21 iunie, 2013

Rezultate excepţionale pentru Şcoala Nr.2 “Constantin Gerotă” Calafat în anul şcolar 2012-2013 - 68 de medalii obţinute de elevii claselor I-VIII


VIDEO


 
Joi,20 iunie, începând cu ora 
 08.30, a avut loc festivitatea de încheiere a anului şcolar 2012-2013. La manifestare au participat  şi oficialităţi locale, primarul municipiului Calafat, domnul Mircea Guţă şi viceprimarul oraşului, domnul Doru Mituleţu. În deschidere, managerul instituţiei de învăţământ, domnul Marian Firicel, a punctat rezultatele obţinute de elevii şcolii. A mulţumit totodată cadrelor didactice, părinţilor şi nu în ultimul rând elevilor care au dat dovadă de seriozitate şi de maturitate. Şcoala cu clasele I-VIII  Nr. 2 Calafat  este cea  mai mare instituţie de învăţământ din oraş, cu cele mai notabile performanţe şcolare, numărând peste 700 de elevi. Primarul Mircea Guţă a punctat acest lucru “chiar dacă este Şcoala nr.2, luând în calcul rezultatele obţinute putem spune fără nicio reţinere că este defapt Şcoala nr.1”. Manifestarea a fost  emoţionantă şi a adus multă bucurie atât copiilor, cât şi părinţilor. În anul şcolar 2012-2013, elevii şcolii au obţinut 68 de medalii la concursurile pe diferite discipline, în special la română şi matematică: Concursul Naţional de Matematică “Euclid”- 17 medalii de aur, 11 de argint şi 10 de bronz; Concursul Naţional de Evaluare în Educaţie la Matematică : 4 medalii de aur, 3 de argint şi 20 de bronz şi Concursul Naţional de Evaluare în Educaţie la Limba şi Literatura Română: o medalie de aur şi 2 medalii de bronz. În încheiere, domnul director Marian Firicel, a salutat prezenţa oficialităţilor locale care au sprijint instituţia de învăţământ calafeteană. 


2 comentarii:

  1. sunt pe dinafara de subiect totalmente dar nu mai pot sa nu vorbesc .Domnule director Voinea sa-ti traiasca angajatele de la statistica alea de le tii acasa si ele figureaza prezente la serviciu .I-a sa verifici draga de Nisipasu azi a fost la serviciu sau la bar se agita sa stranga bani din bautura sau nu ii zici nimic ca o impartiti amandoi.ANGAJEAZA OAMENI CARE VOR SA MUNCEASCA SI LASA PUTORILE ACASA CA DIN CAUZA ASTA NU MERGE NIMIC CUM TREBUIE.

    RăspundețiȘtergere