10 iunie, 2014

DE ULTIMA ORA!!!!!!Accident teribil de munca la Poiana Mare. Un muncitor a murit fiind decapitat de excavator iar altul grav ranit a fost transportat de urgenta la spital FOTO SI VIDEO


VIDEO


Detaşamentul de Pompieri Calafat a interveninit marti (10 iunie) in comuna doljeană Poiana Mare, unde a avut loc un grav accident de muncă. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, doi bărbaţi, unul de 25 de ani şi altul de 47 de ani, care făceau săpături pentru reţeaua de canalizare a comunei au fost surprinși de malul unui şanţ care s-a prăbuşit acoperindu-i. Din informatiile pe care le avem, cel care se afla pe excavator a incercat sa-i scoata pe cei doi , insa din pacate unul dintre ei a fost decapitat de cupa excavatorului (cel de 25 de ani ).
ISU Dolj a intervenit cu un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de descarcerare.
Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Dolj a trimis la faţa locului un inspector pentru a stabili ce s-a întâmplat. Potrivit ultimelor informatii, barbatul de 25 de ani a decedat, iar cel de 47 de ani a fost salvat, fiind transportat la spital. Până la sosirea echipajelor ISU Dolj, reprezentanţii firmei constructoare au fost cei care au executat operaţiuni de salvare a celor două persoane prinse sub malul de pământ.


    ALBUM FOTO...

 











3 comentarii:

  1. In aceasta zona cu terenul mai mult nisipos oblogatoriu se folosesc sprijiniri metalice d-lor. Apropo responsabilul cu protectia muncii al firmei constructoare s-a asigurat de acest lucru? Sau lasa ca astea costa bani multi si noua baietilor destepti ce ne mai ramane? E pacat sa nu ne alegem si noi cu ceva, nu? Romania TE IUBESC! De ITM ce sa mai vb. se fac ca ploua ca de obicei!!! Tara de cacat condusa de oameni de cacat!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde responsabil SSM? Mascota care ocupa aceasta functie e doar un servitor al sefilor, om de casa bun la toate......pentru ca pentru un adevarat responsabil SSM trebuiau bani iar boierii conducatori nu au gasit resurse si pentru aceasta functie considerata nesemnificativa (in raport cu grandoarea lor)!

    RăspundețiȘtergere
  3. aveti perfecta dreptate

    RăspundețiȘtergere