE BANI PE DEASUPRA.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cand or da ortu popii dispar si in carucior sau in carje o sa-i vedem.Da macar Bora are sange in instalatie si e tare da paraliticu Voinea e un tremurici cu limba scoasa dupa functie.Lu Voinea daca i-ai luat directoratu sa ineaca definitiv in alcool.Dezalcolizare scrie pe el=fericire totala ca o sa aiba pensie mare deci va avea bani de baut si fumat.

   Ștergere
  2. Anonim20 noiembrie 2012, 18:17

   ...hm ba da tu ai ce ai cu voinea asta .. ce mama draku, ca el nici nu candideaza si nici nu incurca pe nimemi si culmea mai e si bun .. bunaoara cred ca ti-a tras-o bine dom doctor candva de acum scuipi ca o javra numai laturi pe gura aia galbejita - intre noi fie vorba chiar ti-o meritai daca e sa ma iau dupa atitudinea de dobitoc ce-o ai si aici...

   asta cred ca e pentru tine
   ia zii te mai doare !?

   Ștergere
  3. Maaa... vorbesti cam mult si iti obosesti limba pretioasa, aia de trebuie sa linga poponetu doctorului si se supara pe urma ca o simte moale si obosita de atata vorbaraie. Cum au trait unii pe langa acest doctor lingand o viata, fara coloana fara nimic doar sa fie la adapost . O sa ne vindecam cand om scapa de bolsevicii astia comunisti invatati pe laude si lins de talpi.

   Ștergere
  4. Voinea o sa demisioneze de la spital in cateva zile.

   Ștergere
  5. ALA DI PIATA CU CIARA LA NAS SA SPUNA CATI BANI A DAT SA O ANGAJEZE PE INSIPIDA DE FIESA CA E PROASTA DE IMPUNGE

   Ștergere
 41. Voinea o sa stea acolo pana cade spitalul pe el.

  RăspundețiȘtergere
 42. papastel,tutun.parvan si f .multi....

  RăspundețiȘtergere
 43. cocina de blog a lui popa
  asa blog asa om

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pa si tu daca nu te simti porc de ce dai buzna aci la troc sau la blog. Popo lasai si baga mare sa le fluiere urechile .Sa umble cu izmenele pan la genunchi hotii draku de nu le place decat lauda si spagile iar altii sa faca foamea.HUUUUAaaa jAVRELOR , comunistilor, kgbistilor si care or mai fi

   Ștergere
  2. Incepura trepadusii lu Voinea sa iese din scorburi li se clatina locurile simt mirosu schimbarii.Las ca vine Cicerone si sar fulgii dupa voi.Nu mai misca unu .

   Ștergere
  3. mars porc la cocina ! e ora mesei - se caca guta !
   apropo, stii la ce zic moldovenii guta ?

   Ștergere
 44. SONDAJ PENTRU VOTUL DIN 9 DECEMBRIE EFECTUAT LA CALAFAT

  In data de 18 noiembrie a fost realizat pe raza orasului Calafat un sondaj de opinie ce reflecta tot mai clar, asa cum ne asteptam, realitatile politice.
  Dupa cum ne arata si istoria, in cadrul orasului Calafat, partidul numarul 1 cu care ar vota calafetenii este PSD, ceea ce ne confirma si ultimele 4 siruri de alegeri, in care PSD a castigat in orasul Calafat.
  Pe locul 2 se afla PNL urmat de PDL.

  La alegerile parlamentare scorul calibrat este urmatorul:
  1)Mihai Voicu 59%
  2)Cornel Popa 29%
  3)Constantin Iancu 9%

  La alegerile pentru un post in Senat:
  1)Mario Ovidiu Oprea 58%
  2)Marcel Marcea 23%
  3)Maria Schutz 16%

  Restul procentelor se duc catre nehotarati si voturi pe alti candidati.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. si cand cazu gartoi din pat era dimineata si intra vibratoru de tot in qur

   Ștergere
 45. Voinea e in stare sa il sustina si pe Becali numai sa ramana director.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. da ma face voinea un rahat a angajat in locul lui viorel chelaru pe proasta lu viorel ala nebun de cshimba valuta .E tuta de da in gropi iti dai seama ca scoate o proasta adica pe nisipasu si baga alta si mai proasta.ARE TOATE TUTELE IN SPITALUL ALA .A POMPAT BANI LA GREU VALUTISTU

   Ștergere
 46. ba dar alde reveta, catalin si altii pedisti de frunte cand erau la putere unde sunt acum in campania asta?

  RăspundețiȘtergere
 47. Mă uitam pe Realitatea, la Crin Antonescu, și mi-a adormit copilul în brațe. Deci se ia.

  RăspundețiȘtergere
 48. cei din consiliul local ar trebui sa fie fericiti ca nu mai adorm ci le ofera Traistaru soww de zile mari

  RăspundețiȘtergere
 49. a bei popo sa vede taicaule ca esti dus cu pluta si tu si mancatorii aia de cacat de la care ai preluat pozele.. pai tie ti se pare dezustator , oribil, inuman, etc faptul ca un afis electoral este lipit pe o cruce hmmm pai , intre noi fie vorba, n-ai nicio dovada ca a fost lipit de aia de la PP-DD - ci... bip! poate au fost lipite de altii ca sa-i dicrediteze pe acei candidati.. da cred ca e prea mult pentru tine asta.
  in fine chiar si asa, unii au lipit un afis pe o cruce pe care scria sa-l votezi pe nu stiu cine ca-ti va fi mai bine - unde e actul blasfmeiator? in capu tau cu siguranta !
  si daca tot esti sensibil la astfel de acte vezi ca printre altele pe cacatu tau blog oamenii injura , calomniaza famili etc ca la usa cortului.. chiar nu stiu daca asftel de fapte sunt mai dezgustatoare si inacceptabile din partea unui om cu pretinse pretentii de moralitate decat lipirea unui afis pe o cruce..
  tu ce zici ?

  RăspundețiȘtergere
 50. Ba cacmas in judecata voastra cei din clasele I-VIII nu sunt ma tot copii?sunt monstri de nu le dati si lor cadouri?

  RăspundețiȘtergere