16 mai, 2011

După modelul Covei, doi tineri din Calafat au tras bani cu carduri false.


Laurenţiu Roşu, de 24 de ani, şi Yassir Elkhawad, de 22 de ani, ambii din Calafat, au fost săltaţi sâmbătă de poliţişti în timp ce demontau dispozitivele artizanale de copiere a datelor cardurilor şi de înregistrare video a codurilor PIN de pe două ATM-uri din Capitală.În autoturismul cu care cei doi, oamenii legii au găsit dispozitive de fraudare a cardurilor şi diverse instrumente pentru montarea şi demontarea dispozitivelor artizanale pe bancomate. Laurenţiu Roşu, de 24 de ani, şi Yassir Elkhawad, s-au cazat la un hotel din Bucureşti vineri, pe 6 mai, iar în dimineaţa zilei de sâmbătă au montat dispozitivele pe cele două bancomate. Când s-au întors să le ridice, doljenii au fost luaţi pe sus şi duşi în arest. Tribunalul Bucureşti a emis pe numele lor mandate de arestare pentru 29 de zile.


Covei fotografiat de 38 de ori în timp ce „trăgea“ cu cardul


Procurorii DIICOT deţin imagini cu beizadeaua Iustin Covei in timp ce scotea fraudulos bani din bancomate. A mers chiar lângă un bancomat din Bucureşti de unde a tras cu cardul. Poreclit „Pralea" sau „Copilu'", Iustin Covei are o adevarată „colecţie" de dosare penale, fiind anchetat pentru prima dată cand avea doar 16 ani.


Iustiv Covei a fost arestat pe data de 16 septembrie 2009

Covei este cercetat în stare de libertate pentru clonare de carduri


Gruparea condusă de Covei jr. a adus prejudicii de milioane de euro în mai multe state din Europa, dar şi în Australia şi în Iordania. Alături de alte 15 persoane, Iustin a fost arestat la 18 septembrie 2009, iar luni au fost trimişi în judecată. În acest moment fiul „penal “, al judecătorului Covei este cercetat în stare de libertate.

15 comentarii:

  1. Guta trage cu cardu?aaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  2. mai mult PDL-ul cu Udrea

    RăspundețiȘtergere
  3. Guta trage cu clorul sau cu pubela!

    RăspundețiȘtergere
  4. roşcovanul,libidinosul de gîrtoi,hoţul de pîrvan şi toată clica de la primărie să tragă cît mai poate.sfîrşitul este aproape.penibilul ziar al liberalilor este bun de citit cînd eşti constipat.de ce? produce purgaţie că oricum voma este garantată doar cînd îi pronunţi numele!cea mai slabă şi jenantă echipă-primar viceprimar din istoria calafatului asta este!noroc că mai au puţin şi îi pitulă băieţii.guţă jelea în maşină acum cîteva zile şi dorea să ştie de la o anumită persoană cînd îl saltă băieţii?mai curînd decît se aşteaptă!

    RăspundețiȘtergere
  5. alt ziar de cacao este al trăistarilor.este şi normal cînd"eminenţa cenuşie" este retardatul copil di flori[melodia preferată-trandafirii mei]iliuţă fără....dobitocul care semnează q7 nu ştie că în lipsă şi contumacie sunt sinonime şi le foloseşte împreună.vedeţi că primăria organizează cursuri de alfabetizare pentru primar.înscrieţi-vă şi voi.măi fiii ploii.sunteţi de tot rahatul iar voi sunteţi moţul.cît de curînd veţi avea şi voi surprize.şi atunci vă piere graiul.veţi avea soarta licuricilor-VĂ STINGEŢI!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. IA AUZI BA
    PE 24 IUNIE GUTA SE VA DUCE CU BAIETII DE LA DNA.S-A HOTARAT 5 ANI SI PIERDEREA LOCULUI DE ZEUS.NU E GLUMA E ADEVAR VA SPUN LA SIGUR

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai mah tu asta de la 11.09 esti Mafalda? De unde carul meu stii tu de-astea? Sau esti preten cu ala(vreau sa-mi fac o pretena shi nu gasesc ,vreau sa-mi fac o pretena shi nu gasesc vreau sa-mi fac o pretena shi nu gasesc vreau sa-mi fac o pretena shi nu gasesc ) ?

    RăspundețiȘtergere
  8. DA CARE E PROBLETA, CA SUNT EU BUN SI STIU, TU VORBISI DOMNUL CONSILIER GARTOI.FII CUMINTE CA TE DUCI CAT DE CURAND CU BUZA UMFLATA LA NEVASTATA LA BASARABI SA TRAIESTI DIN SALARIU EI DE ASISTENTA PUTOARE ORDIDARA SI SUGATIVA DE LA PRIMARIE MARS

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe 18 iunie Guta are citatie la DNA, e RAU DE TOT.
    Secretaru vrea sa se duca si-a gasit pe la tara la o alta Primarie. Secretaru vrea sa se mute la Craiova, va spun eu ca e sigura treaba

    RăspundețiȘtergere
  10. Era vorba de Contabil, pardon sa plece la tara iar secretaru la Craiova.

    RăspundețiȘtergere
  11. CEL MAI MARE JAF DIN ISTORIA CALAFATULUI

    Pubelele luate de Guta costa pe bune 4,5 milioane nu 80 de milioane cat a dat PrimarU pe ele.
    Adelica a dat cu tupeu in ei deaia au sarit pe el

    RăspundețiȘtergere
  12. vad ca aproape toata lumea care lasa comentarii pe acest site nu prea ii intereseaza de subiectul care este prezentat si de ce face guta,pdl si asa mai departe.consider ca toti care scrieti de politica sa incercati sa vb in momentul cand acest site vb de asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe Adriana exdirectoarea de la liceu poate cineva sa o bage la ore? Ca sta numai la fumat toata ziua IAR LA ORA DUPA 5 MINUTE IESE din clasa. habar nu are de materie si de-aia fuge din clasa.sa i se ia banii ca si asa am auzit ca nu are voie sa predea la liceu numai la generala.

    RăspundețiȘtergere
  14. ESTE DEŞTEAPTĂ PRECUM ILIUŢĂ CUMNĂŢELU.DACĂ NE EREA PETRICĂ VAI DE MAMĂ!!!NU A FĂCUT NIMIC LA LICEU!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Aia se poate spune ca a fost directoare?Lasa-ma frate!Era traseista in post de directoare.Habar nu avea sa se comporte cu elevii , pe deasupra un limbaj odios cu parintii acestora.Toate haimanalele astea trebuie sa dispara.Paraziti pe banii lumii.La sapa cu ei , pentru astia ar trebui redeschise C.A.P.

    RăspundețiȘtergere