26 mai, 2011

Carnavalul Copiilor .Organizator fima AVON la SClub Calafat.

12 comentarii:

  1. primăria calafat organizează carnavalul"PAIAŢE ŞI MĂSCĂRICI DE DUJINĂ"!!!ÎN ROLUL PAIAŢEI "INEGALABILUL"PĂPUŞAR -roşcovanul.alături de el măscăricii-gîrtoi,pîrvan,nicolae e.t.c."comedianţii vor fii mascaţi în borfaşi urmînd ca la final să îmbrace ZEGHELE!!!fondurile strînse vor fii depuse în contul"STAŢIUNII DE ODIHNĂ"-MITITICA pentru a asigura "COMEDIANŢILOR" un sejur lung şi plăcut după ce "JURIUL"-d.n.a.LE VA OFERII "BILETELE"mult aşteptate pentru a merge la "O STAŢIUNE"UNDE "MEDICII" TE VINDECĂ DE TOATE INCLUSIV DE HEMOROIZI!!!deoarece "STAŢIUNEA"duce lipsă de alifie paiaţele sunt rugate să vină cu unguentul!!!celor mai dolofani gen gîrtoi şi costin li se vor face şi spălături locale încît să aibă după aceea un dos apetisant pentru "PENSIONARII" staţiunii!!!LE DORIM ODIHNĂ PLĂCUTĂ ŞI LUNGĂĂĂĂĂĂĂĂ!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. super comentariu 13:03

    RăspundețiȘtergere
  3. NU TRECETI CU VEDEREA PESTE PRESIUNILE PE CARE O DOAMNĂ METODISTĂ DE CRAIOVA, LE FACE ASUPRA CADRELOR DIDACTICE DE CALAFAT SĂ PARTICIPE CU COPIII, CONTRA COST DESIGUR, LA MANIFESTĂRILE ORGANIZATE DE ODRASLA DUMNEAEI LA „COLISEUM”
    CINE NU PARTICIPĂ VA FI PENALIZAT.
    SĂ SE STIE!

    RăspundețiȘtergere
  4. cine este dati date sau trimiteti la Actualitatea pe Email

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate gradinitele au primit invitatii contra cost de a participa la COLISEUM de ziua copilului. Costa 15 lei participarea iar educatoarele sunt obligate sa trimita cat mai multi copii.
    Daca cineva are urechi sa auda de la politie sa faca ceva, ca nu avem toti bani sa-l inbogatim pe Enea sau cum il cheama pe ala de la hotel.

    RăspundețiȘtergere
  6. si al cui este coliseum?

    RăspundețiȘtergere
  7. Coliseum este al vestitului ENEA in cardasie cu GUTA!

    RăspundețiȘtergere
  8. Megahotie la liceul de chimie . Popa Adriana,fosta directoarea, fiica fostului primar Traistaru Petre, in cardasie cu o firma din alta localitate, a vandut ilegal uniforme la pret triplu fara nici un document .Firma nu mai este de gasit,toate canalele de comunicatie cu firma sunt desfiintate,telefon,mail, parca nici nu a existat firma respectiva.Problema este cu atat mai grava cu cat unii elevi nu au primit deloc uniforme desi au dat banii.Valoarea totala a afacerii depaseste cateva miliarde de lei vechi.

    RăspundețiȘtergere
  9. BREAKING NEWS:CRIZA DE PROPORTII IN CALAFAT,NU MAI EXISTA ALCOOL,DECAT SPIRT SANITAR.IN CURAND SAU EPUIZAT SI STOCURILE DE SPIRT.S-A DESCOPERIT FAPTASUL:SUGATIVA MIHUT.

    RăspundețiȘtergere
  10. INTAMPLARE : VINERI AM FOST LA TARG LA POIANA MARE.UNU RADEA CA PROSTU. CINE CREDETI CA ERA ?

    RASPUNS : ILIUTA CEL FAR DE PUTA MADRE :)))

    RăspundețiȘtergere
  11. Mult timp am crezut ca familia Traistaru are in legatura cu invatamantul calafetean un plan pe termen lung de a construi un invatamant de calitate.Preluarea gradinitei cu program prelungit,incercarea de formare a unei clase din ciclul primar,reducerea numarului de clase de liceu si sacrificarea astfel a cantitatii in beneficiul calitatii, mi se pareau a fi actiuni inchegate intr-un plan pe termen lung de constructie a unui invatamant de mare performanta.
    Formularea:liceul a scazut mult in timpul Adrianei,o puneam pe seama scaderii in general a calitatii invatamantului si a adversarilor rautaciosi.
    Decizia de astazi de a respinge montarea camerelor de supraveghere si mai ales vehementa cu care a fost intampinata aceasta,m-a convins ca acele incercari sunt doar de fatada fara un plan, fara nici cea mai mica legatura cu ideea de "invatamant de calitate". Daca isi imagineaza cineva ca se poate construi ceva durabil si de calitate pe maruntul ciubuc ce rezida dintr-un examen precum cele de pana acum, se insala.Nu se poate construi o scoala de elita, asteptand masuri luate cu intreg plutonul, daca vrei sa iesi din pluton(unul din argumentele invocate a fost ca trebuie asteptat sa faca toti asta).Mentinerea acestei penumbre in privinta rezultatelor nu face decat sa dezavantajeze elevii foarte buni care au trecut prin aceasta scoala si nu da ocazia nici generatiilor viitoare de a-si pune rezultatele muncii in meritata lumina.


    un betivan...care se mai si trezeste

    RăspundețiȘtergere
  12. ba,mihut-bilut-preput,esti in sevraj,ai tremurici,mai ia o votca.

    RăspundețiȘtergere