02 februarie, 2011

ELENE UDREA ŞI FRUNZA DE 5 MILIOANE DE EURO


Pentru o mai bună promovare a imaginii României în Occident ministra Elena Udrea a lansat o nouă campanie de promovare turistică . În acest sens s-au alocat 5 milioane de euro ca frunza verde, emblema turistică românească să poată fi văzută şi de străinii care crede ministra că vor veni în număr mare în 2011 pentru a vizita principalele puncte de interes turistic din ţara noastră. Proiectul nu este rău dar să cheltui 5 milioane de euro în timp ce Croaţia a cheltuit doar 400.000 de euro, este strigător lacer. Şi cu toate acestea Croaţia are mult mai mulţi turişti decât avem noi. E clar că iar se mai scaldă nişte bani în timp ce populaţia suferă de foame trăind poate mai rău decât în perioada comunismului. Ne punem întrebarea ce efect va avea acestă campanie mai ales dacă luăm în calcul infrastructura care arată ca după bomabardament. Cu toate acestea pe siturile de specialitate mulţi occidentali au postat comentarii în care au declarat că România chiar dacă este frumoasă totuşi condiţiile de confort şi deplasarea către obiectivele turistice rămân în continuare un calvar.

20 de comentarii:

  1. eu zic sa cumparam de toti banii salam si sa-l impartim nevoiasilor care stau acasa cu ajutorul social in timp ce 2.000.000. de hectare de teren arabil au ramas necultivate.
    daca este totusi salam prea mult si li se apleaca, sa le luam si otet de vin nefermentat de segarcea ca sa nu se mai dea jos din pat si sa-si oboseasca neuronii si asa destul de incercati de asediul antenelor 1,2,3 asupra acestora.daca mai tinem cont si de efortul facut cu telecomanda de aceeasi oameni de bine, ne dam seama ce guvern hain avem si cum arunca banii pe publicitate capitalista .
    traiasca partidele noastre liberal+conservator+social in frunte cu bravii lor conducatori vintu voiculescu ponta antonescu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un raspuns foarte frumos si bine inchegat. Daca asa ar sta lucrurile, intr-adevar ati avea si dreptate.
    Nu sunt de acord cu "aruncatul" de bani catre asistarea sociala si catre cei care stau cu mana intinsa. Nici eu nu sunt de acord cu oferitul de salam celor care nu-si permit. Salamul se castiga muncind ! Asta trebuie sa intelegem toti ! Este ideologia PDL, corect ?
    Pana aici si eu si dvs avem dreptate si oarecum suntem pe aceeasi lungine de unda, sau macar facem parte din acelasi domeniu.....
    Ok...Udrea nu ne da salam...dar unde sunt rezultatele ? Unde sunt turistii atrasi de frunza ? Pai la atatia bani consumati trebuie sa avem si rezultate, nu ? Nu vi se pare ca sunt bani cam multi .... "for nothing" ?
    Sau sa intelegem ca a fost o incercare esuata ? E cumva o incercare care se repeta... continua...si iar continua ?
    Udrea ce "target" si "dedline" are ? Ea investind atatia bani, cati turisti atrage ? Daca ar fi angajata intr-un sistem corect si concurential cred ca ar pune-o sefu' sa-si puna frunza undeva si sa atraga altfel turistii, ca prin metoda cheltuirii banului public nu prea e in stare....insa dovedeste din ce in ce mai clar ca e in stare sa dirijeze banul public catre conturile "cui trebuie"............

    RăspundețiȘtergere
  3. explicatia pentru contractul in care era inclus si brandul de tara a fost data.din pacate insa nu a fost reluata suficient de mult si in nici un caz la antene ca sa se lamureasca "doritorii de salam" care este situatia. bineinteles ca si in situatia in care nu ai auzit explicatia ai fi putut deduce ca totul a fost in regula daca judecai ca celebra comisie banicioiu-orban si-a inchieat activitatea, operatia de deductie este interzisa insa la antene unde singura modalitate de obtinere a adevarului este prin repetarea minciunilor.
    intr-o timida incercare de informare as reaminti urmatorul fapt: concernul care a castigat programul publicitar in cauza, a fost cel care a oferit pretul cel mai mic si este un concern care are un portofoliu impresionant de astfel de lucrari printre care as aminti spania. daca o licitatie la care au participat 13 firme romanesti si straine,grupate in trei concerne multinationale a fost trucata atunci ar trebui sa ne intoarcem la salamul cu soia care ne-a hranit mintile si inca ne bantuie cosmarurile.
    in privinta rezultatelor daca aveti impresia ca ar fi trebuit sa apara turisti cu pancarde pe care sa scrie :noi suntem cu frunza,iarasi va inselati. este doar reflexul vechiului rationament: daca ii face reclama inseamna ca nu e bun.rationament care ii facea pe parintii nostri sa inteleaga munca doar prin cantitatea de ziduri ridicate si plata in barele de salam obtinute.

    RăspundețiȘtergere
  4. contractul total ,cu tot cu cele 20 si ceva de manifestari derulate de-a lungul a doi ani a costat aproape 900.000 de euro.titlu domnului rudareanu este o exagerare menita sa demonstreze inca odata ca intre postul duhovnicesc si orgia neoliberala este mai bine sa ai o atitudine deschisa de liber-cugetator crescut la scoala turnatorilor cu sutana.

    RăspundețiȘtergere
  5. Excelent ! Limba de lemn cat cuprinde !!!
    Tot nu am inteles....daca a castigat licitatia o firma...si a facut brand-ul de tara....noi nu suntem capabili sa-l valorificam ? Nimeni nu are dreptul sa traga la raspundere? FRUNZA era doar un exemplu...in principiu este vorba de activitatea doamnei UDREA. Era scris printre randuri dar vad ca nu ati observat.

    E cat se poate de simplu. Nutzica a cheltuit niste bani. A cumparat de ei....ceva. Acel "ceva" este pentru binele nostru. Binele nu apare ! S-o omoram pe Nutzica ?

    Domnul Rudareanu nu cred ca se referea numai la costul "frunzei" si al procesului de nastere ai ei, ci la sumele totale cheltuite in interesul frunzei.

    Cum, necum, turismul e la pamant si bani se aloca foarte mult ! Sa fie oare o coincidenta faptul ca Nutzica manageruieste atatia bani ? Rezultatele ! Unde sunt ? Stiti sa raspundeti la aceasta intrebare ? REPET: UNDE SUNT REZULTATELE ???

    Inca o data, va felicit pentru modul de expunere al unor idei, dar un ochi cat de cat format observa ca stiti foarte bine sa accentuati acolo unde este evident ca aveti dreptate si stiti sa ocoliti cu maiestrie esenta unor intrebari. Cu sau fara limba de lemn, banii tarii se aloca aiurea, banii orasului la fel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Turismul e la pamant decat la televizor. De cand nu ati mai fost la munte sau la mare sa vedeti cat de greu se gaseste o camera de hotel?

    RăspundețiȘtergere
  7. AAAAAAAAAAAOLEU ! (ca sa fiu in ton cu Mircea Badea) !

    Pai doar de revelion sunt hotelurile full....in rest e cam spre zero.
    De revelion e full ca nu prea au oamenii multe zile libere si prefera sa fuga pana la Sinaia sau Busteni.
    Turismul de VARA s-a cam mutat in strainatate.
    Statiunile gen Herculane, Olanesti, sunt la pamant. Miroase a Ceausescu pe acolo. Acolo e problema.

    Exemplul dat de dvs. nu e concludent....mi-ati dat EXCEPTIA !

    RăspundețiȘtergere
  8. Vad ca tot o aparati pe Elena. Inseamna ca e bine la noi in tara si eu nu-mi dau seama!
    Tot ce faceti e foarte bun ! Suntem plini....plini de rezultate ! Merge brici tara !

    O conducere excelenta care scoate rezultate pe masura !
    Industria duduie, turismul la fel ! Intra bani in tara cu miliardele de euro....de iesit...foarte putini ! Importurile sunt spre zero ! Exporturile sunt maxime ! Romania e o forta pe plan mondial de cand a venit PDL-ul la putere !!!!

    Nu vedeti ca in afara de scuze cu care acoperiti lipsa de rezultate, nu mai excelati la nimic ? (ma refer la PDL, sa nu o luati cumva personal, pentru ca personal valoarea este muuuuult mai sus decat cea a PDL-ului).

    RăspundețiȘtergere
  9. cool al doilea comentariu
    sunt de aceeasi parere

    black eye !

    RăspundețiȘtergere
  10. "vad ca o aparati pe udrea.inseamna ca e bine la noi in tara". am ramas mut !

    RăspundețiȘtergere
  11. pai ponta cu psd nu apara un infractor la arges?

    RăspundețiȘtergere
  12. Dar udrea a fqcut ceva rau pana acum?

    RăspundețiȘtergere
  13. Lipsesc intr-adevar cateva fraze intre prima si a doua. Dar cred ca sunt previzibile si subintelese. Ilogicul devine logic. Pornim de la Udrea si folosim axioma "UDREA", rezulta clar si in mod direct faptul ca vi se pare ca e cald si bine la noi in Romania.....AXIOMATIC VORBIND ......

    RăspundețiȘtergere
  14. raul facut de antene este mult mai mare decat credeam. stateam de vorba cu un prieten ,altfel baiat citit si la un moment dat ma trezesc cu el ca societatea propusa de el ar fi urmatoarea: sa vina 20 de oameni competenti care sa formeze un guvern si care sa rezolve toate problemele tarii in minim de zile.de exemplu daca un functionar este corupt sa dea ministru justitiei ordin ca in 3 zile sa se termine ancheta. bineinteles ca nu a putut raspunde la cateva intrebari: cine le stabileste competenta,cine le voteaza legile,cine stabileste inaintea procurorului daca o persoana este corupta.
    atunci mi-am dat seama ca baietii astia crescuti de mircea badea nu au habar de ce inseamna democratie si ca de fapt el imi reproducea tarele sistemului comunist vazute acum drept virtuti.

    RăspundețiȘtergere
  15. alo parinte s-au marit salariile la bugetari si pensiile pentru grupele 1 si 2 de munca. nu ai nimic de zis? daca se micsorau iti inghiteai limba de oftat.pai asa esti tu impartial tovarase preot?

    RăspundețiȘtergere
  16. Asta e buna. Cred ca aici as avea si eu dreptate sa raman mut. Macar 5 minute.

    RăspundețiȘtergere
  17. 5 minute este ok, dar nu mai mult!:):):)

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu as zice sa candideze Elena Udrea la presedentie, ca ar vota-o lumea. Apoi sa o puna pe Roberta Anastase Prim Ministru si pe Lia Olguta Vasilescu Ministru de .... interne. Apoi s-ar da lege sa se puna becuri rosii in toate casele si pe strazi....si incet, incet am bate Amsterdamul.

    Revenind la lucruri serioase, de ce credeti ca 1 km de asfalt facut de Umbrarescu costa de 17 ori mai mult decat 1km de asfalt facut in Ungaria ? Berceanu o avea vreun amestec ?

    Sa-l punem si pe el un soi de ministru al ..... transBanului ????? Cred ca ar avea un loc de cinste in guvernul Udrea......

    RăspundețiȘtergere
  19. Si ca tot mi-am adus aminte de Berceanu....alt personaj clasic dar exotic in acelasi timp, alt PDL-ist de soi, ce merite are el ? Ce a facut acest Berceanu pana acum ? Unde sunt transporturile ? Unde sunt drumurile ? Unde sunt trenurile ? Unde e infrastructura ?

    RăspundețiȘtergere
  20. ma baieti, voi aveti o problema cu femeile frumoase si destepte? anastase,udrea,vasilescu, pai ce cusur au fetele astia?

    RăspundețiȘtergere