06 octombrie, 2016

DE ASTAZI INCEPE LA CALAFAT FESTIVALUL “ROADELE TOAMNEI”

                 
   De joi, 6 octombrie, si pana duminica, 9 octombrie, să nu vă faceți planuri! Toti calefetenii sunteti invitati în centrul Municipiului Calafat la un adevărat Festin al toamnei: Festivalul "Roadele Toamnei", eveniment încărcat de voie bună, distracție și concerte în fiecare seară.

   V-am pregătit un altfel de eveniment, plin de efervescență, prin care să vă bucurați de terasele în aer liber, bere, must din plin si un veritabil concurs de toamna pentru toate gospodinele: CONCURS DE PREGATIT ZACUSCA coordonat si jurizat de Castigatorul MasterChef Ciprian. Inscrierile se fac la scena joi, vineri, si pana sambata la concurs.
 
   Unde adăugați că preparatele de toamnă sunt gata să cucerească și cel mai pretențios spectator, 
o selecție specială din meniul de toamnă, numai buna de asezat in camara pentru iarna: zacuscă, salată de vinete, sarmale, plăcinte cu dovleac, mere coapte și multe, multe alte surprize.
 
   Concerte de excepție în fiecare seară: Taraful Nicu Spataru, Star Music Band, Elena Zambila, Ansamblul Profesionist Doina Gorjului din Tg. Jiu, impreuna cu corpul de balet si solistii, Steliana Sima, Olguta Berbec, Seara Sarbeasca cu Jika Sfetcovic si Dragana, Emilia Ghinescu, Ansamblul “Rozele Calafatului”, Doddy, Shift, Ester, Nicu Paleru, Heaven si seri incendiare cu MC Darius si DJ Killer, alături de cel mai mare și frumos parc de distracții pentru cei mari și cei mici!
 
    Zilnic, vă așteptăm de dimineața și până seara târziu!
www.visionimprove.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu