05 noiembrie, 2012

Turul candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie - VIDEO



Sâmbătă,3 noiembrie, candidaţii USL, deputatul PNL Mihai Voicu şi senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea, au făcut un tur al Municipiului Calafat însoţiţi de peste 200 de susţinători. Este prima ieşire de campanie pentru parlamentarele din data de 9 decembrie,  cei doi având posibilitatea de a intra în contact direct cu alegătorii şi a stabili o listă de priorităţi pentru mandatul 2012-2016. Deputatul Mihai Voicu şi senatorul Mario Ovidiu Oprea sunt cunoscuţi pentru implicarea  la nivel local prin aprobarea proiectelor de apă şi canalizare la Golenţi şi Basarabi. Cele două proiecte au primit girul pentru finanţare urmând ca în circa doi ani să se şi finalizeze. Nu sunt gogoşi electorale aşa cum spun unele voci deoarece aceste proiecte urmează ca în scurt timp să primească prima tranşă ca lucrările să poată fi imediat demarate. Din primăvară vor începe şi lucrările la Parcul Industrial Calafat care va asigura un număr de peste 1500 de locuri de muncă, fiind realizat şi un proiect de modernizare şi refacere integrală a zonei Debarcader. Tot în acest sens amintim că a fost concesionată o suprafaţă de teren unei firme din Occident care va realiza o centrală termică modernă cu costuri căzute pe gigacalorie, mult sub tarifele actuale existente pe piaţa românească de acest gen. Sperăm ca toate aceste lucruri să se concretizeze în perioada 2012-2016 deoarece ar ajuta ca Municipiul Calafat să aibă un standard economic mult mai ridicat.

VIDEO 

 


71 de comentarii:

  1. Au început cu milogeala prin oraş ! De 4 ani fac proiecte, dar realizări nimic ! Şi acum în campanie fac proiecte care rămân doar pe hârtie !

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar ca milogeala bre ! auzi aci centrala termica, apa la Basarabi Golenti, refecerea Debarcader, proiecte,proiecte,proiecte, Voicu s-a implicat.. popo esti pe cat de idiot pe atat de penibil..

    RăspundețiȘtergere
  3. Popo anu asta votez cum zici tu dar sa vad proiectele alea facute.Decat sa votez cu ARD sau PDL mai bine cu Voicu despre care nu s-a auzit nimic de frauda de furturi sau altceva.Merg pe mana ta dar in 2016 ce-ai scris sa fie facut.Adevaru ca nu ai pe cine pe aia din PDL sa nu-i vad ca ne-au taiat pensii salarii tot.Ce sa mai punct votez cu astia.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce usl , nu vad niciun pesedist pe acolo , nici de-al mare nici de la tineret , despre ce usl vorbiti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uaaau asta DA cometariu !
      +1

      Ștergere
    2. Care PSD ca in calafat a disparut nu mai e unu au dat toti bir cu fugitii.PSD in Calafat se numeste simplu Petrica Traistaru si STOP BANDA. Nu mai au tineri nimic nimic.Singuru partid puternic e PNL.Asa cum l-au criticat toti pe Guta ca e padurar si nu stiu cum a reusit sa tina orasul curat si chiar a facut cu bani putini multe.Strazile sunt curate, unele s-au asfaltat, acum face un bulevard nou e ceva nu? Ce poate sa faca un primar mai mult de atat??? Locuri de munca, astia tin de cu totu altceva iar calafatu nu are iesire spre Occident ca Timisoara sau Aradul.Noi avem vecini bulgarii si aia mai saraci ca noi, ce vreti?

      Ștergere
    3. CALAFATUL PUTE!!!!


      NE MANANCA CAINII, ZAC GUNOIAE PE STRAZI, JEG, GROPI CAT ORASUL DE MARI

      HAI SICTI PORCII DRACU

      Ștergere
    4. Bai frate, tu in ce oras stai ? Spre mogador, pe unde au mers onor parlamentarii ???, pe bulevard sau pe langa statia de autobuz, unde sta molozul de luni de zile si trebuie sa ocolim daca nu vrem sa cadem prin gropi ! Si bani putini, ai ? La buget de peste 150 miliarde lei (vechi) , cam ce vezi tu ?

      Ștergere
    5. nu o sa vedeti pe nimeni din psd , nici din cei batrani , nici de la tineret la vreo manifestare a pnl pana cand protocolul aliantei nu va fi respectat

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa va dea Dumnezeu sanatate la copii cum ati facut voi proiecte in Calafat. Sa patimiti cu ei prin spitale bolnavi de cancer. Si aia care manaca rahat pentru voi sa dea Dumnezeu sa-si vada copii la groapa.

    Asa sa va ajute Dumnezeu cum va bateti voi joc de orasul acesta

    RăspundețiȘtergere
  7. covrig nu a fost prezent la tur ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Parinte, spune si tu la cine e cu consilierii si pagina primariei calafat sa schimbe lista de este pe sait, k asa poate aflam si noi cine sta la masa orasului - adika astia ia decizii pt noi . K sa te convingi, uite aici http://www.municipiulcalafat.ro/calafat/consilierilocali.php . Baga un articol, k e de interes pentru toata lumea, cu cei noi, k aia sunt veechi... Hai pa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fratilor, sunt noua pe sait, va rog sa-mi spuneti de ce va adresati toti cu ,,parinte``...este acest blog al vreunui preot? (Anonima)

      Ștergere
  9. va mai fi un consiler nou , carmen ciuca , in curand

    RăspundețiȘtergere
  10. ma mir cum cum a putut sa o cuprinda obiectivul pe fata lui guta, ocupa bulevardul si doua benzi de circulatie. Cred ca la piata a oprit politia circulatia ca sa treaca balena strada

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-A TREZIT FAMILIA LUNGULESCU

      Sa trezira si putorile din familia Lungulescu, cu un copil handicapat vanzator prin real si repetent la scoala, un handicapat de-i curgeau balele, cu privire de om tampit. Da ce sa iese din tata betivan si mama putoare , niste lichele agatate de Adelica sa le dea si lor o paine.Cersetorilor, puneti mana si munciti ca s-au saturat vecinii de mizeria voastra ca pute la voi in casa ca la ghena de gunoi. Nu mai faceti politica panciaurilor dati cu dezinfectant ca faceti holera. Umblati cu haine parfumate si chilotii negri si facuti ciur.De ciorapi ce sa mai vorbim ca se plipesc de perete.Cine a ajuns sa faca politica toate curvele si derbedeii Calafatului toti cu carnet de partid la PDL. Ma opresc ca mi se face greata si vomit !!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    2. BA BA BA DA BETON COMMENTUL DE LA 20.54
      DA VA ROG EU NU LE MAI ROSTITI NUMELE CA EU VREAU SA MANANC SI NU PREA MAI POT

      Ștergere
  11. Este adevarat fata lui guta a blocat circulatia timp de 2 ore cand a trecut strada. Nu erau 200 la adunare, Erau 15 si restu lavinia, au ramas urmele in beton pe unde a trecut

    RăspundețiȘtergere
  12. AM AUZIT SI EU CA ACESTA A FOST UN EVENIMET SPECIAL: AU FOLOSIT 3 MACARALE SI 5 MASINI DE POMPIERI CA SA O SCOATA DIN CASA

    RăspundețiȘtergere
  13. Cica apa si canalizare? unde ? peste 4 ani la urmatoarele alegeri?

    Cine mai pune botu este chiar dobitoc cu acte

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu votez ba cu ARD sa vina iar hotii ca Berceanu, Videanu, Udrea cu Cocos, Blaga si securistu Ungureanu MRU ala, m-am saturat de basinosii astia vreau altceva

    RăspundețiȘtergere
  15. Peste 200?In filmare sunt 86.Restul pe unde ,pe sus???POPO mai daie dale draku!!

    RăspundețiȘtergere
  16. in locul lui covrig vine ciuica surse sigure

    RăspundețiȘtergere
  17. 200= 86+ Guta jr.
    Este imaginea PNL umflata de atat de bine cat ii merge.

    RăspundețiȘtergere
  18. dan covrig e la cei morti, kurvele tot kurve raman

    RăspundețiȘtergere
  19. zilele urmatoare se va constituii o comisie pentru a verifica targul lui covrig pentru ca are o problema cu suprafata , covrig esti pa

    RăspundețiȘtergere
  20. La Calafat ,P.S.D estwe amintire,Ciuica intentioneaza si ea sa il urmeze pe covrig. Mai raman fosilele in P.S.D Calafat si 2-3 pustani nostalgici.Haideti pa si la Marchiza!

    RăspundețiȘtergere
  21. covrig este cantitate neglijabila , pana la craciun va spala singur masinile

    RăspundețiȘtergere
  22. frate astia sunt subtiri rau de tot
    primaria si cativa tigani.

    RăspundețiȘtergere
  23. covrig pe unde e ? nu a fost la mitingul asta ? se duce doar la chefuri organizate de guta ?

    RăspundețiȘtergere
  24. covrig a fost numai la masa nu si la adunare gata il bewleste guta

    RăspundețiȘtergere
  25. dl. preot nu mai minti lumea. sau tu esti invatat din scoala sau de la primarie sa minti. in articol scrii ca a fost prezent si senatorul MARIO OVIDIU OPREA, dar nu este adevarat el a fost prezent in alta localitatea in ziua respectiva dar nu la calafat, eu te cred ca esti platit sa faci campanie celor doi dar nu mai baga in ele ca nu te mai cred nici babele tale de la biserica dar- mite internauti? ai grija de tine fiule ca esti pierdut cu duhul..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. preot ? care preot bre ? boratura aia de jurnalist analfabet lingator de cur ?
      pai dupa ce ca tot articolul ala e plin de texte nerusinate imprastiind in acelasi timp un damf de milogeala electorala imputita pusa pe tava de catre sclav stapanului ordonator de credit, crezi ca mai conteaza ca ala a fost sau nu ?
      ALO ADMINE CA NOI SA COMENTAM CU BUN SIMT TREBUIE CA SI MATALE SA SCRII ARTICOLE CU BUNUL SIMT! PANA ATUNCI NOI TE BAGAM IN .. ceva de bun-simt

      Ștergere
  26. Da cine este covrig asta mai?

    RăspundețiȘtergere
  27. 03 February 2009 – 09:17:09 intalnire cu americanii Posted by girtoidaniel in Actualitate

    La sfarsitul saptamanii trecute o delegatie a primariei Calafat s-a intalnit la Bucuresti cu dna Jamie Merriman director pentru Europa si Asia a Agentiei de Dezvoltare si Comert a Guvernului Statelor Unite . Discutiile au fost pozitive si au vizat constructia unei noi centrale termice la Calafat de catre firma americana Energy Partners . In acest sens guvernul american doreste sa acorde un grant care va ajuta investitorul american sa obtina o finantare mai ieftina . Previziunile optimiste ne arata ca noua centrala ar putea fi gata in luna decembrie inainte de Craciun .

    RăspundețiȘtergere
  28. Tuesday 03 February 2009 – 09:24:11 nou investitor italian la calafat Posted by girtoidaniel in Economie

    In curand un nou investitor italian in industria textila ar putea ajunge la Calafat . Acesta va crea o investitie care va absorbi peste 200 de noi locuri de munca iar investitia se va realiza la fostele depozite ale ICIC .
    Wednesday 04 February 2009 – 08:45:27 rompetrol la calafat Posted by girtoidaniel in Actualitate

    RăspundețiȘtergere
  29. Wednesday 18 February 2009 – 14:36:41 austriecii vin la calafat Posted by girtoidaniel in Actualitate Vizita echipei de la primarie in Austria din care anumiti conilieri locali au facut un capat de tara se dovedete fructuoasa astfel ca la inceputul lunii martie o delegatie a unor oameni de afaceri din Viena vor veni la Calafat declarandu-se deja interesati sa dezvolte afaceri in Calafat .

    RăspundețiȘtergere
  30. Sunday 15 March 2009 – 10:32:22 energie din deseuri la calafat Posted by girtoidaniel in Economie

    Sambata la primarie a avut loc o intalnire cu un investitor italian care propune o investitie la Calafat ce are in vedere realizarea unei centrale de producere a energiei electrice si termice prin arderea deseurilor .Conform investitorului italian aceasta investitie poate fi realizata in aproximativ 6 luni .

    RăspundețiȘtergere
  31. Tuesday 24 March 2009 – 10:10:19 holdingul vienna la calafat Posted by girtoidaniel in Economie

    Incepand de maine conducerea holdingului Vienna va fi la Calafat .Aceasta intalnire este ca urmare a vizitei primarului Mircea Guta la Viena . Vor fi vizitate Uzina Termica , staia de epurare , statia de apa si vor avea loc intalniri cu oamenii de afaceri din zona si consilierii locali .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tati, la cati oameni de afaceri ati trimis invitatii sa participe ?

      Ștergere
  32. Wednesday 15 April 2009 – 15:42:50 investitorii pentru centrala termica revin maine la calafat Posted by girtoidaniel in Actualitate

    Maine investitorii italieni care doresc realizarea unei centrale termice pe cogenerare la Calafat vor reveni in orasul nostru conform graficului prestabilit .Se asteapta ca discutiile de maine sa fie definitorii si in urma acestora sa demareze concret pasii finali avuti in vederea constructiei unei noi centrale care sa furnizeze caldura incepand cu data de 15 noiembrie asa cum s-a stabilit in acordul cadru votat in consiliul local cu putine zile in urma .

    RăspundețiȘtergere
  33. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  34. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  35. COVRIG , fostul consilier psd calafat

    RăspundețiȘtergere
  36. In PSD e scandal ca Petrica vrea sa-l puna pe Iliuta prin minister la Bucuresti. La toti de au alergat cu PSD Traistaru le-a dat castravetele, a aranjato pe fiesa si gata . Acum dinti beliti Iliuta de habia vorbeste romaneste vrea sef de sef . PROSTU DACA NU E SI FUDUL PARCA NU E PROST DESTUL

    RăspundețiȘtergere
  37. Pe prostu ala macar Emil e baiat destept si cu bun simt, da gura casca Iliuta e roata de rezerva presul de se sterge pe picioare Monica, magar inchiriat , sluga pe mosia Traistarilor

    RăspundețiȘtergere
  38. oricum iliuta nu e mai prost decat gartoi sau mugurel care a ramas in azmana sau ca dan covrig ce dreaq realizati si voi

    RăspundețiȘtergere
  39. vin parlamentarele votati popa cornel un om de-al locului nu va mai uitati in gura galbejitilor

    RăspundețiȘtergere
  40. macar iliuta are din ce sa traiasca , nu sta la mila statului , dar covrig si ceilati pe care ii enumarati , tot ce au realizat , au realizast cu primaria , fara primarie sunt muritori de foame

    RăspundețiȘtergere
  41. votati cornel popa nu mai gresiti distrusilor

    RăspundețiȘtergere
  42. S.O.S. - Parinte, spune si tu la cine e cu consilierii si pagina primariei calafat sa schimbe lista de este pe sait, k asa poate aflam si noi cine sta la masa orasului - adika astia ia decizii pt noi . K sa te convingi, uite aici http://www.municipiulcalafat.ro/calafat/consilierilocali.php . Baga un articol, k e de interes pentru toata lumea, cu cei noi, k aia sunt veechi...

    RăspundețiȘtergere
  43. ,,Peste 200 de sustinatori"...eu am numarat 86,restul unde sunt!? Iar mintiti poporul cu calculatorul?Ne-am saturat de pupincuristi,apucati-va de munca, nu de vrajeli.

    RăspundețiȘtergere
  44. pa' asta e munca astora gen rudarean & gartoian - pupatu de cur pe ban public (ca pe ban privat nu sa poate ca e cu performate si prostii din astea )
    lipitorile astea ATAT stiu sa faca deci fiti mai ingaduitori si nu le mai cereti ceva ce nu stiu nu pot si nu vor..

    RăspundețiȘtergere
  45. eu nu-l vad pe covrig , unde e ?

    RăspundețiȘtergere
  46. Face covrigi ca de politica se cam lasa.

    RăspundețiȘtergere
  47. Daca asta e echipa lui Voicu o sa primeasca probabil 200 de voturi in Calafat.

    RăspundețiȘtergere
  48. NU SUNT TOTI CA MAI VIN SUSTUNATORI GEN; GEORGE TIGANUL ,GIGIONE,BALACI,USURELU CU ECHIPA DE FOTBAL LAPUSATA NU STIU CUM.. SI ALTI PRIETENI ADEVARATI!

    RăspundețiȘtergere
  49. toate ca toate , e adevarat cu covrig , mai e in psd sau nu ?

    RăspundețiȘtergere
  50. mai e o pula tipu e o jagardea ultimul din formatu mugurel apoi urmeaza gigi croitoru zis furtun care e un pensionar basinos

    RăspundețiȘtergere
  51. prieteni pe banii nostrii astia?

    RăspundețiȘtergere
  52. ASTIA DE LA PSD TOTI AU CITE UN PSEUDONIM SAU MAI BINE SPUS -PORECLA-FURTUN,VENTIL,COVRIG,MAGAR INCHIRIAT ,ARICI(TEPOS),COVRIG,MUTULICA,ETC.

    RăspundețiȘtergere
  53. cam arogant voicu asta sa-si puna afise pe toti stalpii din calafat dupa ce 4 ani nu i-a vazut nimeni mutra.

    RăspundețiȘtergere
  54. ce bine zici dar ia gandestete laa bebita carabina, gandacul rosu, nichipercea, muschi homalau, stelian parazitu si sugatorul de chiuvete la roscovan, samd

    RăspundețiȘtergere
  55. BANNER DE INCHIRIAT WWW.CALAFATUL.RO

    RăspundețiȘtergere