28 ianuarie, 2014

Arestat după ce a violat o tânără, sub ameninţarea cuţitului

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Robăneşti, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, ieri după amiază, în baza mandatului emis de Judecătoria Craiova, pentru comiterea infracţiunilor de viol, violare de domiciliu şi lipsire de libertate în mod ilegal. Victimă i-a căzut o fată de 18 ani, peste care a intrat în casă şi pe care a batjocorit-o sub ameninţarea cuţitului.


Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, Marin Sandu Iliescu, de 25 de ani, din comuna doljeană Robăneşti, a fost arestat preventiv, ieri după-amiază, pe o perioadă de 29 de zile, în sarcina sa reţinându-se comiterea infracţiunilor de viol, violare de domiciliu şi lipsire de libertate în mod ilegal. Din cercetările efectuate de poliţiştii Secţiei Rurale Coşoveni şi de procurori a reieşit că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.00, Marin Sandu Iliescu, înarmat cu un cuţit, a pătruns fără drept în locuinţa Denisei C., în vârstă de 18 ani, din comuna Coşoveni, a lovit-o şi, sub ameninţarea cuţitului, a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el. Bărbatul a obligat-o apoi să pornească împreună cu el spre satul Bojoiu (comuna Robăneşti), unde locuieşte... Din fericire, în timp ce mergeau pe jos, pe drumul dintre cele două localităţi, a trecut o maşină care a oprit, fata a fugit şi a urcat în autoturism, reuşind să scape, iar conducătorul auto a fost cel care a anunţat evenimentul. Autorul a fost prins de poliţişti, duminică fiind reţinut pentru 24 de ore, iar victima a fost prezentată la Institutul de Medicină Legală Craiova unde s-a confirmat că prezintă urme specifice infracţiunii de viol. Ieri după-amiază Iliescu a fost prezentat Judecătoriei Craiova, care a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova şi a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Culmea este că bărbatul a cerut instanţei să fie cercetat în libertate, cu obligarea de a nu părăsi localitatea, cerere respinsă de judecători.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului ILIESCU SANDU MARIN pe o durată de 29 zile, începând cu 27.01.2014 şi până la 24.02.2014, inclusiv. Respinge cererea inculpatului de luare a măsurii obligării de a nu părăsi localitatea. Cu recurs în termen de 24 ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 27.01.2014”, se arată în încheierea de şedinţă a Judecătoriei Craiova.
                                                                           C.Zuican

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu