04 decembrie, 2013

Pensiile vor fi distribuite înainte de Crăciun

Pensiile vor ajunge la beneficiari înainte de Crăciun, dar numai în condițiile în care partenerii de convenție respectă programul stabilit de comun acord, a anunțat, ieri, într-un comunicat de presă, Compania Națională Poșta Română (CNPR). Potrivit instituției, în perioada 11-21 decembrie, vor fi achitate în avans, la domiciliul beneficiarilor, drepturile bănești aferente pensiilor de stat și pentru agricultori, dar și a pensiilor de veterani de război.
CNPR arată că persoanele care nu vor fi găsite la domiciliu vor fi avizate și au posibilitatea să își ridice contravaloarea drepturilor sociale cuvenite la ghișeele subunităților poștale, în intervalul 24-31 decembrie 2013.

Achitarea drepturilor de protecție socială la domiciliul beneficiarilor în intervalele de timp menționate se va efectua în condițiile în care partenerii de convenție (Casa Națională de Pensii Publice, ANPIS, Casele de Pensii Sectoriale) respectă programul stabilit de comun acord, privind datele de virare a sumelor de plată, menționează Poșta Română. (Agerpres)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu