06 noiembrie, 2014

Accident grav astazi in Craiova


Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova în stare gravă, în urma unei ciocniri violente produse aseară, pe Centura de Nord a municipiului Craiova din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate.
Conform reprezentanților IPJ Dolj, șoferul unei Dacii 1310, care circula pe Centura de Nord, DJ 643F, dinspre comuna Ghercești către Craiova, la intersecția cu Calea București nu a acordat prioritate de trecere și a fost lovit în plin de un autoturism Rover condus dinspre Balș către Filiași de Ion Vila, de 41 de ani, din comuna  Unirea.
În urma impactului, Dacia s-a răsucit de câteva ori pe șosea și s-a oprit la aproximativ 20 de metri de intersecție, iar Roverul a ieșit de pe carosabil. Șoferul Daciei și doi dintre pasageri au fost aruncați pe carosabil în impact, un alt bărbat, pasager pe bancheta din spate a Daciei, fiind scos de echipajul de Descarcerare al ISU Dolj. Pentru șoferul Daciei, Costinel Constantin, de 45 de ani, medicii n-au mai putut face nimic, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta decedând. Cei trei răniți, Ion Constantin, de 72 de ani, Florian Tecliciu, de 56 de ani și Trandafira Constantin, de 65 de ani au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova în stare gravă.
În cauză se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu