09 februarie, 2011

Zgonea: alianţa dintre stânga şi dreapta arată că în sfârşit societatea românească s-a maturizat , dar mai ales o parte din clasa politică.


Într-o declaraţie de presă recentă, deputatul PSD de Dolj, Valeriu Zgonea, susţine că o alianţă între un partid de stânga şi unul de dreapta este posibilă în România de astăzi deoarece clasa politică şi societatea au ajuns la maturitate.


"Am luat această decizie atât de importantă după un drum lung, după multe discuţii şi frământări. Acum 10 ani, nimeni nu ar fi crezut că în România este posibilă o alianţă între un partid de stânga şi unul de dreapta. Această alianţă arată, pe de o parte, cât de mult s-a maturizat societatea românească şi clasa politică, dar şi mărimea dezastrului în care a fost împinsă ţara de către Băsescu şi PDL. Unirea Opoziţiei este răspunsul la disperarea românilor. Am trecut peste orgolii şi dispute doctrinare, peste tot ceea ce ne desparte din trecut, pentru a construi o alianţă a binelui, o alianţă pentru viitorul acestei ţări", explică Zgonea.


Despre obiectivele Uniunii Social Liberale deputatul spune că sunt clare. El le şi enumeră, punând în fruntea listei înlăturarea de la putere a actualei guvernări. Adaugă apoi câteva scopuri, fără să precizeze însă mijloacele pentru atingerea lor.

"Avem obiective clare. După înlăturarea de la putere pe cale democratică a actualului regim clientelar, corupt şi ineficient, vom readuce România pe drumul democraţiei şi prosperităţii. Asigurarea bunăstării cetăţenilor, a nivelului de trai, a veniturilor, a condiţiilor de muncă şi de viaţă, asigurarea bunei guvernări şi a administraţiei moderne şi eficiente sunt obiective pe care ni le asumăm cu toată responsabilitatea", mai spune Zgonea în declaraţia sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu