14 februarie, 2011

Mâine va avea loc Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Calafat. Subiectul principal: Revocarea din funţie a domnului Vasile Adelică.


Mâine ,15 februarie la ora 09.00, va avea loc o nouă şedinţă extraordinară a Consiliului Local Calafat unde Vasile Adelica va fi schimbat încă o dată din funcţia de Viceprimar, deoarece consilierii vor să dea o hotărâre în ton cu observaţiile prefecturii. Data trecută prefectura a dat ca fiind invalidă şedinţa pentru un cuvânt pe care aceştia l-au explicat în felul lor ,chiar dacă ceilalti jurişti şi avocaţi consultati au căzut de acord că revocare si schimbare din punct de vedere juridic sunt aceleaşi . Consilierii PSD-PNL-PC consideră că acestea sunt pur şi simplu nişte presiunii ale prefecturii si vor declanşa o serie de acţiuni de protest , conferinţe de presă şi scrisori trimise forurilor europene pentru ca majoritatea consiliului să fie respectată aşa cum se cade într-un stat democratic . În acest sens iarăşi vom asista ţinând cont de noua majoritate la o revocare sau eliberare din funcţie a domnului Vasile Adelica. Cu toate acestea trebuie găsite nişte modalităţi legale ca acest blocaj să ia sfârşit iar presiunile şi interesele oricare ar fie să nu primeze înaintea intereselor care privesc comunitatea locală.


Actualitatea Calafaeteană va posta la câteva ore şi filmul şedinţei.

23 de comentarii:

  1. eu ton nu inteleg cum un consilier pnl voteaza voteaza schimarea unuia PSD, ce are sula cu prefectura

    RăspundețiȘtergere
  2. parinte de ce denaturezi realitatea?Astazi, Adelica a fost repus in functia de viceprimar.De ce?Pentru ca toate hotararile de consiliu au fost ilegale.Nu ca a spus prefectura,ci pentru ca asa spune legea.Pentru maine secretarul, nu a dat raport de legalitate pentru hotararea de schimbare a vicelui.Cardasenia usl face numai ilegalitati.
    In ceea ce te priveste,taica popa,esti un nimic. te ai dat si tu cu guta ca tot ti o da si tie sa sugi un pic.Poate tzatza.

    RăspundețiȘtergere
  3. cat de curand pe youtube,apar scene incredibile cu masochistul de la agricol,avem grija sa va anuntam.

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru ala de la 10.59

    Da ce treaba are popa de face ziaru, voi discutati de ceea ce trebuie, el a prezentat ce va fi maine, dar voi PDL/istii ocoliti subiectul ca doar aveti motive. Ce sa tot milogeste sa fie viceprimar Adelica asta.Aaaa daaa a venit fratele lui de furaciuni maestrul FILIPESCU HOTULESCU

    RăspundețiȘtergere
  5. PENTRU ADELICA CEL BOLNAV DE FUNCTIE


    FRATE DACA VREI BINELE CALAFATULUI DE CE NU STAI CONSILIER SI SA FACI CEVA, SA VII CU PROIECTE PRIN CARE SA DEMONSTREZI CA TE DUCE CAPUL.ORI TU ADELICA VREI FUNCTIA DE VICEPRIMAR SI PRESEDINTELE COMISIEI DE LICITATII SA MAI FURI SI TU PUTIN CU FILIPESCU.S-A SATURAT CALAFATUL DE VOI, ORI NU AI BANI SA-TI TERMINI VILA.STAI CUMINTE CA AI FURAT DESTUL TE STIE TOATA LUMEA, AI TREI ANGAJATI SI VENITURI DE TREI MILIARDE, DAR TOT TIMPUL HOTUL STRIGA HOTII.

    RăspundețiȘtergere
  6. aia cu veniturile de 3 miliarde e nimic. sa vedeti in anii trecuti. Si treaba e ca bani grosi sunt din spagi si comisioane cum bine zicea Guta coada de maimuta. facilitezi o licitatie pentru firma lui Filidraculescu si iei comision. Cam asa sia facut adelica casa si are bani sa intretina o dama bine.
    adelica daca ar vrea binele orasului sar retrage. ocupa spatiul sedintelor cu pofta lui de bani si dragostea lui fata de filipescu hotulescu hotomanul hotomanilor cel care a supt de la toate regimurile, securist care ar trebui sa nu mai traiasca in acest oras. dute ba in resita

    RăspundețiȘtergere
  7. pubele, roti de pubele, clor, furtun........ terenuri......DNA.....

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai bine Adelica decat Mipuletu

    RăspundețiȘtergere
  9. E treaba lor.
    Voi tremurati ca prostii în apartamente.
    Nu mai duceti grija satului că...

    RăspundețiȘtergere
  10. Rudarene, Rudarene, in fisa postului scrie ca popi fac politica sau jurnalism?....tocmai a aflat Patriarhia de tine, asteapta vesti....

    RăspundețiȘtergere
  11. Adelica asta e ca spidi gonzales. Ii dai un sut in cur, apeleaza la Bercovici si vrea sa se intoarca. Ba adelica esti unicat ma, cu partidu la putere si tu sa fi dat jos. Pai nu e rusinos ? Cum te mai primeste acasa nevasta invins ? Cat de curand Berceanu va gasi pe altul ca tu nu esti bun nici macar de vice.

    RăspundețiȘtergere
  12. Adelica, ce va tot aia pe voi, omnul a furat cu caruta nu cu plasuta, vreo 4 miliarde numai de la Clubul Copiilor,iar acu vroia ca toate licitatiile tot el sa le castige, un jnapan.Inainte de a intra in politica era lipit iar acum isi face vile, si cica e cinstit, un rahat ce voi sunteti prosti nu va uitati ce casa cat un bloc si-a tras pe cinspe boltari de-i vinde si el de ochii lumii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dupa ultimele sondaje, in Calafat PDL-ul va lua doar 9,8% ceea ce este rusinos. Peste cateva luni filiala din calafat se va desfiinta. Iar ca sa stiti si voi deja Adelica va fi inlocuit cu Nicola. Apropo in Martie dispar toti directorii portocalii, asta pentru cultura voastra politica. Reveszzz e prima caricatura care va disparea impreuna cu DANUTZ copilul minune al matematicii fiul lui Valahia.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Frateeeeeea inebunit lumea , maine la sedinta sa dam inca o data cu PDL-istii jos

    RăspundețiȘtergere
  17. MAINE SEDINTA CU FOCURI PORTOCALII GALBENE SI ROSII

    RăspundețiȘtergere
  18. este singurul argument logic pe care il folositi: repetarea minciunilor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Adelica e ca in bancul cu ursul. Mai vrea o data !

    RăspundețiȘtergere
  20. uniunea socialista a pornit cu stangul,desi asta ar fi trebuit sa fie de bine pentru ei.au dat o multime de hotarari ilegale,dar nu asta ii opreste caci legea nu a insemnat nimic pentru ei niciodata,problema e ca lumea incepe sa inteleaga cum sta treaba si nici nu a venit DNA-ul.
    cand o sa inceapa arestarile sa vedeti cati socialisti mai raman .

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  22. nemernicilor! ce nu e contra pedeleului taiati, asta este ,, cinstea'' voastra? cum sa nu-ti vina sa folosesti cuvinte nedemne de dictionarul limbii romane, daca procedati asa?
    voi sunteti scursurile, nu cei pe care ii ponegriti fara dovezi!?

    RăspundețiȘtergere
  23. cea de la 20;23 sigur este bufnita de domnisoara director.taci dracu din gura,ca atunci cand o deschizi faci curent.ai foarte mare tupeu in tine,de fapt ai tupeu de tiganca borata ce esti

    RăspundețiȘtergere