25 octombrie, 2010

Cei trei renegaţi ai PSD Calafat.


În şedinţa de miercuri 27.10.2010 se va stabili soarta
celor trei care în urmă cu puţin timp au fost excluşi din ograda PSD-ului. Chiar dacă unii spun că nu ar fi meritat acest lucru, totul se stabileşte la nivel politic. Nu trebuie uitat faptul că cei trei au alergat nebuneşte cu steagurile partidului ca în final opoziţie să le strice poziţia. Cei mai trişti sunt cu siguranţă Ninel şi Mugurel care-şi puseseră toată nădejdea în Împăratul Roşu. Nu sunt puţine cazurile când la greu ai tăi te lasă dând năvală la altă farfurie plină cu ciolane bine licitate.
Care dintre cei trei credeţi că a făcut cel mai mult pentru PSD?

8 comentarii:

 1. Ar fi foarte interesant de vazut, cine le va lua locul in consiliu, daca acestia trei vor pleca. Cam slaba miscarea PSD-ului prin Calafat . Ai putea sa-i iei un interviu lui Popa referitor la acest lucru .

  RăspundețiȘtergere
 2. A fost pălăria prea mare pentru cei trei „crai”?
  Interese mărunte care nu se aruncă pe piată sunt mai puternice decât interesul public?
  Opozitia trebuie să lucreze numai distructiv?
  Părinte te rog analizează problema cult!

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca celor trei nu le place in opozitie, le spun ca nu pot fi numai la putere. Era bun Traistaru cand unuia ii inflorea afacerea, altora le mergea de minune ca sefi! Rusine!

  RăspundețiȘtergere
 4. stergeti comentariile pertinente japitelor ?
  sa punem lumanari ptr voi si sa va uram de sanatate...poate se vor prinde

  RăspundețiȘtergere
 5. aia cu s-o suga traistaru e buna, dar ce s-o mai suga ca s-a subtiat de atata supt

  RăspundețiȘtergere
 6. la ultimul comentariu este vorba despre bora lingoul , ca a lui piticul porno e mancata de rate, se aude ca ar fi chiar impotent , dar mai bine asa decat prost crescut

  RăspundețiȘtergere
 7. a ramas impotent dupa ce a futut tot neamul lui Traistaru, asa a zis in sedinta de consiliu ha ha ha ha tare nu ?Urmeaza campania electorala si iar ii ia la futut pe ale Traistaru

  RăspundețiȘtergere