16 decembrie, 2016

ATENTIE CALAFETENI! SUPER SPECTACOL DE CRACIUN LA CASA DE CULTURA CALAFAT

Sambata, 17 Decembrie 2016, ora 17.00, la Casa de Cultura Calafat, se va desfasura Spectacolul: " Impreuna de Sarbatori ! "

 

Asociatia " Sperantei pentru Iulia Lazar ", cu acordul si sprijinul Primariei Calafat si Biblioteca Calafat, a organizat acest spectacol cu scopul de a felicita si multumi calafetenilor frumosi de toate varstele.
Vor urca pe scena:
 

- 4 coordonatori calafeteni care de multi ani, cresc, educa si obtin rezultate deosebite cu copiii lor, atat in tara cat si in strainatate. Alaturi de fiecare dintre acesti minunati coordonatori, vor fi copiii lor si adultii, care i-au sprijinit si-i sprijina pentru ca munca pe care o desfasoara, sa nu fie zadarnica;
- calafeteni frumosi de toate varstele ( indiferent de statut social, varsta, culoare politica, etc. ).
 

GAZDA acestui " spectacol cu scantei ", va fi d-na coord. Carauleanu, impreuna cu copiii sai de la Ansamblul Folcloric " Rozele Calafatului " si invitatii lor.
Spectacolul va fi fotografiat, filmat si difuzat atat de calafetenii nostrii cat si de televiziune! Acest spectacol va fi apoi transmis, in perioada sarbatorilor de iarna!
 

OBIECTIVUL acestui grup, al asociatiei, al d-nului primar si al tuturor coordonatorilor ( nu doar al celor 4 din acest an ) este de a descoperi, a scoate in evidenta, a sustine, a multumi si a felicita, fiecare calafetean frumos al comunitatii noastre.
2016, va fi primul an cu aceasta initiativa, cu INTENTIA de a se repeta acest spectacol cu acelasi obiectiv si tematica, in fiecare an, in aceasta perioada.
 

Deci, chiar daca acum, vor fi f.f. multi copii si cativa adulti, STIM ca, comunitatea calafeteana are cu mult, mult mai multi copii si adulti frumosi ce merita sa le multumim si sa-i felicitam.

Grupul " S.O.S.Calafat ";
Asociatia " Sperantei pentru Iulia Lazar";
Primaria Calafat cu d-nul primar Lucian Ciobanu si d-nul viceprimar Leontin Afrenie ;
Biblioteca Calafat, Ansamblul Folcloric " Rozele Calafatului Calafatului " si d-na coord. Marinela Carauleanu;
Grupul Pinky si d-na coord. Sorina Mihaela Kandinsky;
A.S. Viitorul Calafat si d-nul antrenor de fotbal Claudiu Oncica;
Grupul de judo si d-nul prof. Alexandru Pop;
Fam. Gabriela si Radu Ghitulescu;
D-nul Ciobanu Gigel;
D-nul Cristian Rudareanu;
si multi, multi alti calafeteni frumosi,
Va asteptam cu drag, numerosi, sambata 17 Decembrie ora 17 la Casa de Cultura Calafat!

 

INTRAREA LIBERA!

P.S. Noi ( grupul + asociatia ), ne-am organizat si ne suportam personal, cheltuielile acestui spectacol fara ajutorul financiar al bugetului local.
Dar... Un proverb italian spune:
" Ma vezi cu un ochi, te vad cu amandoi ".
Deci...
 

MESAJ PATRONILOR CALAFETENI si NU numai acestora:
Daca doriti sa donati 1 ron in contul asociatie si/sau un pachetel copiilor cu putine posibilitati si batranilor neputinciosi, prezenti in sala si din comunitatea noastra, in numele activitatii dvs. comerciale si/sau al dvs.,
VA MULTUMIM ANTICIPAT, TUTUROR!
CU TOTII IMPREUNA PENTRU O VIATA MAI BUNA!

preluare: grup facebook SOS Calafat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu