Cei
care doresc ca în viitorul apropiat să lucreze cu CARREFOUR trebuie
să deţină sau să fie parte într-o formă asociativă economică
ce poate emite factură. Relaţia contractuală este stabiltă direct
între cele două părţi. CARREFOUR fiind distribuitor de
produs în lanţul propriu, producătorii trebuie să-şi sorteze
calitativ marfă pentru a corespunde cerinţelor contractuale, să o
ambaleze şi eticheteze, iar preluarea se face doar de către centrul
CARREFOUR Bucureşti, care nu este depozit de legume şi zarzavaturi,
ci doar platformă de preluare şi distribuţie.
Silviu
Diaconu a declarat că la Poiana Mare se urmăreşte în primul rând
producţia de roşii, renumite în ţară dar şi de alte legume şi
zarzavaturi care corespund calitativ şi cantitativ. CARREFOUR va
asigura transportul sau plata acestuia după caz, acoperind toate
cheltuielile suplimentare şi venind cu o ofertă peste preţul
pieţei. Aşa cum am aflat din discuţiile avute la Poiana Mare,
CARREFOUR nu urmăreşte un anumit soi de roşii ci doar ca cele
colectate să fie de bună calitate. Pe lângă roşii vor fi
achiziţionate şi vinete, castraveţi, ardei gras etc. Primarul
Marin Vintilă, a salutat această iniţiativă, punctând faptul că
singura problemă va fi înfiinţarea acelor asociaţii economice.
Aceste asociaţii vor face primul pas către comerţul organizat,
şi vor fi în acelaşi timp un stimul pentru cei încă şceptici.
nu e rau da sa se faca asta e cel mai important
RăspundețiȘtergerecarfurul e tare poate mai au si ai nostri o sansa da e greu ca suntem comozi noi oltenii
RăspundețiȘtergere