24 decembrie, 2012

“Actualitatea Calafeteană” urează “LA MULȚI ANI!”tuturor calafetenilor și românilor de pretutindeni.Cu ocazia sărbătorilor de iarnă ziarul online “Actualitatea Calafeteană” urează un sincer “LA MULȚI ANI!” tuturor calafetenilor și românilor din țară și din străinătate având credința că odată cu” Nașterea Domnului” vor coborî din nou în sufletele noastre speranța și bucuria de a crede într-un viitor mai bun.

MULTĂ SĂNĂTATE ȘI UN CRĂCIUN FERICIT!

VIDEO- corul Bisericii Baptiste din Calafat la colindat


8 comentarii:

 1. Rusine parinte! Un preot ortodox sa puna pe site niste rataciti,niste lepadati de credinta

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ce prostii spui omule in preajma sarbatorilor ...cum poti categorisi oamenii asa? e rau cand nu e creier!!!!!!!!!!!!!!!!!...doar un cap sec

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 2. UN PĂRINTE SDEVĂRAT, NU FACE POLITICĂ ! ACESTA ESTE DOAR CU NUMELE PĂRINTE, NU ŞTIU CÂND MAI MERGE SĂ ŢINĂ SLUJBE LA BISERICĂ, EL ESTE ÎN CONTINUU DUPĂ CEI DIN PRIMĂRIE ! OARE S-A MUTAT BISERICA ACOLO ?!

  RăspundețiȘtergere
 3. Bravo Cristiane ,mediatizezi spiritul noptii cind s-a nascut Iisus ,si asta face parte tot din credinta adevarata !

  RăspundețiȘtergere
 4. oameni care vestesc nasterea lui Isus asa cum putini dintre noi o mai facem azi,uitind de toate cele spirituale si reducind sarbatoarea doar la mincare ,bautura,distractie....felicitari Parinte ptr curajul de a posta corul bisericii baptiste ...e minunat cind oamenii se pot accepta unii pe altiisi mai ales cind pot avea un dialog.La multi ani!

  RăspundețiȘtergere