04 februarie, 2011

BMW furat în Spania, găsit în România la trecerea de frontiera din Calafat.



Poliţiştii de frontieră doljeni au reţinut un autoturism BMW X6 în valoare de peste 200.000 de lei, ce figura ca furat din Spania.

Ieri-dimineaţă, la ora 7.00, în punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de ieşire din ţară cetăţeanul olandez Johannes V., de 49 de ani, care conducea un Volvo ce tracta o platformă pe care se afla un autoturism BMW X6. Având suspiciuni cu privire la autoturismul de pe platformă, poliţiştii de frontieră au trecut la o verificare amănunţită a acestuia, aflând din baza de date a Sistemului Informatic Schengen că BMW-ul figurează drept „bun căutat pentru a fi confiscat“. Autoturismul era, de fapt, furat, motiv pentru care a fost dat în consemn de autorităţile spaniole pe 10 martie 2009.
„Poliţiştii de frontieră au luat măsura indisponibilizării autovehiculului la sediul IJPF Dolj, iar pe numele cetăţeanului în cauză au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la săvârşirea infracţiunii de furt“, se arată într-un comunicat emis ieri de Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Dolj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu