03 mai, 2016

ATENTIE CALAFETENI! Miercuri, 4 mai, PSD- cel mai mare partid din Calafat si din tara isi lanseaza candidatul

Maine (miercuri, 4 mai) va avea loc incepand cu ora 18.30, la Casa de Cultura,  festivitatea de lansare a candidatului PSD pentru Calafat, in persoana domnului Lucian Ciobanu. 


Astazi la ora 18.00, PSD a avut o sedinta de lucru la care au participat 100 de membrii,  fiind trasate principalele obiective si strategia pentru campania privind  alegerile locale, in urma carora vor fi stabiliti consilierii locali si Primarul Calafatului pe perioada 2016-2020.


Lucian Ciobanu impreuna cu echipa si cu staful de campanie, condus de Mircea Guta, au lansat un apel catre toti cetatenii sa se implice ca viata comunitatii calafetene sa fie mai buna.


Mircea Guta, coordonatorul campaniei electorale a declarat: "Vor fi multe mizerii si noroi in care nu vrem sa intram, ne-am saturat de scandaluri si reclamatii si multe altele care nu fac bine nimanui. Chiar daca suntem adversari, sa nu uitam ca inainte de toate suntem oameni si calafeteni si trebuie sa facem ceva sa ne fie mai bine tuturor".


Lucian Ciobanu, candidatul PSD a declarat: "Avem nevoie sa fim uniti si sa lasam rautatile si ambitiile personale. Trebuie sa fim o echipa adevarata si sa spunem sincer ce probleme si ce ne dorim pentru ca lucrurile sa mearga mult mai bine"


PSD CALAFAT LANSEAZA UN APEL CATRE TOTI CETATENII SA PARTICIPE LA LANSAREA CANDIDATULUI , IN PERSOANA DOMNULUI LUCIAN CIOBANU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu