16 septembrie, 2014

PLR are acum sediu și în Calafat

Partidul Liberal Reformator fondat la inițiativa domnului Călin Popescu Tăriceanu a ajuns și în județul Dolj !
Deputat Nicu Marcu a fost desemnat sa puna bazele Filialei Județene Dolj a PLR, în calitatea de Președinte. I s-au alăturat persoane cu probitate profesională și morală incontestabilă cum ar fi: Conf.univ. dr. Cristian Burada, prof. Mircea Nastase, Prof.univ.dr. Firmilian Calotă, Prof.univ.dr. Mihnea Marin, Prof.univ. dr. Ligia Rusu și mulți alții.

In aceasta echipa, dezvoltarea partidului a fost una foarte rapida, in acest moment, PLR DOLJ avand înființate filiale noi și puternice toate localitatile importante ale judetului, si un numar de peste 4000 de membrii.
În Calafat, Organizația locală PLR a apărut de aproape doua săptămâni și are deja peste 300 de membri, coordonați de domnul Leontin Afrenie, un tânăr calafetean de 36 ani, de profesie inginer silvic.
Liberalii reformatori calafeteni au declarat ca sunt foarte incantati de interesul cu care populatia mun. Calafat primeste candidatura d-lui Calin Popescu Tariceanu, fapt care le-a fost de mare ajutor in aceasta campanie pentru strangerea de semnaturi.

                                                                          preluare: www.olteniasud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu