22 februarie, 2011

DEZVALUIRI INCENDIARE INCENDIARE INCENDIARE....


DESPRE FOSTUL VICEPRIMAR VASILE ADELICĂ ŞI ÎN LEGĂTURĂ CU PRESUPUSELE FRAUDE, CU DOCUMENTE SI FACTURI AU APĂPRUT PE ZIARUL ONLINE GAZETA DE CALAFAT LA ADRESA: http://gazetadecalafat.blogspot.com/.

ASTEPTAM COMENTARIILE DUMNEAVOASTRA.


SE PARE CĂ CEVA SE ÎNTÂMPLĂ ÎN INTERIORUL PDL-ului dacă unii dintre oamenii lor au început să scoată la iveală o serie de documente compromiţătoare. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile dar să sperăm că aceste scandaluri vor înceta iar luptele între partide sau în interiorul lor se vor transforma în lupta pentru binele oamenilor din Calafat

45 de comentarii:

  1. rudarene luasi foc.....cacat ce esti

    RăspundețiȘtergere
  2. Parinte o sa arzi in iad ca in poza aia pt rahatul care t-il da iliuta si familia lui fara nici un Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai popo esti sigur de veridicitatea acestor acte. Ca Iliuta se lauda singur ca prostu prin oras sunt false si sunt facute la bascalie

    RăspundețiȘtergere
  4. ba reveto,harasel fa,numai da cu ghiocul,nu vezi ca ne iasa numai de rau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt tari documentele frate e jale, da a cui e Gazeta asat de Calafat ca a venit in forta,ziar de campanie. Esigur a lu Emil Morarul

    RăspundețiȘtergere
  6. Dead Match Adelica!

    Finish

    Go to the next level-------: next level-DNA

    RăspundețiȘtergere
  7. DOCUMENTE BETON BETON BETON, ASTA E SA DUSA ADELICA

    RăspundețiȘtergere
  8. Gazeta de calafat, a reinviat , mult succes!
    Astea dezvaluiri incendiare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce, a murit Adelica, politic?
    Cand ii fac inmormantarea politca lui Adelica si pomana ca sunt o gramada care o asteapta?

    RăspundețiȘtergere
  10. PSD e la putere i-a rupt cu PNL-ul in doua pe PDL, Muguras pi la Coliseum, Revesz cand la Nicola cand la Mihut iar Mareta cu toti.Cel care a ramas cu mucii in nas si cu fonfaiala este sarmanul ADELICA ultimul mohican care nu prea mai are ce sa fure.BAAa o sa ajungi ca Muguras in Cielo, HA,HA,HA,HA

    RăspundețiȘtergere
  11. s-A DUS , NU A MURIT E IN FLACARI

    RăspundețiȘtergere
  12. tE-AM FACUT adelica esti rasul Calafatului, nu mai termini tu casa aia nici peste 30 de ani.Te-ai lins pe bot de primarie...la boltari cu tine la ciment la munca haimanao

    RăspundețiȘtergere
  13. Domnule Cristi Rudareanu, urmaresc si eu ca si multi alti concetateni viata publica din Calafat prin intermediul ziarelor online,unul dintre acestea fiind chiar cel de fata.
    V-am inteles echidistanta calculata pe care ati ales s-o vindeti cu ceva timp in urma(cam ieftin as zice eu,dar fiecare cu pretul lui),va inteleg si optiunea pentru USL si chiar faptul ca este mult prea stravezie pentru un ziarist care se vrea inteligent.
    Dar sa faceti reclama acelei josnicii (si stiti foarte bine ca este o porcarie de la un capat la altul) nu va credeam capabil.
    Daca nici chiar un preot nu e capabil sa-si mai pastreze o bruma de decenta in valtoarea asta, inseamna ca suntem in plina apocalipsa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Din mare bomba iesi un mare fas! Pai asta e pretul corect la o lucrare de o asemenea anvergura.Facuta acum 4 ani pe vremea odiosului bolsevic Numai sa renovezi un apartament te costa 200-300 de milioane dar o cladirea de o dimensiune considerabila. Pune la socoteala materialele de constructii, personalul deservit lucrarii pe perioada respectiva, taxe si impozite si dupa sa vezi ce mai ramane. In orice caz Guta ramane cel mai jmeker la acest capitol 700 milioane pe zi fara sa miste un deget, el castiga la o rotita de pubela mai mult decat Adelica la toata lucrarea aia.
    Alta chestie este ca se stia de 2 zile ca se pregatesc niste falsuri si atacuri la adresa fostlui vice iar lucru acesta nu il inteleg, atata timp cat el nu mai este vice, nu mai are nicio putere politica nu inteleg unde duce razboiul asta absurd.

    RăspundețiȘtergere
  15. pentru 15.46

    Ce ba de Popa e treaba aici ba,de documente portocaliule care te crezi credincios

    RăspundețiȘtergere
  16. Ia uite PDL a inceput sa vorbeasca de Apocalipsa, da cand spunea in favoarea voastra era bun, lasati-l pe popa si treceti la subiect oari evitati realitatea ca Basescu

    RăspundețiȘtergere
  17. Spuneti de acte de documentele prezentate si nu mai balivernati aiurea

    RăspundețiȘtergere
  18. ADELICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UNDEEEEEEEE ESTIIII?

    RăspundețiȘtergere
  19. BOMBA


    ADELICA FUGI DIN TARA ACU SE ASCUNDE LA VAMA LA SIRET

    RăspundețiȘtergere
  20. E pe dracu aia valoarea. Sa nu uitam ca e vorba doar de o renovare, pedelei cretinei ce sinteti voi. Se vede clar ca e vorba de o hotie.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ninele ce faci ca stapanul tau fura, tu dormi, putoare mica

    RăspundețiȘtergere
  22. Tot Guta e tata hotilor. Guta face miliardu pe zi cu agmeb materiale!

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu ma pot abtine sa ma usurez si eu aici de cateva replici:

    Si uite asa, dragi copii ai politicii locale, incepe distractia si amuzamentul. Veti incepe sa va mancati intre voi. Cei mai castigati o sa fim noi, ceilalti, care intr-un final o sa admiram hoiturile voastre desfigurate. Incepe fenomenul de autodistrugere. Eu sunt spectator pe cand voi sunteti jucatori activi. Aveti nevoie de antrenament dar sa nu uitati ca aici finalitatea consta in inscrierea de goluri cat mai multe. O sa vedeti ca o sa dati si autogoluri, dupa care o sa va spanzurati cu plasa de la poarta.
    Dar e bine, tineti-o tot asa, ca mergeti pe drumul bun. E bine sa se mai autopurifice si rasa noastra, sau a voastra. Singuri ati lansat ideea de "mama ei de mama noastra" cu aplicatie directa pe voi, pe post de cobai.

    O societate corecta ar avea culoarea galbena, dar inclusiv PNL este departe de lungimea de unda a galbenului pur. Si ei, ca si voi ceilalti PDL, PSD, XYZ, sunteti doar grupari de interese ce se diferentiaza doar prin cele trei litere, exact ca la numerele de inmatriculare ale masinilor. Ca sa fie pe intelesul ciumpalacului cititor (salut Mircea Badea), poti avea aceeasi dacie si cu numarul DJ-01-PSD dar si cu DJ-01-PDL sau chiar DJ-01-PNL.

    Va urez succes in continuare si sa stiti ca aveti un spectator foarte interesat de ranile fiecaruia dintre voi.

    Dupa lupta voastra o sa apara in momenclatoru de meserii pozitia LINGAU DE RANI. Va astept CV-urile in cosul de gunoi din fata primariei, ca sigur vor sta acolo pana o sa vin eu sa le iau....sunt sigur ca nu o sa le ridice nimeni inainte.

    RăspundețiȘtergere
  24. trocul pus la punct de cei trei fosti si fostul vice privind sustinerea lui adelica ca vice si apoi ca, candidat la primarie iar cei trei sa ramana mereu consilieri si apoi pe lista pdl in pozitii elegibile s-a sfarsit dramatic pt.toti.
    nu mai vorbim de izolarea si compromiterea actualului primari ticluita de acestia.

    RăspundețiȘtergere
  25. clubul copiilor i-a bagat in buzunar lui adelica peste 4,5miliarde,facand lucrari gen ,,zugravit in culori de var''.hot,hot,hotul hotilior.

    RăspundețiȘtergere
  26. Unde 4.5 miliarde cand factura este de 1 miliard si 200?

    RăspundețiȘtergere
  27. investigati si lucrarile de la agricol,sa vina bora ca a facut receptia lucrarilor sa justifice sumele,este incredibil cat s-a putut fura la acest liceu.

    RăspundețiȘtergere
  28. Game over Adelica, la Poiana Mare cu tine.
    Adio Adelica, politic ai reusit sa prabusesti tot PDL Calafat, esti un bou.

    RăspundețiȘtergere
  29. intrebati-l pe adelica sa va spuna suma.e chiar
    4,5miliarde lei.

    RăspundețiȘtergere
  30. Parinte ai curaj sa juri in biserica ca nu ai luat nici un ban de la hotii care le faci reclama

    RăspundețiȘtergere
  31. Muguras da-i o gurita lu Ninel ca sa va placa stapanu. Amandoi o sa stati prin santuri in Calafat o sa va traga cainii, jigodii ce sunteti, niste neica nimeni veniti si voi la putere pe obrazul PSD-ului. Nici nu meritati sa treceti pragul partidului acu hahalerelor. Iar tu Mugur termino cu milogeala pe la moara sa revii iar in PSD, tineretul nu te mai vrea caci suntem satui de tradatori si profitori.

    RăspundețiȘtergere
  32. PDL-IST INFOCAT

    ADELICA A TERMINAT PASRTIDUL, AFARA CU EL SI CU TOTE ALEA ALE LUI CU MARIETA AIA DE PARCA AR FI O CLOTA, CU MIHAELA O BABA, CUN NICOLA SI CU UMFLATUL ALA DE MIHUT, AFARA CU EI SI BINENTELES CU ARATARILE ALEA DOUA DE NINEL SI MUGUREL , DOI CASTRATI SA PLECE SA NE LASE CA SI-A BATUT JOC DE TOT DIN CAUZA LACOMIEI.

    RăspundețiȘtergere
  33. a mai aparut un blog,de data asta dedicat in exclusivitate lui adelica.pana aici nimic nou,caci si celelalte fituici au fost ,in ultimul timp, dedicate improscarii cu noroi a pdl-ului in general si a lui adelica in special.
    noutatea consta in fondul negru si ca pentru prima data incearca sa para ca au dovezi.
    daca au dovezi sa se duca cu ele la DNA asa cum a facut adelica iar daca se dovedeste ca a furat sa se duca si adelica ,cum probabil se vor duce cativa din primarie,la puscarie.
    si in acest caz putin probabil , adelica tot v-a ramane in mintea celor care i-au fost prin preajma in timpurile astea de grea incercare ca un tip loial si un tip care poate sa fie orice cu exceptia unui singur lucru: NU E TRADATOR.
    iar spurcaciunile alea care-si zic "politicieni" desi sunt doar TRADATORI de duzina isi vor arata ,inca o data, adevarata fata de sobolani cand corabia lor va incepe sa ia apa.

    RăspundețiȘtergere
  34. adelica a fost vice cu Traistaru si a tradat,a fost vice cu Guta si a tradat, in 2004 a jurat ca il va sustine pe guta in turul 2 si a tradat.spune acum cine e cel mai mare tradator din Calafat?

    RăspundețiȘtergere
  35. IATA CATIVA COLABORATORI APROPRIATI AI LUI ADELICA,UNUL CARE SINGURELE CUVINTE ALE LUI SUNT:nu stiu,nu stiu ,nu stiu eu,toate sticlele sa vina la mine,nu stiu,nu stiu eu,IAR CELALALT PERSONAJ,pana ieri juca pe langa foc,iar acum se vrea doamna cu toc,are niste lipsuri ici, colo,pe la partile esentiale ale educatiei si tinutei morale,de fapt este o fiinta total dezagreabila.

    RăspundețiȘtergere
  36. Daca vreti mai multe detalii despre reclamatiile la Dna facute actualului primar adresati-va biroului de relatii cu presa a DNA Craiova .
    Nu va mai vaitati pe aici ca niste tate .
    Eu va spun sigur ca in foarte scurt timp la Calafat v-a sosi potera cu colinda ,oare sa nu stie Guta ?

    RăspundețiȘtergere
  37. Exista cineva atat de fraier incat sa creada ca astia se lupta pe aici, se expun la fel si fel de situatii jenante, pentru binele orasului ? Exista cumva cineva care sa fie atat de prost incat sa faca asta doar din spirit civic ? Eu cred ca nu ! Niciodata nu o sa ajungem din urma Austria sau Germania...nici macar Ungaria, pentru ca suntem un neam de putori si hoti.....uitati-va la ce exemplare defileaza prin viata politiCA CAlafeteana....numai zerouri....sau ca sa nu fiu atat de drastic, sa le spun EPSILONI si EPSILOANE....cunoscatorii o sa inteleaga.................

    RăspundețiȘtergere
  38. Daca Stanciu si Mugur au pierdut procesul, atunci cand ii aresteaza pentru fals si uz de fals?????mi se pare logic sa fie arestati acum

    RăspundețiȘtergere
  39. Exista bineinteles si exceptii, dar din pacate stau in linia a doua....pacat !!! Daca va multumiti cu ideea de a fi exceptiile valoaroase.......no coment !

    RăspundețiȘtergere
  40. 22:23 si 22:25 se vor citi impreuna

    RăspundețiȘtergere
  41. De n-oti intra voi la zdup din cauza lui Stanciu si MUgur , ascultati ce va spun eu ca stiu ce va pregatesc .

    RăspundețiȘtergere
  42. Sa le pregatesti micul dejun si pranzul ca la cina,mircea nu mananca nimic ca s-a ingrasat,tine cura de slabire....daca vrei poti sa le faci si pantofii cu crema ca nu se supara!

    RăspundețiȘtergere
  43. pentru doamna de la 22;23
    inainte de revolutia rosie din octombrie 1917 si chiar si dupa aceea a existat o lupta ideologica intre comunisti si ceilalti.
    unul din sofismele la care apelau foarte frecvent comunistii era acela ca : burghezii nu puteau avea dreptate deoarece aveau un interes cand isi prezentau ideile.
    acelasi tip de rationament face doamna respectiva si acum adica:cei implicati in politica nu pot fi de buna credinta pentru ca au un interes,si atat timp cat vor fi unii care ii injura atunci numai nevolnicii pot intra in politica.
    pe mine nu ma surprinde acest tip de rationament il vad in fiecare zi si ma lupt cu modul asta de gandire pe cat pot din pacate fara prea mare succes.
    constat bucuros insa doua lucruri : cei din viata publica nu sunt chiar zerouri sunt mai mult de-atat si daca bine mi-aduc aminte din cultura generala ,EPSILON nu era o chestie neaparat mica dar sigur era o chestie pe care o pricepeau putini.

    RăspundețiȘtergere
  44. bai alifie cespui tu de adelica ca nu aveti bunul sit si pregatire lu adelica tatae agricultor=gubela am inteles caesti popa=drac tu folosesti bani publici casa scri numai minciunidespre adelica va e frica de el ca are respect si popularitate ai sa te convingi la anul bai satanistule

    RăspundețiȘtergere
  45. adelica are intradevar pregatire- hot de bugete locale, sa ne amintim unde a facut primii bani si cu ce buget al carei primarii.

    RăspundețiȘtergere