19 mai, 2016

Video SCENE DE GROAZA LA POIANA MARE!! Ruinele si mizeria dupa 8 ani de mandat ai primarului Marin Vintila

VIDEO


Principalele obiective sociale si culturale din Poiana Mare au devenit ruine. Peisajul este infiorator, caminele culturale din Tunarii Vechi si Tunarii Noi sunt wc-uri publice. Cimitirele au devenit gropi de gunoi iar groapa de gunoi aflata pe partea dreapta pe drumul spre Desa a ajuns pana in sosea.
Comuna arata ca dupa bombardament, ca o casa fara stapan unde te intampina buruienile si namolul. Cele doua camine culturale puteau fi folosite in scopul comunitatii, asa cum a procedat primarul Gheorghe Mungiu de la Ciupercenii Noi, care a facut din caminul cultural o adevarata sala de festivitati si evenimente. La Poiana Mare, nu ai un parc, nu ai un loc unde sa iesi seara sa te plimbi si sa respiri un aer curat, in comparatie cu Ciupercenii Noi care se bucura de un centru frumos cu un parc foarte bine amenajat si cu bun gust.
La Poiana Mare singurul proiect european a fost o pensiune pentru sotia primarului, Liliana Constanta Vintile, in timp ce la Ciupercenii Noi s-au realizat obiective care tin de comunitate, strazi, parcuri si locuri dedicate cetatenilor din comuna.
Asa ca nota 10 pentru Gheorghe Mungiu de la Ciupercenii Noi si nota 3 pentru Marin Vintila de la Poiana Mare, cea mai importanta comuna din Oltenia care a ajuns din pacate ultima la capitolul investitii in folosul comunitatii.

ALBUM FOTO

camin tunarii vechi 1camin tunarii vechi 2camin tunarii vechi 3CIMITIR POIANA MARECIMITIR POIANA MARE2groapa de gunoi poiana mare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu