10 februarie, 2011

A FOST APROBAT BUGETUL PE 2011 AL MUNICIPIULUI CALAFAT.




Astăzi, începând cu orele 14.00, a avut loc Şedinţa Ordinară a Consiliului Local Calafat unde au fost analizate şi aprobate 23 de proiecte, unul dintre ele fiind şi bugetul local pe 2011. Aşa cum am aflat de la contabilul Primăriei Calafat, anul acesta, în comparaţie cu anul trecut, bugetul este redus cu 60 de miliarde de lei vechi. Această situaţie a determinat luarea unor măsuri menite să rentabilizeze activitatea Primăriei. S-a avut în vedere alocarea de bani necesari modernizării intersecţiei de la Şcoala Nr.2 (piaţă) cu sens giratoriu pentru fluidizarea traficului, investiţii pentru reabilitarea acoperişului de la sala de sport a Şcolii ,,Constantin Gerotă’’ şi achiziţionarea de combustibil în primăvara şi toamna acestui an. S-a luat în calcul şi încheierea unui contract de prestări- servicii pentru transportul elevilor pe ruta Calafat-Golenţi. Acesta a rămas să fie analizat în şedinţa următoare pentru a se găsi cele mai bune variante ca elevii să beneficieze de toate condiţiile care se impun în acest caz. Tot în această şedinţă, a fost validat mandatul de consilier al domnului Filipescu Marin de la PC, care l-a înlocuit pe domnul Dan Bora, exclus de conducerea Partidului Conservator. La segmentul investiţiilor, au fost reproşuri din partea domnului Vasile Adelică care a susţinut că fondurile alocate nu sunt suficiente. În replică, contabilul a demonstrat punctual că Primăria Municipiului Calafat nu-şi poate permite mai mult. S-a analizat şi problema societăţilor comerciale de pe raza Calafatului care au datorii către Primărie pentru spaţiile respective ce se ridică la aproape 4 miliarde lei vechi. A fost dată ca exemplu o firmă ale cărei datorii se ridică la 150 milioane lei vechi. S-a cerut o reevaluare şi în cel mai scurt timp să fie găsite modalităţile legale prin care aceste firme să fie obligate să-şi plătească datoriile curente. Domnul Emil Popa, consilier P.S.D., a cerut ca începând cu acest an personalul Primăriei să fie evaluat periodic. Organigrama Primăriei nu a suferit mari modificări, fiind restructurat un singur post, cel de muzeograf. În încheierea şedinţei, câţiva cetăţeni au pus problema parcului din faţa Spitalului Municipal Calafat care, datorită transportatorilor de la pod, a fost afectat. Domnul Primar Mircea Guţă a afirmat că deja accesul acolo a fost blocat, iar parcul va fi reabilitat. Tot în această primăvară, va fi refăcut şi foişorul de la Debarcader, care în urmă cu doi ani a fost spulberat de o furtună puternică.

PROIECTELE DE HOTĂRÂRE APROBATE ÎN ŞEDINŢA DIN 10 FEBRUARIE 2011

Click pe poză pentru a mări imaginea


34 de comentarii:

  1. LINGAU ALA DE LA REALITATEA NU DA NIMIC, LINGE PUTIN TALPILE CONDUCERII.UN ORDINAR CARE AR TREBUI SA-I RUPA STIA PICIOARELE ALEA LUNGI DE HOMO.

    RăspundețiȘtergere
  2. PDL a murit azi.
    cine sunt restantierii la Primarie sa plateasca cat mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai muritorii de rand sint restantieri ca desteptii ocupa spatiile si nici nu fac contracte de inchiriere, exemplu marele consilier chirita care detine spatiul din traian de un an de zile si nu are contract de inchiriere si nici facturi si nici dator nu este, ca de asa e cind esti la putere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu o intrebare: pentru acoperisul de la sala de sport a scolii nr.2, nu s-a platit anul trecut (adica in 2010) catre firma domnului Filipescu, pentru hidroizolatie ? Cred ca au fost undeva spre 400 milioane alocate si platite. Anul acesta se mai aloca inca o data pentru a i se face acoperis ? Sau se mai face inca o data hidroizolatia ?
    As vrea si eu o clarificare a acestei situatii. Doresc raspunsuri civilizate si cat se poate de logice daca puteti. A devenit acest forum un loc in care se scuipa si se discuta fara logica. Mircea Badea spunea ca trebuie sa fii suficient de lipsit de logica daca vrei sa gasesti o logica in ceea ce face sau ce gandeste Basescu............

    RăspundețiȘtergere
  5. Legatura intre Basescu si acoperisul de la sala de sport, precum si legatura intre cei implicati si cei care imi vor da un raspuns....este una ireala si uneori ilogica pentru cei ce incearca sa caute o logica.......ppppppppparerea mea........

    RăspundețiȘtergere
  6. pdl e mort ca partid i-a dat bozul si s-a uscat, ADIO ADELICA MERGI LA BOLTARI CU FRATELE FILIPESCU ALTA CURVA POLITICA

    RăspundețiȘtergere
  7. CEA MAI MARE CURVA DIN CONSILIUL LOCAL CALAFAT


    A INTRAT CEA MAI MARE JIGODIE SI SUGATIVA DE BANI, DOMNUL FILIPESCU ALA CU COFETARIA UNDE MANANCI PRAJITURI STRICATE.PRAJITURILE SUNT MICI DA LA PRETURI BABANE.ACU ARE PRIMARIA DOI MARI HOTI...FILIPESCU SI ADELICA, TALPA DE HOTI SI JAGARDELELE CALAFATULUI. ALA FILIPESCU E VENIT DIN AIA MASII DE PRIN RESITA, HUNEDOARA, UN VENETIC,UN PROSTOVAN


    ps: NU LUCRATI CU FILIPESCU CA VA CADE CASA

    RăspundețiȘtergere
  8. AFARA CU jigodiile din consiliul local

    1.FILIPESCU
    2.REVESZ
    3.ADELICA
    astia sunt mascaricii care ne fac de ras dar si la buzunare

    REVESZ= Domnisoara pururrea nemaritata dar cu barbatii altor femei

    ADELICA= marele constructor de vile personale pe banii calafeteanilor

    FILIPESCU= samsarul care a carat la toti dar si la el ceva mai mult pentru burta aia mare pe care o poarta peste tot.Un profitor de prima clasa care ar trebui sa dispara din Calafat.Omul care a jucat si cu Guta, si cu Traistaru si cu Adelica,dar pe banii nostri.

    EXTIRPATI ACESTI MICROBI CARE NE FAC RAU ACESTE CIUPERCI CARE STAU LIPITE DE BUGETUL LOCAL

    RăspundețiȘtergere
  9. Voi stiati ca Filipescu a fost securist ? A fost unul foarte activ pe vremea aia. Voi de ce credeti ca a plecat din Resita ?
    Filipescule, eu ti-am promis-o ! O doar o chestiune de timp. Ar fi bine sa te retragi cat mai poti ! Iti dau 3 zile sa te retragi. Daca nu, incepem operatiunea dezfilipescienizarea omenirii, al carei actor principal o sa fii chiar tu, securistule.

    RăspundețiȘtergere
  10. mai jigodie decat guta si ai sai parteneri nu o mai vedeti in viata voastra.

    RăspundețiȘtergere
  11. Adelica are cativa oameni in punctele cheie, acolo de unde poate si el sa "ciupa" o lucrare sau un comision.

    RăspundețiȘtergere
  12. E un mare profitor Adelica, nu il intereseaza nimic altceva decat banii. La cate probleme are va dati seama ca nu-i sta lui mintea la binele orasului. Sa fim seriosi !

    RăspundețiȘtergere
  13. Trebuie starpita coruptia pdl ista , ce se duce direct la partid cu sume mari din buzunarul cetatenilor.
    La pdl Calafat oricum... e moarta in cocina.

    RăspundețiȘtergere
  14. lii sta mintea la binele orasului lu guta care nu stie cum sa mai fure.
    stiati ca: - guta a luat statia de aplificare de la camera de oficiere a casatoriilor si a dus-o la el la ciupercenii unde are tabara la dunare?
    - primaria a cumparat un tambur de cablu de forta si guta la dus ciupercenii ca sa-si traga curent la tabara lui?
    - guta si cu pirvan au devalizat tabara de la debarcader ei improprietarindu-se cu cabanele de acolo?
    - guta si-a luat spatiu comercial in stradav traian in locul barului lu zbircea platind o chirie nesemnificativa?
    - guta isi tine consilierii personali si ii plateste cu bani grei din banii nostri cu toate ca legea s-a schimbat si ii este interzis acest llucru?

    RăspundețiȘtergere
  15. Il faceti hot pe adelica si guta fura de rupe.
    In buget sunt alocate 5 miliarde pt astfaltare de strazi si 50 miliarde pentru alte cheltuili. Care alte cheltuieli? Cumva pubele si clor? Cu 5 milarde astfaltezi o singura strada. E hot adelica pt ca a dezvaluit hotiile lui guta? Astia care comenteaza pe aiaci sunt lingai lui guta care ii plang urmele lui de la primarie la DNA

    RăspundețiȘtergere
  16. Jos cu mafia penelista cae manaca banii priamriei!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mafia este mai mult PORTOCALIE FIII SIRETULUI

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu pot fi publicate actele sustrase din primarie pentru ca doamna procuror Dna ....., a spus ca orice publicare nu mai reprezinta o proba.Dupa se pot publica dovezile.

    RăspundețiȘtergere
  19. De-ar fi sa-i luam pe toti la rand,
    Si actualii, dar si fostii,
    Cei mai destepti de pe Pamant
    Au fost intotdeauna….PROSTII.
    - - -
    Nu te ruga la ursitoare
    Sa-ti faca-n viata ta vreun rost,
    Mai bine urla-n gura mare:
    “Iubite Doamne, fa-ma….PROST!”
    - - -
    De ce sa tragi ca la galera,
    Sa-nveti atatea fara rost,
    De vrei sa faci o cariera,
    Ajunge numai sa fii….PROST.
    - - -
    In lumea asta cu de toate,
    Unde se-nvata contra cost,
    Pacat ca nici o facultate
    Nu da si diploma de….PROST.
    - - -
    Avem impozite cu carul,
    Dar inotam in saracie,
    Si ce buget ar avea statul
    Dintr-un impozit pe…..PROSTIE…
    - - -
    Ei sunt ca iarba, cu duiumul,
    Sa nu-i jignesti, sa nu-i improsti!
    O, Doamne, de ne-ar creste grâul
    Cum cresc recoltele de …PROSTI.
    - - -
    Si-n lumea asta rasturnata,
    Unde cei strambi sunt cei mai drepti,
    Savantii nostri mor de foame
    Si numai PROSTII sunt destepti.

    RăspundețiȘtergere
  20. stiati ca guta a afara din primarie oameni competenti si a angajat pe metresele lu girtoi si teri si nu le-a ajun sa fie simple incasatoare ci le-a bagat la contabilitate ca doar oameni incompetenti le trebuie ca ei sa fure in liniste.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce vreti PDL-stilor vi s-a uscat bozul, a cazut tatucul vostru Adelica.Fiti cuminti ca va asteapta vremuri grele ...ia auziti

    1. Domnul Mihut sau adjunctul drincuitor va pleca primul cu sticla goala de aceasta data, dar o umple repede la Valahia

    2. Iubi,iubi Revesz spaima pu....i e si ea cu bagajele facute

    3.Mareta- ciocanitoarea de la Scoala 1 e deja cu ciocul moale...ca se duce

    RăspundețiȘtergere
  22. HA HA HA CE-MI PLAC GLUMELE MELE CA SUNT DE SUCCESURI CHIAR DACA NU SUNT TRECUTE IN ALMANAHURI BA-I GAOZARILOR V-AM CIURUIT, CHIAR SI PE VOI PDL-isti PROSTI.HA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HAHA,HA,HA,HA,HA,HA,HA

    RăspundețiȘtergere
  23. IMNUL PROSTIEI


    De-ar fi sa-i luam pe toti la rand,
    Si actualii, dar si fostii,
    Cei mai destepti de pe Pamant
    Au fost intotdeauna….PROSTII.
    - - -
    Nu te ruga la ursitoare
    Sa-ti faca-n viata ta vreun rost,
    Mai bine urla-n gura mare:
    “Iubite Doamne, fa-ma….PROST!”
    - - -
    De ce sa tragi ca la galera,
    Sa-nveti atatea fara rost,
    De vrei sa faci o cariera,
    Ajunge numai sa fii….PROST.
    - - -
    In lumea asta cu de toate,
    Unde se-nvata contra cost,
    Pacat ca nici o facultate
    Nu da si diploma de….PROST.
    - - -
    Avem impozite cu carul,
    Dar inotam in saracie,
    Si ce buget ar avea statul
    Dintr-un impozit pe…..PROSTIE…
    - - -
    Ei sunt ca iarba, cu duiumul,
    Sa nu-i jignesti, sa nu-i improsti!
    O, Doamne, de ne-ar creste grâul
    Cum cresc recoltele de …PROSTI.
    - - -
    Si-n lumea asta rasturnata,
    Unde cei strambi sunt cei mai drepti,
    Savantii nostri mor de foame
    Si numai PROSTII sunt destepti.

    RăspundețiȘtergere
  24. SUPER POEZIE, ESTE EMBLEMA ROMANIEI, NOUL IMN NATIONAL

    RăspundețiȘtergere
  25. PENTRU MARELE ZEUS SUPREM TRAISTARU

    IL ZBURA TRAISTARU SI PE PIRVAN DE LA MUZEU. NOUL ZEUS SUPREM TRAISTARU A EXECUTAT TREI CONSILIERI, UN VICEPRIMAR SI IN CURAND TOT PDL-ul din Calafat.

    BRAVO BATRANE I-AI FACUT MUCI PE TOTI, PACAT CA NU MAI AI 50 DE ANI CA TOT PE TINE TE-AR VOTA CALAFATUL.

    RăspundețiȘtergere
  26. o so ia in bot si traistaru cit de curind de la merele lui prieten guta. ce crede el ca daca iliuta il plimba pe girtoi toata ziua si il duce la mesele festive no s-o ia in bot.

    RăspundețiȘtergere
  27. PDL-istii CIOCUL MIC CA VA F..TE BASESCU SI VA SPALA BOC ACU ACU CA SA MURITI SPALATI IN 2012 CAND O SA INTRATI DE TOT LA APA.

    RăspundețiȘtergere
  28. IA AUZITI VOI PORTOCALIILOR

    TRAISTARU A DAT IN ULTIMA LUNA O LECTIE DE POLITICA LA SUPERLATIV, V-A EXECUTAT CA PE GANDACII DE PE CULTURILE AGRICOLE CU PESTICIDUL ROSU, UAU CE V-ATI LUATO MUGURAS, NINELUS SI SARACU PIRVAN BAGAT SI EL LA MIJLOC SI STROSIT CEL MAI RAU.

    RăspundețiȘtergere
  29. ACU CEI TREI IMPREUNA CU SEFUL VOSTRU ADELICA AR FI BINE SA VA LINGETI RANILE PANA VI SE FACE SI LIMBA PORTOCALIE

    RăspundețiȘtergere
  30. ce mai aveti cu Mugur, s-a retras omu ce va tot luati de el, va e cumva frica ?

    RăspundețiȘtergere
  31. Ne bucura faptul ca mai avem oameni de onoare si nu au luato pe ulei ca mituletu. Printre oamenii de onoare care nu le calca nimeni principiile in picioare sunt Stanciu, Parvan, Adelica.

    restu sunt niste japite care le sclipesc ochii si la hartia de 5lei mai rau ca aia din vama Siret.
    Ca japite enumeram : Guta-Pubela si Traistaru-Pavela, Popa-Ginerica si Mituletu-Chitanta, Gartoi-InversatuSexual si Ciuica-HoataHoatelor si nu in ultimul rand Filipescu-ViermedeBanPublic

    RăspundețiȘtergere
  32. as vrea sa-i intreb pe tovarasii de la alianta rusinii si a tradarii: se simte cineva in siguranta linga traistaru? daca de exemplu adriana popa divorteaza de emil ,petrica o sa-l distruga pe acesta sau s-ar desparti ca doi oameni civilizati?toti din jurul tiranului stau acolo de frica(inclusiv rudele de sange).cum or putea trai la 21 de ani de la revolutie cu spaima in suflet ca poti sa-l jignesti din greseala sau te poate turna cineva rau intentionat nu pot intelege.
    cred ca majoritatea care l-au votat pe guta au facut-o tocmai pentru a scapa de aceasta frica.
    daca acest dement nu l-a iertat pe pirvan, unul din cei mai fideli si vechi slujitori imi imaginez ce se v-a intampla cu girtoi de exemplu daca ar calca pe bec.
    din fericire alianta asta se va destrama curand sub loviturile justitiei.

    RăspundețiȘtergere
  33. se simte miros pestilential de la unul care-l slavea pana mai ieri pe traistaru si acela e de cacao , bora necioplitul care fura laptele de la vacile liceului, rusine dinu patriciu

    RăspundețiȘtergere
  34. exista la agricol un tip impotent se aude ca-l scoate socrusau la produs cine credeti ca poate fi? haimanaua de bora , un om care a trecut prin viata ca rata prin apa, nu tu pom sadit , nu tu casa varuita, nu tu avut grija de urmasi, sa te bata vantul, ploaia ogar de informator care sugi cleanta isj , sa nu se-ntoarca impotriva ta bai animalule ce urzesti tu pe acolo, iar ca solutie de avarie ...o sa se termine si cu ciuma asta portocalie si atunci singurul tau prieten este...Dunarea fluviala de la Calafat. Asteptam vesti din exil care sunt incriminatoare pt fatalaul de bora

    RăspundețiȘtergere