21 august, 2015

CALAFATUL IN ATENTIA OCCIDENTULUI

De curand, reprezentanti de seama ai unui for international care monitorizeaza orasele aflate pe cursul Dunarii, au punctat Calafatul ca fiind un oras de referinta cu potential turistic si care din punct de vedere estetic arata foarte bine. Cativa arhitecti din Austria, Germania si Olanda au evidentiat pozitia strategica pe care
Calafatul o are,  ceea ce ar face posibil in viitorul apropiat dezvoltarea unui port cultural important, mai ales datorita faptului ca localitatea dunareana a fost reperata printre vechile locatii unde cu peste doua secole in urma vasele erau calafatuite, pregatite pentru navigatie,avand totodata importante conotatii istorice. Primaria are un proiect important care vizeaza refacerea unui moment istoric important, cel din 1877, care dupa finalizarea proiectului va fi introdus intr-un circuit international pentru vasele de croaziera, fiind convinsi ca va starni interesul turistilor din Europa si nu numai.

Un comentariu:

  1. Ar trebui asfaltat si bulevardul H.C.C tot, de sus de la cimitir pana jos de tot , apoi frumos si placut ar mai fi de asfaltat tot bulevardul Tudor Vladimirescu de la Unitatea de Pompieri si pana in Centrul Civic, si strada 1907 de la sensul giratoriu pana jos la Fabrica de Paine. Se rup massinile in doua , macar asta sa o faca pe banii pe care ii ia colo la taxare sus la spital !!!

    RăspundețiȘtergere