23 februarie, 2011

Cei doi foşti consilieri locali PSD ai Municipiului Calafat, Ninel Stanciu şi Mugur Stelian , au primit sentinţa.


După un an de tergiversări de răsturnări, de situaţie şi şedinţe tensionate, avem într-o oarecare măsură certitudinea că s-a trasat măcar pentru un an spectrul politic al Consiliului Local Calafat. Asta deoarece ieri la Tribunalul Dolj s-a dat sentinţa cu privire la acţiunea domnilor Ninel Stanciu şi Mugur Stelian care au solicitat anularea deciziei de revocare din funcţia de consilieri locali în dosarul cu numărul 3690/63/2011. Instanţa a hotărât că acţiunea foştilor consilieri, Ninel Stanciu şi Mugur Stelian, este nefondată fiind emisă în acest sens o hotărâre definitivă şi irevocabilă. Cei doi au înaintat cu o lună în urmă această solicitare la două zile după şedinţa din 13.01.2011 a Consiliului Local Calafat, când cu majoritate de voturi (PSD-PNL-PRM) au fost excluşi din rândul consilierilor. Motivul care a stat la baza acestei decizii a fost excluderea celor doi din organizaţia PSD Calafat. Fără o susţinere politică aşa cum prevede legea în acest caz, cei doi, şi-au pierdut calitatea de consilieri locali deoarece intrarea lor în consiliul local s-a făcut pe listele PSD Calafat la agelerile din 2008. Conform liderilor PSD Calafat, domnii Ninel Stanciu şi Mugur Stelian au refuzat să susţină proiectele de interes local având o altă orientare decât cea social democrată. Rămânerea lor timp de nouă luni în funcţia de consilieri s-a datorat susţinerii primită din partea tot a unor consilieri locali din diferite formaţiuni politice care nu le-au dat votul negativ ce ar fi fost echivalent cu excluderea. Acest lucru a fost posibil în prima lună a anului 2011 când balanţa a înclinat în defavoarea celor doi.

46 de comentarii:

  1. Baieti nu va mai ramane decat sa puneti umarul la ARESTAREA lui GUTA !
    Calafatul va va fi recunoscator daca veti reusi ARESTAREA MAFIOTULUI .

    RăspundețiȘtergere
  2. Baieti,in curand si pdl-ul se va debarasa de voi,nu mai le sunteti utili in jegmanirea banului public al calafetenilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. deja Mugur l-a contactat pe Guta,ca sa-l dea in gat pe fostul vice.

    RăspundețiȘtergere
  4. Muguras te facusi mic si nu mai spui nimic, ti s-a dus gloria pe care ti-a dat-o Traistaru.Acu esti un nimeni cum ai fost si inainte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gută a devenit din primar un simplu argat pe mosia lui Trăistaru...
    Dacă interesele politice o cer...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai de rahat a cazut Domn Pirva muzeograful care la 61 de ani putea sa stea linistit sa fac chefuri in continuare cu Carstea si cu aia care-i chema pe la expozitii ca pe urma sa-i alimenteze cu alcool.Chiar este un om de cultura care a dat cu nuca in perete. De vina sunt maimutele alea doua care numai tampenii au facut, caricaturile orasului ca daca-i pui in vie sperii graurii cu ei...auzi Consilieri Locali, niste pujlamale care au stat la curu lu Traistrau. MARS CU VOI LICHELE

    RăspundețiȘtergere
  7. Si când te gândesti cum se combătea Gută cu Trăistaru în campanie...
    Trepădusii tot trepădusi rămân, orice functie ar avea...
    Păcat de victimele colaterale, unii chiar nevinovati

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie ce-mi place cel mai mult in toata povestea asta este siguranta cu care se bat in piept unii sau altii, pana se dovedeste contrariul. Apoi tacere maxima. Scosarati unii altora la iveala hotiile. facurati ceva cu ele ? unde e dna-ul cu care va tot amenintati ? stiti bine ca sunteti protejati de mai sus. Daca vine DNA, cine castiga: Berceanu sau Voicu ? Sa fim seriosi ca o sa se fure in continuare in acelasi fel, chiar daca o sa publicati toate facturile cu hotiile galbenilor sau portocaliilor. Mi-e sila

    RăspundețiȘtergere
  9. CU DEDICATIE LUI MUGURAS SI NINELUS

    Foaie verde dinti in gură
    Muguraş a luato-n mână
    Şi sărmanul de Ninel
    Cu boticul de purcel

    Amândoi plin de oftică
    Pentru tata Adelică
    Mugurel sărac lipit
    Nineluş negeluit

    Ăştia doi dacă-i vedeţi
    Nu e bine să-i credeţi
    Că unul s-a ars cam rău
    Domn Pîrvan de la muzeu

    Bine-ar fi să fie bine
    Pentru Mugurel şi Nine
    Dar cum asta nu se poate
    Amândoi sunt freacă coate

    Unul stă uitat prin bar
    Altul cu ochii pe ziar
    Amândoi sunt ca şi unu
    De-i vedeţi strigaţi NEBUNUUUU

    RăspundețiȘtergere
  10. Un PSD-ist care nu face misto

    Super poezia da e grea pentru ei si nu inteleg prea multe, sigur. Nici acum n-au invatat nimic, mie imi pare rau de ei ca au fost devotati partidului nostru dar asta e poate vor invata ceva de acum inainte.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru MÎNĂ ÎN NAS

    Unde e ba desteptule naşul ala al tau Manda, de ce nu te-a ajutat acum, ori e si ala pe lista neagra la PSD. L-ai bagat si pe ala in rahat. De fapt si ala e prost daca si-a gasit sa te cunune pe tine, vai de voi.

    RăspundețiȘtergere
  12. SCRISOAREA SECOLULUI

    Domnule Manda...cea mai sincera scrisoare

    Va trimit o scrisoare. Iubitul dumneavoastra fin care v-a pus din interes a fost dat din PSD si din consiliul local.El se plange ca dumneavoastra sunteti de vina ca nu i-ati pus o pila.Acu bate la moara pentru o poala de faina ca banii i-a dat pe cafea la Coliseum.


    RASPUN..de la deputatul Manda

    Ce sa fac eu daca a stat tot timpul cu mana in nas si in loc sa faca treaaba i-a facut vanyare aluia di la Colioseum care mai e si Pnl-ist. Asta e..e finul meu da asa s+a nascut cu mai putin creier iar eu sa iau de la mine nu prea am de unde,asa ca asta e , intelegeti nu am nici eu...creier iar daca-i dau putin mi-e ca pe urma imi uit si numele si de doar sunt si eu Deputat.

    RăspundețiȘtergere
  13. pt domnul gartoi..........tata sunt eu fiica ta te rog sa vii sa ma vezi .....te rog am nevoie de bani.....mami nu este prea bine....avem nevoie de tine.....semnat a ta fiica parasita:(((((((

    RăspundețiȘtergere
  14. CEI DOI PSEUDO PSD-IŞTI NINEL ŞI MUGUR AU FOST DAŢI AFARĂ DIN CONSILIUL LOCAL CALAFAT.
    Detalii pe Gazeta de Calafat la adresa: http://gazetadecalafat.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  15. CEI DOI PSEUDO PSD-IŞTI NINEL ŞI MUGUR AU FOST DAŢI AFARĂ DIN CONSILIUL LOCAL CALAFAT.
    Detalii pe Gazeta de Calafat la adresa: http://gazetadecalafat.blogspot.com/
    CU SUPER CARICATURI

    RăspundețiȘtergere
  16. CINE POARTA VINA

    Cu siguranta si unii si altii iar PN-ul sa taca din gura ca si ei i-a tinut in brate.E adevarat ca Adelica i-a tinut mai mult dar asta e politica.Se face totul pe interese care aduc bani.despre Emil Popa se stie ca nu va candida ci il va arunca in fata pe Guta.Acu Primaru e pe cai mari.Adelica zace, Ninel nu mai are gel iar lu Mugur i-a ramas degetul blocata in nas. Cel care a cazut de pacalici e Pirvan marele muzeograf care va sta acu mai mult timp pe banca in centru si la o tuica mica cu pensionarii. Seful combinatiilor a ramas Traistaru iar urmatorul care se intrezareste nu e altu decat Guta, un combinator care s-a format repede si a invatat cum se fac jocurile de culise...CINSTE LUI

    RăspundețiȘtergere
  17. 4pdl-lici,se leganau,pe o fusta inflorata, si fiinca unul va pleca,vor ramane doar...3pl-lici(bineinteles unul pleaca la racoare unde ii e locul).
    3pd-lici se leganau pe o fusta inflorata,si fiindca unul va pleca(la alt partid)vor ramane doar 1pd-lic si o, o,o...pitipoanca.

    RăspundețiȘtergere
  18. Guta si Secretarul sa-si ia lumanari ptr copii din salariile celor trei consilieri pe luna ianuarie !
    Bine bine roscovane hot, ai ce ai cu aia doi dar lui Parvan de ce nu-i dai banii ma nenorocitule , gasi-te-ar moartea sa te gaseasca de hot ordinar .
    Omul ala chiar nu are nicio vina ca tu o sa pleci la puscarie .
    Dle Traistaru te asigur ca-ti vei vedea visul implinit acela de al vedea pe Guta arestat .
    Te cunosc prea bine ca sa stiu ce-ti place .
    Asta ti-a luat primaria prin frauda .Am avut ocazia sa dam inainte si cand colo ne-am pricopsit cu un prost de la taranoaia in capul urbei .Ti-a reusit treaba cu datul afara a celor trei consilieri acum sa te vad cum il executi pe Mer-ar , ca se lauda prin oras ca te are la degetul mic .El , Guta care scrie ,,mi-au " impreunat ca pisica .Regret ca partidul nostru l-a sustinut in turul doi pe taran dar si mata nu ai vrut sa negociezi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce nu va uniti ma cu al batran acum sa-l infundati pe ciupercar .Oamenii ciupercarului toata ziua prin baruri il ridiculizeaza pe ginerele lu Tristaru ca e moale , ca nu are vana ...
    Acum e momentul sa i-o dati la radacina

    RăspundețiȘtergere
  20. pt. 12.34 si 12.41 (acelasi hi;hi;hi)-Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.

    RăspundețiȘtergere
  21. Tatiii , tatiii , tatiiii striga fetita lui Gartoi parasita !
    Unde esti ma puslamao faci fituici de denigrare ?
    Baaaa derbedeule ti-ai inebunit sotia ti-ai lasat familia ba tu n-ai niciun dumnezeu ?

    RăspundețiȘtergere
  22. ati uitat ceva foarte important si anume legaturile cu Berceanu fost Bercovici, evreu imputit care vrea sa suga cat se poate de mult impreuna cu mafia portocalie

    RăspundețiȘtergere
  23. eu sint curios ce mai zic acum pedeleii. se bateau cu palma in piept ca o sa castige procesele mugurii si ninelusii si la fel si liderul lor. credeau ei ca o sa faca rahatu praf si o sa ii puna la respect pe traistari. na ca pierdurati pentru a mia oara. ma voi nu va saturati ma o data ? cat credeti voi ca mai poate traistaru sa faca dragoste cu voi ? de ce il obligati sa va iubeasca ma tot timpul. ma si dupa ce o muri, traistaru tot va f..e. o sa va f... fantoma lui si tot nu scapati de el. este cel mai mare gigolo iar voi stati aplecati in fata lui. ha ha ha, hi hi hi.

    RăspundețiȘtergere
  24. Mai vedem noi cat este de gigolo Traistaru knd o da cu subsemnatul in problema terenurilor de la pod .Acest Traistaru intradevar a futut la viata lui dar cand va fi futut si el o sa-l indoaie procurorii .Voi ce credeti ca aia exclusii or sa se opreasca ?
    OOOO nu acum au timp de voi si hotiile voastre

    RăspundețiȘtergere
  25. pana atunci voi sunteti cei pe post de capra. mai vedem noi daca va pati ceva sau nu traistaru. eu as zice ca nu. dar de al vostru nu mai sunt asa de sigur, domnilor si domnisoricilor pedelei.

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu uitati, copii ale actelor prin care s-au facut plati catre dna Monica ,Bogdan Popa ,Iluta Calugaru ptr terenuri din serele Fabricii de Conserve se afla la Adelica si nu numai .
    Poate o sa reusiti sa-i fraieriti pe procurori , deoarece la aceste terenuri sunt bagate si persoane importante din conducerea pesedeului Dolj ,dar pana atunci nu ramane sa speram decat ca procurorii o sa-si faca datoria si ca reforma lui Basescu o sa-si spuna cuvantul .
    Daca o sa-i manjiti pe cei de la Craiova nu stiu daca mai puteti face acelasi lucru cu cei din alta parte unde influienta voastra cu banii nu mai poate penetra .Inclusiv procurorul general al Romaniei stie de situatia de la Calafat si (...)
    Fiti convinsi ca situatia cu devalizarea terenurilor si a primariei nu vor ramane fara urmari dintre cele mai grave .Pregatiti-va explicatii in care sa credeti chiar si voi

    RăspundețiȘtergere
  27. PE EI BASE' CA AU FURAT TARA !!

    RăspundețiȘtergere
  28. Super ! Se lupta hotii intre ei. Asa da politica locala. Sa va mancati pana la ultimul oscior hotomanii dracului. Sa nu mai auzim si sa nu va mai vedem meclele in oras. Sa dispareti indiferent de coloratura sau miros. Va mai voteaza dracu

    RăspundețiȘtergere
  29. calafat oras de...c....cu taranu de guta primar ...cu adelica care a furat impreuna cu guta ....cu comunistul de traistaru....oare nu avem si noi un om normal pt primarie:(((((

    RăspundețiȘtergere
  30. Asa e un oras normal in Romania

    RăspundețiȘtergere
  31. hei guta cum ziceai tu ca te doare in pula de SRI si DNA si pe maimutoiul de langa tine Gartoi ii persifla zicand ca la Calafat poate sa vina si FBI si KGB si MOSAd.Iete ca o sa vina si tu o sa incepi sa arunci cum deja ai si inceput pe altii .
    Stii ceva hotule ?...n-o sa tina ...baiatu esti ca si legat .
    Calafatu vrea intradevar un primar tanar dar ...cinstit si nu ingamfat ,un primar care sa tina la locuitorii pe care ii pastoreste pe bani grei in jur de 50 milioane /luna

    RăspundețiȘtergere
  32. Apropo de Adelica : ati produs un mare fis cu acea factura de 1 miliard la Clubu Copiilor.
    Un amarat de apartament cu trei camere ca sa-l renovezi te costa peste 200 milioane dar un mastodont cum este clubu cu acoperis cu tot, mi se pare putin si 5 miliarde .
    Furaciune faci tu Guta cand faci un cacat de hala in locul pietii bulgarilor cu 7 miliarde .
    iti spun eu ca sunt din domeniul asta al constructiilor ,parandaratul este de peste 2 miliarde bineanteles impartibil la mai multe persoane .

    RăspundețiȘtergere
  33. deci,cam atat lua adelica parandaratul,2miliarde lei,destept baiat,dar este hotul hotiilor.

    RăspundețiȘtergere
  34. ce ma intristeaza pe mine foarte tare este ca sunt cativa oameni capabili la PDL care sustin liderul sau liderii in hotii, ei avand avantaje minore in comparatie cu miliardele care se fura de superiori.
    acum pe bune, chiar credeti ca aveti un lider pe care il doare de binele orasului ? hai incercati si voi sa ganditi corect. sunteti mai rafinati ca maimutoii din psd, dar scopul final este acelasi: furtul banilor contribuabililor.

    RăspundețiȘtergere
  35. Adi Rosu,Razvan Lungulescu, Dan Mihut si Ninel Stanciu sunt ultimii oameni ai lui Adelica
    Nicola,Revets,paun ,Sandu Rosu au pactizat deja cu Guta si il vor parasi pe Adelica la momentul oportun

    RăspundețiȘtergere
  36. Asa este Revesz a cedat iar Nicola de mult a trecut cu liberalii dar abia acum s-a aratat. cartile sunt facute tot Guta va fi Primar inntre 2012-2016. Maestrul Guta i-a executat pe PDL-isti la mare arta, si pana la urma asta e politica ....jocuri, jocuri peste jocuri cu sfori si culise.

    RăspundețiȘtergere
  37. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  38. Probabil ca este ratatul de muk care numai om nu-l poti numi.E un ins terminat din toate punctele de vedere si acum face anticamera pe la mai marii Calafatului .
    O intrebare .Isi mai baga cineva in card cu el , ce poti pierde ca om daca nu il ai pe acest ratat de partea ta ?
    Nimic , mai mult poti decadea si tu ca persoana .
    Toti il folosesc ca ciripitor de serviciu si il arunca la gunoi .Bufonul inregistreaza anumite convorbiri cu celalalt telefon si i le prezinta ba unuia ba altuia sperand intr-o mana de malai .

    RăspundețiȘtergere
  39. Am facut rost de programul care scaneaza ip-urile la comentarii si .... SURPRIZA!!!! Aproximativ 85% din comentarii este acelasi dobitoc. Are 111 la sfarsit ca sa vedeti ca stiu ce vorbesc. si mai mult ca sigur este Iliuta!

    RăspundețiȘtergere
  40. 14:45 si 14:50 este falimentarul de Muguel

    RăspundețiȘtergere
  41. da mutu lectii de agricultura! Cu agricultura sa ramana ca altceva e varza!

    RăspundețiȘtergere
  42. 14,45 daca aflu cine esti iti rup gatu tatiiiiiiiiiiiiiii.vezi ca te spargi in figuri pre rau asa ca ai grija ca iti rup picioarele

    RăspundețiȘtergere
  43. e si greu sa afli dle 20:14 ?
    Ai o singura incercare...

    RăspundețiȘtergere
  44. mugur si celelalt niste haimanale care scriu de nebuni despre oricine si orice, auzeam ca mugurel scrie de pe un mobil,si-au luat-o definitiv ciumele societatii, nici partida romilor nu se mai incurca cu mugur si cu celalalt, ii e rusine omenirii sa le zica lor oameni

    RăspundețiȘtergere
  45. apropo de unde are alde bebita scanner de ip, cumva de la adelica sau de la institutul de cercetari marca cetate

    RăspundețiȘtergere