18 decembrie, 2012

“Magia Crăciunului”- Spectacol dedicat Sărbătorilor de Iarnă, desfășurat la Clubul Copiilor din Calafat



Astăzi, 18 decembrie, începând cu ora 11.00,  la Clubul Copiilor a avut loc un spectacol de colinde și dansuri populare cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Acțiunea a fost inițiată și coordonată de profesorii Iofcea Sorin și Neacșu Victor din cadrul Clubului Copiilor, în parteneriat cu alte instituții de învățământ din Calafat.
Au participat: Școala Nr.1 “Gheorghe Brăescu” cu implicarea cadrelor didactice- Fera Antoaneta, Titiroagă Constantin și Popîrțan Constantin; Școala Nr.2 Constantin Gerotă  cu implicarea cadrelor didactice-Roșu Radu și Pătru Silvia și Liceul Teoretic “Independența” prin implicarea doamnei profesoare Teodorescu Magdalena.
Din partea Clubului Copiilor și-au dat concursul și cadrele didactice - Antohi Elena, Iofcea Vivi, Gligă Elena, Mirica Ion și Roșu Constanța.

La manifestare a participat  grupul vocal ,,Independent Band,, al Liceului Teoretic Calafat și o formație de dansuri populare coordonată de doamna Teodorescu Magdalena. Cei prezenți au avut bucuria de a savura și două scenete, una prezentată de elevii Liceului Indepența și cea de-a doua de cei de la Școala Nr.1 “Gheorghe Brăescu”. Fără îndoială atât organizatorii cât și participanți merită toată aprecierea, fiind un început frumos și promițător.

La finalul spectacolului doi elevi talentați în arta actoriei au prezentat o piesă comică de teatru, intitulată "Vreau la o berică" , pe care o puteți viziona în cea de-a doua fereastră video. 

VIDEO prima parte- spectacolul






Video- piesa de teatru "Vreau la o berică"

Un comentariu: