17 noiembrie, 2014

CINE ESTE PRESEDINTE...PONTA SAU IOHANNIS?

Potrivit primelor exit-poll-uri, la închiderea urnelor de votare în ţară, după cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, de ieri, Klaus Iohannis şi Victor Ponta se află la diferenţe foarte mici unul faţă de celălalt. Ambii sunt lideri în câte două sondaje şi la egalitate în ultimul.
 
IRES: Klaus Iohannis – 50,9%, Victor Ponta – 49,10%
SOCIOPOL: Victor Ponta – 50,9%, Klaus Iohannis – 49,1%
CURS: Klaus Iohannis – 51,50 %, Victor Ponta – 48,50%
CSCI: Victor Ponta – 50,72%, Klaus Iohannis – 49,28%
Agenţia de rating politic: Victor Ponta – 50%, Klaus Iohannis – 50%
Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, susţinea aseară că, potrivit estimărilor social-democraţilor, candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, „este câştigător la o diferenţă mică”. La rândul său, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, după închiderea urnelor, că „votul a decurs fenomenal” şi a mulţumit tuturor românilor, totodată cerând Guvernului „să facă un efort” şi să prelungească votarea în diaspora.
Conform datelor făcute publice de Biroul Electoral Central (BEC), până la ora 19.00 se prezentaseră la urne peste 10,7 milioane de români, dar asta numai în ţară, deoarece voturile din diaspora au fost contabilizate separat şi raportate la Biroului Electoral pentru Străinătate (BES).

2 comentarii:

  1. vreau sa-i vad acum pe toti care s-au trecut la psd crezand ca o sa prinda osul,osul o sa-l prinda de asta sunt sigur,jigodii si curve masculine meritati sa fiti scuipati in fata,v a ganditi numai la binele vostru rusinee sa va fie.

    RăspundețiȘtergere
  2. AVEM UN SINGUR PRESEDINTE SI FF BUN LUCRURILI INCEP SA MEARGA !!!!!! MAI AVEM IN JUFET SI OE UNU MANDA VAI DE MAMA LUI STIE EL DE CE !!!! JOS FA PONTA JOS OLGUTA STICLUTA !!!!!

    RăspundețiȘtergere