02 august, 2014

Prima seara a Taberei Folk. Microrecital de exceptie sustinut de Doru Stanculescu si Sorin Mingheat in prima zi a Taberei Folk 2014. Video si foto


VIDEO

 

Vineri, 1 august, a avut loc deschiderea oficiala a celei de a XVII-a editie a Taberei Internationale de Muzica Folk, desfasurata la Calafat. Deschiderea a fost facuta de catre managerul Casei de Cultura, doamna Cristina Crinteanu, care a multumit primarului si Consiliului Local Calafat, implicati in realizarea acestui eveniment cultural extraordinar.
Amfitrionul manifestarii, Dan Vana, si-a exprimat bucuria ca tabara a ajuns la un an distanta de majorat, anuntand totodata ca in cele 7 zile de manifestari vor avea loc, pe langa concerte, si o serie de lansari de cd-uri si carti de poezie. Domnia Sa a amintit ca anul acesta Televiziunea Romana, care a deplasat o echipa la Calafat, va realiza si un film cu Tabara Folk.
Spectacolele se vor tine in fiecare seara, incepand cu ora 21.00, pe platoul din fata Casei de Cultura, iar daca vremea va fi potrivnica, manifestarea se va desfasura in sala mare de spectacol. Calafetenii sunt invitati sa se bucure si sa se relaxeze in compania celor mai frumoase melodii ale genului folk.

album foto...
















Un comentariu:

  1. De ce nu s-a tinut tabara in vama ca anul trecut, era satiu mare, acoperit
    in caz de ploaie

    RăspundețiȘtergere