28 ianuarie, 2016

IMPORTANT!!!Cetatenii din Poiana Mare sunt chemati sa-si spuna punctul de vedere

ă

CLAUDIU BUZATU



De curand, a aparut in premiera, pe facebook, o invitatie publica lansata de domnul Claudiu Buzatu, in calitate de reprezentant al comunei Poiana Mare in GAL CALAFAT (Grupul de Actiune Locala). Viceprimarul- Claudiu Buzatu, a preluat din acest an responsabilitatea de a concepe si coordona proiecte pentru comuna Poiana Mare. Pana de curand, reprezentant a fost domnul Marin Vintila, primarul comunei. Vom da citire acestei invitatii care speram ca este un prim pas catre un dialog cu oamenii care au enorm de multe probleme ce asteapta o rezolvare cat mai urgenta. Salutam decizia de a lansa o invitatie publica si speram ca se vor schimba mentalitatile si in cea mai mare comuna din Dolj , Poiana Mare, care merita toata atentia. Vineri, 29 ianuarie, adica maine la ora 11.00, toti cei interesati de proiecte care vizeaza dezvoltarea comunei sunt asteptati la Caminul Cultural din localitate, dupa traditionalul targ saptamanal. Lansam pe aceasta cale o ivitatie viceprimarului sa ne acorde in cel mai scurt timp si o declaratie video, si-l atentionam ca vom fi cu ochii pe tot ceea ce se intampla, mai ales cu privire la proiectele europene care pot schimba nivelul de trai si dezvoltarea comunei, si care...din pacate, in Poiana Mare nu s-au concretizat pana la momentul actual, fiind singura localitate fara un proiect european comunitar.

INVITATIA VICEPRIMARULUI  PRELUATA DE PE ADRESA PERSONALA DE FACEBOOK
În calitate de reprezentant al comunei Poiana Mare în GAL ”Calafat” începând cu acest an, invit pe această cale TOŢI LOCUITORII COMUNEI POIANA MARE INTERESAŢI DE DEZVOLTAREA LOCALĂ A SECTORULUI PUBLIC(UAT Poiana Mare) cât şi PRIVAT(persoane fizice/private), VINERI 29.IAN.2016 ORELE 11.00, la sediul CAMINULUI CULTURAL din centrul comunei pentru a contribui împreună la ”Elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală 2014-2020” prin:
Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, Proiect: Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală pentru GAL „Calafat”, Domeniul de intervenție - 6B - Încurajarea dezvoltării locale în zonele rurale, realizat cu sprijinul Uniunii Europene și al Guvernului României”
Ataşez în (FOTO) prima pagină a chestionarului pentru definirea planului de DEZVOLTARE LOCALA, chestionar ce trebuie completat vineri de fiecare persoana prezentă, opţiunile noastre construind astfel strategia de dezvoltare a comunei pe perioada 2014-2020!!!
 
foto 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu