04 februarie, 2011

Consiliul Judeţean Dolj nu are bani să îşi plătească salariaţii până la sfârşitul anului


Salariaţii din aparatul propriu al Consiliului Judeţean Dolj, dar şi cei ce figurează în organigramele mai multor instituţii din subordinea CJ Dolj ar putea rămâne în ultimele patru luni ale lui 2011 fără salarii.

Conducerea Consiliului Judeţean Dolj a stabilit că fondul ce urmează a fi alocat pentru plata salariilor angajaţilor din subordine este insuficient. Astfel, există riscul ca bugetarii să nu îşi primească lefurile în ultimele patru luni ale acestui an. “După cum ştiţi, judeţul Dolj nu a fost unul dintre judeţele care să se fi aruncat la angajări de persoane, am fost chiar sub minim, însă dintr-un motiv pe care nu ni-l explicăm am ajuns să fim pe locul 37, după judeţele mici precum Harghita, Covasna, Mehedinţi, în ceea ce priveşte banii pentru salarii, astfel încât trimestrul patru şi chiar o lună din trimestrul trei sunt neacoperite cu bani. Avem o îngrijorare extraordinară pentru că un articol de lege vorbeşte că în cursul anului 2011 orice rectificare de buget ar exista, nu se fac rectificări de buget pentru salarii. Având în vedre acest lucru, înseamnă că personalul din cadrul CJ şi al unităţilor descentralizate din cadrul CJ sunt puse într-un mare pericol la sfârşitul acestui an. În plus, sunt puse în pericol orice promovări a patru ani, la care cineva are dreptul conform codului muncii”, a declarat Ion Prioteasa, preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.
Excepţie de la această situaţie fac angajaţii din sistemul de învăţământ, sănătate şi asistenţă socială, pentru care există reglementări legislative speciale.

sursa:lupa mea

11 comentarii:

  1. DRAGI ROMÂNI:
    După lungi suferinte cauzate de criză se pare că economia tării a intrat pe plus datorită măririi exporturilor nationale.
    Pe lângă materii finite exportate, reprezentate de milioanele de români disponibilizati, de elevii români supradotati ce aleg să studieze pe alte plaiuri decât cele mioritice, de doctori goniti fără jenă de scumpii nostri conducători, specialisti IT etc avem la expoet si materie brută reprezentată de pesti si nadele lor, rromi cu puradeii si pirandele din dotare, smanglitori supercalificati la locul de muncă, cersetori autorizati si alte categorii.
    Se anuntă deci un viitor luminos pentru învrăjbitii care au rămas.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atata timp cat banii sunt in mainile lui Bercovici (Berceanu de azi) si Udrea, e clara treaba. Vom pleca toti de aici si o sa-i lasam doar pe ei, sa-si fure caciula unul altuia. Asta e solutia. Separati hotii de cei ce muncesc. Bercovici, credeai ca nu se afla ca esti evreu ?

    RăspundețiȘtergere
  3. baga-te-as in pzd matii pe tine asta de la 18.40 descoperisi si tu dupa 20 de ani ca se fute mata cu vecinu de la 1.Tocmai deaia va fute Berceanu ca este evreu ca si Isarescu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deocamdata partenerii lui Berceanu sunt tot din PDL. Asa ca nu stiu pe cine f. Berceanu. E cel mai mare sacal Berceanu. Nu face nimic si mai are si nesimtirea sa se autoironizeze pe banii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://bataiosu.wordpress.com/2009/08/13/radu-berceanu-radu-bercovici-acuzat-de-spionaj-militar-in-favoarea-israelului/

    RăspundețiȘtergere
  6. Va dau un singur exemplu de tradare nationala in favoarea curvei israelite evreiesti a unui conational: Radu Bercovici (Berceanu-pentru cine nu stie) care a scos din tara pentru multe milioane de dolari si mai apoi euro secrete militare din industria de aparare(intre timp desfiintata) din aviatie,din industria constructoare de armament si tehnica militara. Si ca sa vedeti ca Basescu este terorist si este sclavul americano-israelitilor sionisti si satanisti ce alcatuiesc Oculta Mondiala-ei bine acest violator chior si betiv l-a pus ministru pe Bercovici!

    RăspundețiȘtergere
  7. o fi cum zici tu , dar macar nu este COMUNIST. si pt asta merita toti banii.

    RăspundețiȘtergere
  8. comunist este spalacitul ala din poza .
    ....................................
    mai bine mort decat comunist.

    RăspundețiȘtergere
  9. sa va spun eu un lucru despre Berceanu. Nici eu nu prea il inghiteam. Dupa cum stiti a avut anul trecut niste vizite la calafat in calitate de ministrul transporturilor. Pana sa vina el spaniolii nu au facut nimic inafara de faptul ca mutau niste pamant. Dupa ce a avut acelel vizite toata lumea a vazut cat a progresat constructorul

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne ce valoros e Bercovici. De cand a venit el la Calafat s-au apucat spaniolii de treaba. Cat pot sa fii de naiv 17:56 !!!
    E ministrul transporturilor. Noi la capitolul drumuri suntem pe locul 110 in lume, undeva dupa Tanzania. Dupa moartea lui Ceausescu, comunismul a continuat sa existe in fiecare dintre ce ce-i aparati si-i preaslaviti voi acum.
    L-am vazut azi pe Bercovici. Am fost cu el in sala. E o mizerie de om. La de jalnic e si marea valoare Marijan, un om al interesului si un pion prost, scos la sacrificu de catre PDL.

    Dragi prieteni din PDL, sa stiti ca printre voi aveti un tradator. Chiar mai credeti in Adelica ? Pai Bercovici, valorosul, nu isi da seama cine e Adelica ? Bercovici o s-o ia iar in barba cand o sa piarda Adelica alegerile in 2012. Puteti voi sa incepeti campania si cu 100 de ani inainte, Adelica NU va castiga. E prea patat. Asta e seful vostru? Ma faceti sa rad. Ne usurati misiunea.

    RăspundețiȘtergere
  11. PENTRU 14:39
    NE-AI PLICTISIT CU TEXTUL ACESTA, POSTAT PESTE TOT!
    DACA NU MAI STII ALTE CUVINTE, LASA-NE!

    RăspundețiȘtergere