14 februarie, 2011

Dinescu: Vreau să văd mascaţi tot timpul dacă aceasta este o meserie


Mircea Dinescu a spus vineri seară la Realitatea TV că îşi doreşte să vadă tot timpul mascaţi, dacă aceasta este o meserie. Acesta a afirmat că luptă anticorupţie care se vede la televizor este, de fapt, un spectacol, nu este o luptă reală.


"Nu mai suport spectacolele de mascaţi în România. Ies din canale nişte inşi cu căşti... seamănă cu alea fasciste puţin. Văd mascaţii ăştia cu elicoptere, îmbrăcaţi în negru. Ce fac ăştia cât timp noi nu-i vedem la televizor? Joacă şeptic şi aşteapă ca unu să apese pe buton? Dup-aia iar dorm două săptămâni, trei luni, doi ani. Şi iar apasă pe buton şi iar apar", a spus Dinescu.

"Vreau să văd în fiecare zi mascaţi, dacă asta e meseria lor. La CFR văd oameni care lucrează la CFR, la vamă văd oameni care lucrează la vamă. Vreau să văd mascaţi tot timpul dacă aceasta este o meserie, că îi mai vedem la televizor când mai sparg câte o uşă, mai greşesc adresa...", a mai spus Mircea Dinescu.

Acesta este de părere că lupta anticorupţie pe care românii o văd în aceste zile la televizor, nu este una reală, ci "un spectacol". Dinescu mai spune că lupta împotriva corupţiei ar trebui să fie subterană şi să aibă efecte.

4 comentarii:

  1. marele poet fara poezii ,ne da lectii.mambo in slobozia fraiere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce ati eliminat-o, nu va convenea ce s-a scris despre acest mascarici, mare proprietar la cetate? asa va aratati echidistanta, magarilor!

    RăspundețiȘtergere