29 decembrie, 2015

VIDEO Clubul Dunarea Calafat 2015 dupa renovare. Interviu in exclusivitatea cu domnul Mihai Predan - Presedintele Clubului.

VIDEO



Cu ceva timp in urma, Consiliul Local al Primariei Calafat a aprobat suma de 290.000 lei pentru reabilitarea integrala. Lucrarile sunt aproape de finalizare si au constat in: refacerea tribunei principale, a vestiarelor, a grupurilor sanitare atat pentru fotbalisti cat si pentru personalul auxiliar si pentru spectatori. A fost schimbat mobilierul, fiind refacuta camera tehnica, camera oficiala de primire a delegatilor si observatorilor FRF, urmand ca in primavara sa se refaca si tribuna neacoperita din partea de sud. Intr-un cuvant, stadionul are o alta fata, in conformitate cu cerintele FRF. Lucrarea este executata de firma SC Edin Construct, care a facut si o donatie pentru club, o lucrare bonus, o sauna moderna pentru componentii lotului de fotbal calafetean. In cele ce urmeaza veti putea vedea un amplu material video cu lucrarile executate si un interviu cu domnul Mihai Predan, Presedintele Clubului Dunarea Calafat. Acesta a multumit autoritatilor locale, Primarului, Viceprimarului si Consiliului Local Calafat pentru sprijinul acordat in realizarea acestui proiect. Le dorim succes in anul care va urma si o evolutie intr-un esalon superior, Divizia C.


ALBUM FOTO


Stadion Dunarea Calafat 12

Stadion Dunarea Calafat 11 Stadion Dunarea Calafat 10 Stadion Dunarea Calafat 9 



Stadion Dunarea Calafat 8 Stadion Dunarea Calafat 7 Stadion Dunarea Calafat 6 Stadion Dunarea Calafat 5 Stadion Dunarea Calafat 4 Stadion Dunarea Calafat 3 Stadion Dunarea Calafat 2 stadion dunarea calafat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu