08 decembrie, 2013

Ansamblul “Rozele Calafatului” a obtinut locul I la Gala Supervedetelor Televiziunii GTV Craiova – VIDEO

VIDEO

Joi, 5 decembrie, incepand cu ora 18:00 a avut loc a IV-a editie a Galei Supervedetelor Televiziunii GTV care s-a desfasurat la Teatrul Colibri din Craiova prin bunavointa doamnei Adriana Teodorescu, managerul institutiei. 



Coordonatoarea si prezentatoarea spectacolului a fost doamna Mirabela Bubatu care a anuntat prezenta a peste 200 de tineri artisti din Dolj si Gorj. Au urcat pe scena de la Colibri doua ansambluri din Ticleni sub indrumarea fratilor Faina din formatia Triton, dar si o serie de artisti talentati de la Palatul Copiilor din Craiova. Din zona Dunarii a fost invitat la gala binecunoscutul ansamblu de muzica populara “Rozele Calafatului” coordonat de doamna Marinela Carauleanu....




Si de aceasta data ansamblul din Calafat a fost la inaltime, ocupand locul I la categoria muzica si dansuri populare. Coordonatoarea ansamblului si copii au primit diplome si medalii iar in incheiere doamna Marinela Carauleanu ne-a declarat : A fost un spectacol reusit iar pentru noi premiul obtinut reprezinta o recunoastere a muncii depuse si cel mai frumos cadou de Mos Nicolae pentru cei mici. Tin pe aceasta cale sa le multumesc celor care ne-au sprijinit: domnului Primar Mircea Guta si instructorului Ionel Garoafa de la Ansamblul "Maria Tanase" din Craiova.

Un comentariu:

  1. Exceptionali acesti copii si Marinela are toate meritele si aplauzele ca a reusit sa faca ceva.Dintr-un cinematograf cazut a facut un adevarat centru de cultura...tot respectul.
    Felicitari Marineleli si lui Garoafa coregrafului.
    I-am vazut pe copii la Calafat si sunt deosebiti poate cel mai tare ansamblu pe care l-am avut noi de cand e orasu asta.Am auzitv ca au multe premii si concursuri castigate.
    dati bataie inainte si sa auzim de bine

    RăspundețiȘtergere