17 mai, 2011

A revenit ziarul online "ADEVĂRUL DE CALAFAT"



Salutăm redeschiderea ziarului online ADEVĂRUL DE CALAFAT, care a fost supus unui atac informatic cu 8 zile în urmă. Prin eforturile administartorului parola a fost recuperată iar ziarul poate fi citit din nou la adresa: http://adevaruldecalafat.blogspot.com/.

12 comentarii:

  1. Ba ce dracu, nu sunteti in stare sa va luati un domeniu .ro, stati pe blogurile astea si voi si adevarul de calafat

    RăspundețiȘtergere
  2. si care este problema ??
    daca fatalaii lu tae traistaru au .ro la ce le foloseste ?
    in definitiv conteaza vizitatorii nu . ro , . dracu ,.muma
    tot inainte baieti cu articole incendiare.Bafta

    RăspundețiȘtergere
  3. treceti la atac ca Traistaru e mort iar Guta in coma ca vine acusica DNA la ei

    RăspundețiȘtergere
  4. guţă mituleţu pîrvan gonflabilul[gîrtoa-s-a franţuzit băiatu]=CACA MACA!!!au totuşi o mare "calitate"-SUNT NESIMŢIŢI ŞI RETARDAŢI-astfel nu se explică faptul că-i huiduie TOŢI dar băieţii nici nu se sinchisesc!!!vor să-l lanseze pe voinea la primărie,poate în cosmos că tot îi tremură mîinile de aţîta tărie.am auzit că nu mai poate opera avînd parkinson!? treaba cu femeia operată căreia nu i-a scos fierea este adevărată!!!doctore stai în banca ta.oricum după chiulul tras la congres ai reuşit să-l convingi pe marijan marinescu că eşti un om fără caracter.eşti deja condamnat indiferent pe ce te bazezi tu.ţi-o spune unul care este foarte bine informat.cît despre primărie stai liniştit şi tu şi alţii.NU AVEŢI NICIO ŞANSĂ ÎN FAŢA LUI ADELICĂ!!!o ştiţi şi voi foarte bine şi de aceea vă scremeţi să inventaţi 1000000....de sondaje la derută.GATA-LUMEA S-A SĂTURAT DE LICHELE CA VOI.aţi supt destul îmbuibaţilor!!!în ADEVĂRUL DE CALAFAT dar şi în alte publicaţii vom face seriale cu voi.avem şi oameni pricepuţi nu ca analfabeţii voştri şi ai liberalilor.că vreţi că nu vreţi ADELICĂ VA FII PRIMAR!!!sunt ultimele voastre zvîrcoliri de muribunzi.VINE LOVITURA DE GRAŢIE!!!SUNTEŢI DEJA MORŢI!?

    RăspundețiȘtergere
  5. super anonim-la gunoi cu ei.calafetenii nu-i iartă şi o să-i taxeze la vot.este adevărat că adelică este om de caracter şi bine pregătit.merită să fie primar.îl votează mulţi.dacă javrele liberale nu-l furau el trebuia să fie primar.dar liberalii javre au fost javre rămîn.dovada-s-au convertit la socialism .de fapt cu un păpuşar ca floricica antonescu nici nu poţi avea mari pretenţii.şi pe el şi pe aerianul de ponta îi haleşte băse la micul dejun.portocaliul va fii culoarea anului 2012 şi după.gălbiori şi roşii movul vă mănîncă.anticipînd dezastrul guţanii au vopsit fosta bibliotecă ...ÎN MOV.vă apreciem pentru intuiţia voastră şi SINCERE CONDOLEANŢE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. asa ca nu va maii trebie ziaru trimitetii un freier la TIMISOARA ,,afla,, adevaru .sii va povesteste sii voua ,,freirilor..un ziar avetii si ala nu suntetii in stare de iel

    RăspundețiȘtergere
  7. ce tot zici mai fraiere ce crezi ca adelica castiga alegerile ?nu mai ajunge asta primar al crezi cinstit? tu esti calafatean? ce a facut la termo vezi fraiere mai citeste si u ori esti omul lui?

    RăspundețiȘtergere
  8. ce ma adelica are caracter? esti prost rau ma ori esti omul lui? adelica nu primeste voturi de la calafateni fraiere....

    RăspundețiȘtergere
  9. mai voi cu Adelica iar a.ti inceput sa luati oamenii orasului la intimidare? voi credeti ca tot ce zboara se maninca .Voi nu va-ti convins ca Adelica nu este bun nici de vice-primar dar de primar face ca si guta doar cu numele ca este Primar ca l-au condus toti analfabetii. poate o reusii acum D-l traistaru sa-l mai scoata si pe el la lumina ca este bagat in rahat pina la git.Adelica este doar pentru treburile lui sa cistige de oras nu mai poate

    RăspundețiȘtergere
  10. Hai salut.Nu știu dacă a observat cineva lipit pe ușa blocului următoru anunț
    "STIMAȚI CALAFETENI,
    Închiderea Centralei Termice în anul 2010 nu a fost nici vina administrației actuale,nici a celei trecute care a luat credite ce nu au putut fi achitate.Din anul 2002 când Uzina Termică a trecut în administratrea Consiliului Local,aceasta a supraviețuit numai prin sprijinul guvernului.În anul 2011 guvernul a blocat finanțarea U. T. și astfel aceasta a fost nevoită să-și închidă activitatea/
    În anul 2011 am găsit împreună cu Fabrica de Amidon-Glucoză o soluție pentru furnizarea agentului termic,însă doar aproximativ 100 de calafeteni și-au dat acordul în acest sens.
    Acum am găsit un investitor străin,care dorește preluarea punctelor termice și transformarea lor în centrale termice de cartier ce vor furniza agent termic la prețuri foarte rezonabile.De săptămâna viitoare operatorii primăriei vor merge din ușă în ușă și se vor adresa locatarilor blocurilor să semneze un tabel prin care să fie de acord cu realizarea acestui proiect.
    Conform investitorilor străini,această investiție poate demara în 90 de zile de la primirea tuturor avizelor,inclusiv acceptul Consiliului Local al Municipiului Calafat.Acum depinde de noi toți dacă vom avea energie termică în sistem centralizat sau nu,iar acordul dumneavoastră este unul dintre cele mai importante decizii în demararea acestui proiect.
    Vă mulțumesc pentru înțelegere!
    Primar Ec Mircea Guță"


    Acum să o luăm de la capăt domnule Guță
    1.Ăsta a fost unu dintre sloganele dumneavoastră când ați candidat,dar nu sa făcut asta.
    2.Agent termic în țărișoara noastră nu mai există pentru că niște oameni "deștepți" ca tine le-au vândut la străini.
    3.Investitori străini te tot lauzi că o să aduci...de când ai ieșit primar.
    Încălzirea termică în CALAFAT nu o să se poată face repede și ieftin pentru că NU MAI EXISTĂ CONDUCTE.
    4.Dacă tot o să vină operatorii primăriei să bată la ușă,să îi pui să facă un sondaj de opinie cu ce partide politice o să voteze,dar stai că tu încă nu faci parte din nici-un partid politic momentan pentru că PNL-U încă nu te-a acceptat.
    Domnule Guță nu mai încerca să ne aburești tocmai în prag de sărbătoare pentru că nu e bine.
    Apropo domnule Primar,unde au plecat toți tineri din Calafat?Aaaaaa uitasăm,sunt angajați la investitori ăia străini pe care i-ai adus tu.Sunt un tânăr de 26 de ani care a terminat facultatea de Management Financiar Contabil actualmente șomer care nu o să te voteze nici-o dată,și sunt foarte mulți tineri din Calafat care nu o să te voteze(mai mult de 98%) pentru că nu ai făcut nimic pentru noi.Să ai un "PAȘTE FERICIT" domnule Primar

    RăspundețiȘtergere
  11. Emil Popa,Traistaru au destui bani, se afla in varful piramidei necesitatilor si nevoilor umane, necesitatea lor este de natura umana, spirituala, vor ca oamenii sa aduca cinste numelui lor – de aceea sunt singurii care vor face sau construi lucruri care sa dainuie, nevoia lor este aceea de stima si respect.
    Guta Mircea si compania se afla la baza acestei piramide a nevoilor, nevoia lor principala este foamea de bani, au furat si vor fura pentru a acumula (din bugetul Calafatului), nu inteleg nevoia de stima, respect, apreciere – care sunt date de cultura, educatie.

    RăspundețiȘtergere
  12. de ce vorbiti de piramide,voi nu stiti decit sa furati mai concret;VIRFUL PIRAMIDEI FURA DE MULT.BAZA PIRAMIDEI DE UN MANDAT.PROPUN SA ALEGEM UN PRIMAR CARE NU ARE RELATII PIRAMIDALE.

    RăspundețiȘtergere