11 martie, 2010

Consilier local din Poiana Mare, beat la volan




O femeie din comuna doljeană Poiana Mare a fost lovită cu maşina de un consilier local care conducea băut. Luni seară, în jurul orei 20.30, Mihai Dianu, de 40 de ani, din Poiana Mare, preşedintele organizaţiei locale a PD-L, ba chiar şi consilier local al aceleiaşi formaţiuni, a ieşit la o plimbare prin comună, pe DN 55 A, la volanul autoturismului personal, marca Chrysler. Conducând imprudent, poate şi din cauza paharelor de băutură consumate, a acroşat-o cu maşina pe consăteanca sa Ana Rada, de 35 de ani, care se deplasa pe marginea părţii carosabile, în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, femeia a suferit leziuni la cap şi la un genunchi, fiind transportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Calafat. După accident, poliţiştii l-au testat pe consilierul local cu aparatul etilotest, stabilind că acesta prezenta o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Calafat, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Apoi i-au întocmit dosar penal atât pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, cât şi pentru vătămare corporală din culpă.


Gazeta de Sud

4 comentarii:

  1. ba fratiilor mai punetii si voi politia la treaba ca si asa doarme toata ziua si sunt prin piata vinerea la ciugulit..

    RăspundețiȘtergere
  2. poienarilor fugiti din satul ala occidentul va asteapta ca voi sunteti harnicii si vestul are nevoie de voi

    RăspundețiȘtergere
  3. O profesoara pe nume Nicoleta Popa a luat nota de 2.60 la examenul de suplinitor si totusi a optinut postul de profesor la liceul din Poiana Mare,cum este posibil asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  4. SI MAI MENTIONEZ FAPTUL CA ACEASTA "DOAMNA"NU ARE UN TRECUT PREA CURAT(a avut relatii cu sotul celei mai bune prietene si tot satul stie asta).Ce exemplu poate sa de ea elevilor ?

    RăspundețiȘtergere