15 februarie, 2011

O nouă Şedinţa Extraordinară a Consiliului Locala Calafat. Acuze din partea majorităţii şi a opoziţiei. Prefectura blochează administraţia locală.


Astăzi a avut loc o altă şedinţă a Consiliului Locala Calafat unde au fost dezbătute punctele referitore la revocarea sau eliberarea din funcţia de Viceprimar a domnului Vasile Adelică. Încă o dată majoritatea consilierilor au votat eliberarea sau revocarea domnului Adelică, fiind ales pentru a treia oară în funcţia de Viceprimar domnul Doru Mituleţu. Această situaţie comică dar si tragică în acelaşi timp este întreţinută aşa cum reiese din declaraţiile consilierilor PSD şi PNL chiar de fostul Viceprimar Vasile Adelică, ajutat fiind de Prefectura Dolj care nu validează hotărârile ce vizează demiterea acestuia. Nu e greu de înţeles asta deoarece Prefectul este numit de putere adică de PDL. Acest lucru a dus şi duce în continuare la blocarea Consiliului Local Calafat încât dacă Prefectul va continua ca şi până acum să nu ia în considerare votul majorităţii de la Calafat, este posibil conform declaraţie domnului consilier PSD, Emil Popa, să se ajungă la alegeri anticipate. Acest lucru nu este agreat de consilierii majorităţii deoarece ar implica nişte costuri destul de ridicate pe care din nefericire tot calafetenii le vor suporta. Domnul Primar Mircea Guţă a făcut un apel către domnul Vasile Adelică (absent la această şedinţă) şi la consilerii PDL să înţeleagă că toate aceste tergiversări vor bloca toate proiecte care pot ajuta Calafatul, iar dacă aceştia pretind că vor binele oraşului ar fi de preferat să înceteze acest război care nu face bine nimănui, apel făcut şi de Preşedintele Şedinţei domnul Petre trăistaru. Toate se învârt de fapt pe lângă funcţia de Viceprimar pe care domnul Vasile Adelică a pierdut-o în urma unei proceduri legale, prin votul majorităţii consilierilor locali, aşa cum prevede legea care reglementează administraţia locală. Câteva replici tăioase la adresa consilierilor PDL şi a domnului Vasile Adelică au venit şi din partea domnului Doru Mituleţu care a subliniat că acesta a avut o relaţie proastă cu subordonaţii iar prin demersurile pe care le întreprinde dă dovadă de lipsă de caracter. Mai mult decât atât nu a avut şi nu are minimul de respect acela de de a fi prezent la şedinţa care îl vizează în mod direct, a declarat domnul Doru Mituleţu.

Ca un răspuns simplu, domnişoara Mihaela Revesz , consilieră PDL a declarat sec şi fără explicaţii că domnul Doru Mituleţu este ultimul care ar putea vorbi de ceea ce înseamnă om cu caracter. Cu siguranţă aceste schimburi de replici nu fac bine nimănui şi cu atăt mai puţin Calafatului. Ar tebui ca Prefectura să lase administraţia locală descentralizată şi modernizată aşa cum spunea Preşedintele Băsescu ,să funcţioneze, şi să nu i se pună mai tot timpul beţe în roate , aplicând tot felul de tertipuri legislative ieftine care pe noi calafetenii ne costă destul de mult.


Pentru a înţelege mai bine aceste proceduri vom da câteva lămuriri:


1.Viceprimarul- este ales din grupul consilierii locali dacă întruneşte majoritatea, urmând ca schimbarea să fie făcută tot printr-un vot al consilierilor care să întrunească la fel, majoritatea.


2. Consilierii locali- sunt aleşi în urma votului liber exprimat de cetăţeni . Aceştia îşi pot pierde funcţia de consilieri locali dacă formaţiunea politică pe listele cărora au fost nominalizaţi le retrage sprijinul politic( excluderea din partid).


3. Numai consilierii locali independenţii nu pot fi schimbaţi de o formaţiune politică (ceea ce la noi nu este cazul)


Şi atunci dacă legile sunt foarte foarte clare, ne punem întrebarea: de ce ţin unii aşa de mult de anumite funcţii?


A FOST POSTAT FILMUL ULTIMEI ŞEDINŢE CARE A AVUT LOC ÎN ACEASTĂ DIMINEAŢĂ(15 FEBRUARIE 2011).

180 de comentarii:

  1. PDL-istii astia ne-au mancat sufletul, iar daca Prefectul e portocaliu asa o vom tine cu hotii astia

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu se mai poate cu PDL-ul, trebuie dat afara de la conducere, au calcat tara si legile in picioare, ne+au adus pe toti la disperare

    RăspundețiȘtergere
  3. Dracu o sa-i mai voteze pe PDL, niste scursuri ale societatii, mari pujlamale si reclamangii, toti o apa si un pamant

    RăspundețiȘtergere
  4. ceea ce nu ati inteles voi penelei, pesedei, uselei sau cum mama dracu vreti sa va numiti este ca sedinta de astazi a demonstrat ilegalitatea celeilalte;
    in ceea ce priveste comentariile facute de mituletu, sunt de acord cu ce a spus revesz: caracterul lui mituletu, ca si al celor care il sustin este mult sub zero;
    intrebati-l pe voinea, care sta in spatele tuturor scenariilor, de ce a revenit la calafat, e prea mare palaria pentru el sau ....

    RăspundețiȘtergere
  5. De cand a revenit clanul Traistaru la putere a reinceput ura si dusmania in relatiile interumane.
    Nu stiu cate pavele o sa puna noua administratie dar sigur vor iesi multi oameni nenorociti din atmosfera asta de ura fara margini reinviata de clanul a carui singura metoda de impunere este teroarea.De data asta lupta este echilibrata si vor fi victime din ambele tabere,poate din cauza asta chiar mai multe.
    Am votat cu Mircea Guta pentru a scapa orasul de atmosfera asta urata.Multumesc Mircea ca l-ai readus pe Petre Traistaru in fruntea obstii.

    RăspundețiȘtergere
  6. PDL au jefuit tot in jur.
    Niste hahalere in frunte cu milogul sef adelica, cel mai corupt om din Calafat.
    Rusine PDL , nu va mai bateti joc de Calafat€

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mare dreptate cel ai asa e PDL=toate rebuturile Romaniei

    RăspundețiȘtergere
  9. cand vad cata ura au unii pe adelica si-i atribuie fel de fel de cuvinte jignitoare imi dau seama cata inteligenta zace in cei din jurul lui guta.
    nu fac politica nu-i iau aparaea lui adelica dar sunteti departe de adevar, nu-l cunoasteti nici macar 1/3.
    rusine si, ciocul mic ca vine scadenta pentru toti.
    felicitari lui traistaru pentru ca a readus ,, stilul sau de lucru'' la suprafata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si uite asa domnul Trăistaru a pus din nou mâna pe Primăria Calafat iar actualul primar a devenit ceea ce este, adică o marionetă. Rol pe care se pare că-l va juca cu mult succes sub sfânta oblăduire a trăistăreilor.
    Am crezut că s-a făcut front comun contra vechilor comunisti, foste slugi ajunse stăpâni, dar se pare că ne-am înselat.
    Faceti voi legi care vă convin si conduceti turma asta de degerati după bunul vostru plac. Dacă cei de la Craiova nu e competenti si dau hotărâri strâmbe, voi competentilor stiti să vă apărati mintind ( ce drepti este voi!)

    RăspundețiȘtergere
  12. Penru Adelica si catelusii lui din PDL, i-auziti una buna aici:
    Cand cineva te lauda, nu trebuie sa-ti creasca orgoliul, ci trebuie sa-ti pui intrebarea: in ce scop o face?

    RăspundețiȘtergere
  13. Tic tac
    Timpul trece
    Rotile pubelelor se-vârt usor.
    Tic tac
    Cine bate?
    O fi lege si pentru hotii alesi de tremuricii de la blocuri...
    Tic tac
    Timpul trece...

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. cata ura zace in mosul ala ,este cea mai mare nenorocire a acestui oras.pacat de oamenii care vor suferi din cauza unui om batran si bolnav.

    RăspundețiȘtergere
  16. mai bine mort decat comunist
    ................................
    http://www.youtube.com/watch?v=FGXpJGXPxzo

    RăspundețiȘtergere
  17. daca nu bloca adelica primaria acum aveam caldura gratis si rotisoare de pui la fiecare colt de strada.dar cat de prosti sunt baietii astia cu mos cu tot? daca se mai intorc si aia trei M-P-S
    ma .....pe mine de ras, sau mai bine pe ailalti.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu aveam caldura gratis, dar macar aveam ceva, orice, cat de putin, dar aveam. Acum nu avem nimic. Avem un scandal in primarie si o lipitoare care nu pleaca decat dupa ce i se infig bine suturile in fund. Avem o ceata de hoti din PDL, PSD si PNL. Se alege praful de orasul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dupa cum bine zice seful vostru Basescu, o sa va fac si eu o urare, voua, celor de la PDL, mai ales sefului vostru V.V.Adelica.

    ADELICA NICI NU STII CAT DE MIC INCEPI SA FII !

    RăspundețiȘtergere
  20. Am urmarit cu atentie sedinta de la primarie!Ce am remarcat in mod deosebit un consilier pe nume Nicola care balmajeste non stop.Problema este ca mi se pare ca are un limbaj de mahala,cred ca locul lui este pe mahala nicidecum in Consiliu!

    RăspundețiȘtergere
  21. se acrediteaza in ultimul timp ideea ca lui adelica i s-a oferit postul de viceprimar.fals,adelica si-a castigat postul de viceprimar odata cu castigarea de catre mircea guta a alegerilor si in urma unor negocieri cu partidul acestuia, negocieri in urma carora pdl acorda sprijin lui mircea in alegeri si adelica primea postul respectiv. ca pdl si-a tinut cuvantul o demonstreaza rezultatul alegerilor iar daca ceilalti nu vor sa si-l mai tina macar sa demonstreze ca sunt in stare sa o faca legal.

    RăspundețiȘtergere
  22. Daca ar fi valabila o gandire corecta care sa tina cont de reguli tribale, 07:37 ai avea dreptate. Dar uite ca viata nu functioneaza asa. Tribul are regulile lui, insa sunt reguli interne. In rest este vorba de integrarea tribului in jungla. Se pare ca PDL nu s-a integrat in jungla. PDL este un partid care urmareste EXACT interesele pe care le urmaresc si celelalte partide, adica: furtul banului public. Problema este ca PDL este prea tanar si fara experienta, si va fi in curand mancat de mai marii junglei, chiar daca din cauza tineretei parea ca promite ceva. Ca sa si fac o previziune in incheierea acestui comentariu, la urmatoarele alegeri va prezic procentul cu ghinion: 13%, desi cred ca incep sa fiu cam darnic cu procentele.

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  24. cel de la 10:27 esti fix ca in viata de zi cu zi ..un nimeni.un ins care traiesti pentru a manca si a te duce sa-ti iei un salariu desi tu-ti zici mare patron .felul tau de a fi ii descurajeaza si pe cei de langa tine care presupui ca si-ar da viata daca tu le-ai cere .nimic mai fals o fac doar ca sa supravietuiasca si ei cu cate un banut luat ca si voi EXCUSIV din hotie .hai pa domnule TAPALABA .

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu am auzit ca e cu Adelica.

    RăspundețiȘtergere
  27. 10:27 un comentariu excelent ! Bravo ! Ai subliniat in cateva cuvinte cam totul despre PDL. Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  29. pentru 10.27,
    daca ar fi o gandire corecta care sa functioneze dupa reguli de bun-simt ,nu una tribala cum gresit spui.
    stii ca cel mai mare pod din america s-a facut fara sa existe un contract scris,doar cu o bataie de palma? voua vi se pare ca suntem inteligenti daca dati dovada de marlanie si va inselati colegul.
    tradarea vi se pare o virtute,lichelismul un har.o sa vedeti ca oamenii cei multi nu gandesc asa si vor taxa tradatorii si lichelele atunci cand trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  30. corect 10.27 !!!!!!!!!!
    Atata timp cat acceptati nonvalori pe langa voi in supremul vostru partid, PDL, inseamna ca e vorba de trib, nu prea dati dovada de fundamente valorice. Problema e ca nu sunteti mai departe de ceilati si nu reprezentati o optiune mai buna in alegeri. Noi pe cine alegem ? De ce v-am alege pe voi ? Ce realizari are seful vostru de trib sa ma unga pe suflet ?

    RăspundețiȘtergere
  31. asteptarea asta "sa fi uns pe suflet" este o mai veche meteahna de-a noastra.
    eu cred ca pdl este cel mai bun partid dintre cele existente pe esichierul politic( asta nu inseamana ca e perfect,sau ca oamenii lui sunt perfecti) ,iar adelica are o calitate demonstrata si de necontestat: nu e tradator.daca ai plecat cu el pe un drum sa fi sigur ca nu te vinde la iarmarocul de belciuge, asa cum au dovedit ceilalti competitori existenti deocamdata pe acelasi esichier.
    atitudinea asta a ta de al astepta pe fat-frumos conduce invariabil la ramanerea la stadiul de fata mare.
    trebuie sa invatatm ca alegem tot timpul varianta cea mai buna si nu varianta perfecta.
    dar asta tine de mentalul vostru( al liber-cugetatorilor) inca ramas sub cizma bolsevica.

    RăspundețiȘtergere
  32. daca ai fi dispus sa asculti si realizari mai pragmatice,care nu "te vor unge pe suflet",dar ti-ar demonstra ca este suficient de competent si suficient de cinstit pentru functia de primar si in orice caz mai competent si mai cinstit decat ceilalti contracandidati, am putea continua dialogul asa insa te las cu stirile de la "toate orele" ca trebuie sa-ti iei doza de otrava zilnica.

    RăspundețiȘtergere
  33. Voi tot incercati sa promovati ideea: dintre doua rele s-o alegem pe cea mai putin rea. Eu nu sunt de acord cu aceasta idee care nu promoveaza NIMIC, decat este un argument ieftin ca sa vi-l votez eu pe al vostru.
    Voi stiti 2 lucruri mari si late:
    1. Al vostru e un bun camarad, adica nu tradeaza, isi ajuta aproapele si fura mai putin decat ceilalti.
    2. Presa si televiziunea ne intoxica zi de zi.
    Pai ce ma intereseaza pe mine ca nu tradeaza ? Asta poate sa fie un defect in anumite situatii. E grav ca daca si-ar da seama maine-poimaine ca un anume IXULESCU din partid e bou, nu ar lua atitudine, ca nu tradeaza, nu ar da afara un membru din trib. Daca a plecat cu el la drum, cu el ar merge mai departe.
    Presa si televiziunea fac acelasi lucru incepand din '89: critica puterea. Voi sunteti cei mai slabi, cu cele mai multe gauri in sistemul intern. De aceea sunteti luati pe sus de presa. Sunteti firavi, prea la inceput. Nici macar nu ati apucat bine sa va nasteti si vreti sa sariti peste ciclul primar. Ei bine, nu se poate.
    Vreau sa aleg un primar care NU e hot, nu unul care fura mai putin ca Traistaru sau ca Guta. Nu ma intereseaza sa fac o asemenea alegere. Pacatuiesc !
    Argumentele de genul "ba a mea e mai mare" nu mai tin. Trebuie sa ne trezim o data si sa ne gasim drumul spre adevaratul capitalism. Sa scapam de pesedism si de pedelism sau de penelism, in formele lor actuale. Vrem ceva competitiv.

    RăspundețiȘtergere
  34. pai ce emile popa nu mai suporti nici macar psd-ul te pomenesti ca ai vrea sa candidezi independent ? Indiferent baietas ce aliante faci si unde te plasezi atata timp cat calafeteanul de rand te va considera siretul de la pantoful socrului tau nici macar in cadrul morii daca ar fi alegeri libere nu le-ai castiga .Asculta un om care priveste din afara politicii tot ce se intampla la Calafat

    RăspundețiȘtergere
  35. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  37. de ziua oraşului un nou primar-ADELICĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ.

    RăspundețiȘtergere
  38. şi guţache et. comp. =ZEGHEEEEEEEEEEE

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  40. Dar Emil Popa ce v-a facut pana acum ? In afara ca a cumparat terenuri de la oameni, detinand informatii despre pod, ce a furat ? Nimic. Asta e singurul cinstit. Adelica al vostru traieste EXCLUSIV DIN FURACIUNI. Asta are o afacere cu care chiar face ceva.

    RăspundețiȘtergere
  41. Mai draga pedelistule,tu nu privesti la tv>?

    RăspundețiȘtergere
  42. Acum pedelistii sunt la sedinta. Ii invata Adelica ce sa faca pentru ca el sa fure mai bine si mai des de acum inainte. Are o ceata de oameni care se multumesc cu putin, iar el, adelica, sta ca imparatul in mijlocul lor si le povesteste cum stie el sa fie viceprimar si cum stie el sa nu mai fie viceprimar.
    Adelicaaaaaaaaaaaaaa esti de rasul lumii baaa, cu partidul la putere si sa te dea astia jos cand ii vine lui Traistaru ? Nu vezi ma ca in afara de furaciuni nu te mai pricepi la nimic altceva ?

    RăspundețiȘtergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  45. sa cunoaste ca sa intoes taicu traista la putere, ce trebuie sa traim in civilizatie, in intuneric ca pe vremea comunistilor, daca nu ati observat iluminatul public se aprinde dupa ora 7.30 si noi trebuie sa obercaim prin intuneric pe strazi, printre blocuri sa ne mai rupem si noi un picior, sa cadem in gropile neasfaltate sau in gurile de canal fara capace.

    RăspundețiȘtergere
  46. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  47. foarte curand urmeaza dezvaluiri despre jaful secolului la clubul copiilor: in rolurile principale adelica bineinteles, miricotul si altii, falsificarea unor semnaturi pe documentul de receptie al lucrarilor si nu mai vorbesti de banii primiti de adelica fara numar, aici e problema mare

    RăspundețiȘtergere
  48. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  49. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  50. Daca observati cu atentie, cei ce-l sustin pe Adelica nu stiu sa scrie. Cei ce-l sustin pe Traistaru sau pe oricine altcineva stiu. Concluziile le trageti voi.

    RăspundețiȘtergere
  51. ca sa intelegeti cat de tampit este secretarul primariei uitati-va la fata lui girtoi in timp ce vorbeste secretarul. multumim daniele pentru elocinta,banuiam noi ca asa este dar nu stiam s-o spunem asa frumos ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  52. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  53. bine ca la gasit monicuta pe iliuta ca astfel raminea fata batrina ca pe la toti pe unde umbla impetit nici dracu nu o baga in seama. sa o intrebati ce potecute facea la gica popescu pe acasa ca tot s-o uita ala ea, si mare ghinion avea. si asa se consola cu mama lu gica zi de vara pina in seara.

    RăspundețiȘtergere
  54. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  55. Exista un articol pe http://blogdecalafat.wordpress.com/ care este semnat M.R.
    Daca are cineva minte sa-l citeasca si sa-l inteleaga, isi da seama ca PDL are cel putin un om de valoare. Pacat ca acest om de valoare nu are pe cine promova.

    RăspundețiȘtergere
  56. Cine sa fie,oare,acest/aceasta M.R? Om de valoare al PDL-ului care se autopromoveaza?
    De fapt,oameni de valoare sunteti toti indiferent de culoarea politica,si cei care conduc orasul,si cei care isi descarca o parte din frustrari prin comentarii agramate si injurioase.Felicitarile mele!

    RăspundețiȘtergere
  57. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  58. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  59. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  60. Ce? hamanaua de MR scrie pe site ul ala imputit?
    Mai Mihaela, pai tu nu ai treba cu invatamantul, sau de atat frecat fundul pe scaunele alea s-a cam inrosit?

    MR esti pe final de cariera, trebuie sa te reformezi si tu sa treci de la Zamfir la altcineva mai sexi ce naiba.
    Oricum se aude ca esti cam PA, asta o spune cineva din NR2 care stie mai multe.
    Deci PA PA

    RăspundețiȘtergere
  61. PAM PAM, directoarea cea noua de la 2 deja se pregateste sa revina. PAM PAM. Tot PSD e la putere.

    RăspundețiȘtergere
  62. Se aude ca la scoala 2 o sa vina Adriana Popa, ca o razbunare crunta din partea lui Traistaru. Iar adjunct va fi Irina Mihail.

    RăspundețiȘtergere
  63. o alta mare deosebire intre sistemul comunist si lumea civilizata este ca primii nu au cultura schimbarii.comunistii nu pot intelege ca un om decent care si-a facut datoria sa poata fi schimbat.din acest motiv ei inainte sa schimbe pe cineva tin cu tot dinadinsul sa-l desfiinteze si ca om si ca profesionist.trebuie sa-si justifice intre ei nevoia de schimbare,brusc respectivului incep sa-i apara o multime de defecte.asta se cupleaza perfect pe profilul electoratului de stanga :ranchiunos,credul cu instincte animalice venite din adancurile lor de liber-cugetatori.avand la baza o cultura a crestinismului astfel de porniri sunt repede infrante.
    bineinteles ca iti trebuie curaj sa faci fata unei astfel de masinarii de zvonuri si rautate dar si recompensa este pe masura,cand le vezi schelalaitul umil, prefacut afectat iti dai seama ce oameni marunti sunt cand nu mai au puterea si ca din toata grozavia de altadata nu le ramane decat ura infipta in suflet si pe chip.

    RăspundețiȘtergere
  64. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  65. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  66. Vorbi si Mareta Fera. Ea crede ca nu se stie pe cine sufera si pe cine nu. Stai acolo mareto ca vei pleca si tu. O sa te angajeze adelica sa-i lustruiesti boltarii.

    RăspundețiȘtergere
  67. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  68. Adriana si Irina sunt directoarele care vor pune stapanire pe scoala de la piata. Ele vor ramane 10 ani de acum inainte. Si eu am auzit asta si sunt sigura ca asa se va si intampla. Oricum cine isi face treaba la clasa nu va avea de suferit. O sa sufere cei care s-au cam invatat cu chiulul si cu politica, mai ales cei ce il slujesc pe Adelica. Sa va faca Adelica scoala ca aici Adriana va fi marea sefa.

    RăspundețiȘtergere
  69. va fi sefa ca poate o pune taicu, dar cadrele de acolo nu o vor recunoaste de sefa, atata timp cat nu stie sa vorbeasca in fata parintilor, mesteca guma in fata lor ciofaind de iti vine sa iti dai stomacul afara.
    de mihail ce sa mai vorbim: e zero barat ca dascal, ca si diriginte, ce sa mai vb. de manager?
    stati linistite, cadrele care stapanesc meseria si-au facut datoria indiferent de culoarea politica, nu au avut treaba ca managerul este pesedist, penelist, pedelist, sau amestecatura de acuma.
    pe calin n-ati luat-o in calcul, credeti ca sotul ei freaca manganul degeaba la psd?

    RăspundețiȘtergere
  70. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  71. care se mai si trezeste17 februarie 2011 la 16:03

    Somnul ratiunii naste monstrii!

    RăspundețiȘtergere
  72. Ehe,de cand vrea madam calin sa se faca directoare! O sa fie si mai bine,pleac-ai nostri,vin ai nostri!

    RăspundețiȘtergere
  73. da, mareta cade in picioare indiferent de situatie pentru ca e pozitia ei preferata. in picioare si pe la spate. altfel cum credeti ca a ajuns directoare asemenea caricatura ?
    cat despre directoarea Adriana, vorbiti urat, si asta nu e de bine. incepe sa imi fie frica sa mai vin la scoala. o sa stau in clasa in pauze cu copiii si o sa-mi vad de treaba mea. nu mai vreau sa vad pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  74. Stiti, afara se face un an la universitate, cel putin,ca sa poti sa ai acces la un post de director de scoala.Cum sa vorbim de calitati manageriale,cand directorii sunt scoliti "la locul de munca"? A,si sa nu-mi spuneti de "cursuri"facute pe la IPJ, ca alea-s apa de ploaie!

    RăspundețiȘtergere
  75. Frica?De ce? Nu ar trebui sa te convingi singura de adevarul spuselor raspandacilor de zvonuri si pareristilor? Ai curajul sa-ti formezi o opinie personala!

    RăspundețiȘtergere
  76. mi-e frica de ce o sa ajunga scoala asta daca pedeleii nu o sa abtina. sa ineteleaga si ei odata ca au pierdut. vine Adriana si gata. o s-o stimam si o s-o respectam. mi-e frica de scandaluri.

    RăspundețiȘtergere
  77. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  78. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  79. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  80. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  81. o intrebare-ntrebatoare: sigur se schimba directiunea scolii 2? Iar?

    RăspundețiȘtergere
  82. Nu va faceti griji ca nu vine nicio adriana .Vor avea grija cei de la pdl sa ramana ce este si acum o simpla profesoara .Cumnatu- su abereaza ca de obicei , ca doar nu i-ar dori el binele lui Adriana care nu are ochi sa o vada pe Mona.Sa fim seriosi .

    RăspundețiȘtergere
  83. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  84. toate ca toate, dar sa nu mai auzim de adelica. mai e putin si finalizam dovezile de la clubul copiilor si il vom reduce la tacere. miza stiti care e ? adelica nu va mai candida in vecii vecilor la primarie.

    RăspundețiȘtergere
  85. daca vine sau nu Adriana mai putin conteaza. dar sa nu mai aud de adelica. acest om se zbate pentru a putea sa fure mai mult, mai mult, din ce in ce mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  86. aia pe blogdecalafat pusara iar factura de furaciuni a lu guta. factura prin care adelica al vostru cel cinstit sia pus centrala la blocul ala de la fantana invelita o puneti ? are factura pe centrala aia ? nu cumva e spaga primita cand a pus centralele in scoli ? aratam noi imediat si ce magarii a facut la clubul copiilor. lucram la acte, avem un dosar de 100 de pagini. o sa cada in cur cand o sal vada.

    RăspundețiȘtergere
  87. TRAIASCA PSD ! TRAIASCA PSD ! TRAIASCA PSD ! TRAIASCA PSD ! CAT DE CURAND O SA VINA DOM PRIMAR AL NOSTRU

    RăspundețiȘtergere
  88. sa vaietat unu de la firma aia ca asemenea hoti ca la calafat nu a vazut de cand e el. au tras la disperare de pret.

    RăspundețiȘtergere
  89. I M P O R T A N T

    SUNTEM DEZAMĂGIŢI DE ATITUDINEA CELOR CARE POSTEAZĂ COMENTARII UNDE, DIN LIPSĂ DE INTELIGENŢĂ, LANSEAZĂ TOT FELUL DE EXPRESII JIGNITOARE CARE NU NE FAC CINSTE ŞI NU AJUTĂ CALAFATUL CU NIMIC.
    ACESTE COMENTARII GREU DE CITIT NE ARATĂ, DIN PĂCATE, CĂ ÎN MULTE CAZURI NE MERITĂM SOARTA CA POPOR.

    RăspundețiȘtergere
  90. Cred ca dv,cei de la ACTUALITATEA CALAFETEANA ar trebui sa stiti ca a scrie cu majuscule intr-un astfel de context echivaleaza cu tipatul la cititori intr-o situatie din viata reala.
    Si de unde stiti ca e vorba de lipsa de inteligenta? E mai degraba lipsa de respect fata de ceilalti ( de care tocmai ati dat dovada facand la fel- jignind si tipand ). Cine ar trebui sa arunce piatra primul ?
    Sa spui ca romanii isi merita soarta e ca si cum ai spune ca o femeie merita batuta...Respectul fata de ceilalti,respectatul regulilor,al legilor,pedepsirea celor care le incalca,sunt valori pe care nu le poti insufla tinerei generatii daca intre familie si scoala exista o prapastie.Dar cand parintii sunt plecati zi-lumina sau mai rau,cu lunile,ca sa le puna copiilor o paine pe masa, iar in scoli se schimba directorii in functie de directia vantului politic iar profesorii sunt batjocoriti de acesti directori care vin si pleaca si de toata clasa politica,ce e de facut?

    RăspundețiȘtergere
  91. bai,taica!De cestergi comentrariu?cum se scrie de USL stergi.DRACULE PAROS

    RăspundețiȘtergere
  92. bai 17.27 ai fost tu la adelica acasa sa vezi ca are centrala? vezi ca o luasi rau de tot pe aratura, sau asa sunteti voi invatati ca la CAP sau ca la Ciupeceni. ai vazut ca a terminat casa si ii mai lipsea centrala , de ce nu spui ca mituletu a furat banii de la posta ca sa si cumpere centrala de 100 milionane.

    RăspundețiȘtergere
  93. nu mai stergeti comentariile, agaricilor! dati odata dovezile acelea, altfel, mars la lat si nu mai latrati!

    RăspundețiȘtergere
  94. Mituletu nu are centrala de 100 de milioane. pe verificate. casa lu adelica scoate fum. o avea soba sau centrala. sa ne spuna el mai bine. o spune unu care a lucrat la centrale si care e de la firma aia. dar clubul e cea mai tare parte. va promitem 100 de pagini cu adelica si hotiile lui. sa nu mai aiba curajul sa candideze. o sa ne intrbam pe cine sa alegem Guta sau Emil ? aia o sa fie candidatii.

    RăspundețiȘtergere
  95. daca are centrala sa prezinte factura la ei pe pagina sub a lu guta. daca are centrala si nu are factura sa taca pentru todeauna.

    RăspundețiȘtergere
  96. daca nu are atunci noi cei din PSD suntem prosti la cap si idioti. va dam ocazia sa ne aratati cat sintem de prosti. hai sa vedem pe doveditelea. are sau nu centrala adelica?

    RăspundețiȘtergere
  97. adelica are soba cum are orice muritor, iar mituletu are centrala din bani furati de la posta. si scoateti mai repede hotiile lu adelica ca doar gura e de voi.la ceilalti s-a dovedit cu acte .

    RăspundețiȘtergere
  98. asta e Iliuta suta in mie. numai el e cu cele 100 de dovezi si cu clubul copiilor si cu centralele de la scoli. altceva mai stii ? centrale si club.

    RăspundețiȘtergere
  99. acum o lua iliuta si cu centrala de la Adelica de acasa. ai vazut tu ma Iliuta ca are Adelica centrala ? tu-te la el acasa sa vezi ca nu are.

    RăspundețiȘtergere
  100. 19.50 bine ca recunoasteti

    RăspundețiȘtergere
  101. Deocamdata tot pe Adelica il votam, alt candidat nu avem. Guta ne-a lasta fara caldura si traistaru e prea batran, la 97 de ani ce sa-i mai ceri

    RăspundețiȘtergere
  102. Adelica mai e ma bolnav ? ce are ?

    RăspundețiȘtergere
  103. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  104. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  105. Rusionase afirmatii.
    Adevarul este:
    -Revesz, o profesoare buna, si printre cele mai destepte femei din Calafat. Pacat ca nu stie sa faca "urmatorul pas", ca ar fi un salt util in evolutia dansei.
    -Mihut, e de departe cel mai bun matematician, dar rezultatele matematicii in politica nu prea sunt intelese decat de cei de la un anumit nivel in sus. Restul se multumesc sa-l atace, pentru ca nu au suficienta materie cenusie sa-i dea replici pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  106. Pe ce te bazezi cand afirmi ca revesz este printre cele mai destepte din oras? cine ar fi celelalte si pe ce criterii alese?urmatorul pas in evolutia dansei sa fie care?
    era vorba de o anumita fatada,cea a vietii private. aici nu conteaza inteligenta.si criminalii in serie sunt inteligenti,si basescu e,si boc,si...dar e vb de valoarea umana ce lasa de dorit.foarte mult!
    cel mai bun matematician?uau! ce a facut frate asta,masterate,doctorate,cercetare?asta ar trebui sa faca un matematician.el e un amarat de profesor.atat

    RăspundețiȘtergere
  107. Acesti oameni care nu au ce face, stau la calkculator si scriu,gen:Tery,Vartopeanu si Gartoi,Platiti din banul administratiei locale,in timpul programului gartoi posteaza articole pe ziarul de cacat. Pai scrie ma de tarfa lui teri care este angajata la taxe si impozite,de cati bani ia chirita,presedintele PNL pe maculatura vanduta primariei,de cati bani au primit cei de la irealitatea dunareana si cati s au intors la gartoi?

    RăspundețiȘtergere
  108. nota zece parinte pentru stergerea comentarilor aberant de jignitoare, nota zece, nota zece, e destula tensiune in micutul oras sa nu-i lasam sa ne mai invrajbeasca si prin intermediul electronicului, nota zece, aici s-a pogorat ingerul cel bun, nota zece

    RăspundețiȘtergere
  109. vorbeam ieri despre incapacitatea de intelegere a liber-cugetatorilor ca uneori oamenii se schimba din functii si trebuie sa se intoarca la meseria de baza pentru care sunt pregatiti,asta neinsemnand obligatoriu ca au mari defecte sau ca trebuie loviti.
    ma uitam la filmul sedintei de consiliu si l-am vazut pe tovarasul traistaru cum il critica pe sandu pirvan fostul director al muzeului.
    nu ii este de-ajuns ca l-a dat afara din partid,l-a dat afara din consiliu ,l-a dat afara din servici, trebuie sa-l loveasca incontinuare sa lanseze zvonuri care mai de-care mai abjecte si mai neadevarate.
    despre astfel de atitudini, care nu au nimic nu numai cu politica dar nici cu umanitatea, vorbeam. nu inteleg de ce nu putem sa ne apreciem adversarii,pe cei ale caror opinii difera de a noastra.asta nu vor intelege niciodata comunistii de tip mai vechi sau mai nou.

    RăspundețiȘtergere
  110. noi intelegem, dar voi intelegeci ca al vostru e un mare hot ? voi intelegeti ca sustineti un hotoman care se hraneste exclusiv din banul public ? voi de ce nu vreti sa intelegeti asta si sa verificati sa va convingeti.

    RăspundețiȘtergere
  111. Eu cred ca si Guta si Adelica sunt doi mari hoti care in timp si-au rafinat tehnicile de furat. E evident la amandoi daca te gandesti ca in afara de spagile si comisioanele din primarie nu prea mai au de unde sa scoata bani. Adelica are firme prin care isi scoate bani, luand lucrari supraevaluate. Guta nu are nici macar asa ceva. El nu se complica. Spaga si cam atat. E suficienta de mare spaga incat nu se complica. Traistaru si cu Emil au Moara cu care fac bani, dar si astia au pus mana cam pe tot ce au putut cand era Traistaru primar. Cred ca e cazul sa ne orientam spre altcineva.

    RăspundețiȘtergere
  112. Jos mafia PDL la puscarie Adelica Revetz Nicola si toti maimutoi ajunsi mari conducatori de acest partid care a nenorocit Roamnia.
    Jos Udrea si cu toti mafiotii ei.

    RăspundețiȘtergere
  113. Da jos cu Udrea si cu Blaga, si cu Boc, cu toti afara din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  114. Exact sa vina inapoi Nastase, Mitrea, Bivolaru etc. Astia buni daca vin...

    RăspundețiȘtergere
  115. adriana vine sigur la dna.pentru ce a făcut nu scapă.aşteptaţi puţin.vor fii mari surprize.alt lucru cert-ADELICĂ PRIMAR.cred că moş traistă işi dă obştescul sfirşit.rămin orfani 2 papagali-iliuţă şi emil.vai de mama lor.

    RăspundețiȘtergere
  116. din surse sigure,se redeschide din nou dosarul ,,pacura",de fapt au fost reziduri petroliere adusa de fostul vice,tot un rezidu dar uman,comisionul incasat de acesta de ordinul miliardelor,se pare ca a fost sesizat parchetul.

    RăspundețiȘtergere
  117. din surse sigure. Iliuta cercetat in dosarul "impotentul"

    RăspundețiȘtergere
  118. nu ati luat probe din pacura..aleluia, aleluia,aleluia !
    In dosarul ala ar cade victime si alte personaje gen carmenuta ,bety,stefan coada de ciocan,si cel mai mare barosan Gutu

    RăspundețiȘtergere
  119. asta de la 17.33 e dus cu pluta rau de tot. pai bine ma aiuritule terminasi cu clubul copiilor si cu centralele termice incepusi sa bei pacura.cum zice si cel de la 17.49 alti se incadreaza la capitolul pacura!

    RăspundețiȘtergere
  120. de dosarul "magazia de lemne" ce mai ziceti? Filipescu si Adelica doar au mancat si eu cateva sute de milioane de acolo. uitarati ?

    RăspundețiȘtergere
  121. dar de dosarul "pavelele din oras" ce mai ziceti? mai ales de alea de la piata pana in centru civic

    RăspundețiȘtergere
  122. ia sa vedem pedeleilor si pedelelelor ce mai ziceti acum ? centrale scoli, clubul copiilor, pacura, magazia lemne, lucrari la poiana, lucrari la cacata, cam asta e adelica al vostru. sa vil bagati undeva

    RăspundețiȘtergere
  123. pentru 19:59 si ceilalati care comenteaza la fel: poiana mare e prea blanda pentru voi, va recomand gataia si, ca sa nu va dati cu capul de pereti ca nu stie familia unde sa va trimita pachete, va spun: judetul timis.

    RăspundețiȘtergere
  124. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  125. Nu stiu cata spaga si-a luat Adelica cu centralele de la scoli dar merita dublu,fiindca a oprit tremuratul si imbolnavitul copiilor.

    RăspundețiȘtergere
  126. cadrele didactice şi elevii îi mulţumesc lui adelică pentru că a rezolvat problema căldurii la şcoli.este om de mare caracter şi va fii sigur primar.sincer nu se compară cu alţii.este OM în primul rînd.ceilalţi se gîndesc numai la ei.este o mare diferenţă.

    RăspundețiȘtergere
  127. ai dreptate anonim.din fericire mai există şi astfel de oameni nu numi jigodii.adelică va face multe pentru calafat.il vor mulţi primar.a ajutat DEZINTERESAT mulţi oameni şi aceştia nu uită aşa cum nu uită ce au făcut javre ca-trăistaru şi guţă hoţii hoţilor.la pîrnaie cu ei şi ai lor.acolo le este locul.

    RăspundețiȘtergere
  128. Cine era PRIMAR cind sa pus pavele si sa facut centru

    RăspundețiȘtergere
  129. sai dea DUMNEZEU sanatate lu Adelica cu caldura din scoli.anii trecuti statea numai bolnav baiatul meu iarna.

    RăspundețiȘtergere
  130. o centrala la o scoala a costat mai putin decat varul cloros cumparat de guta-pirvan. daca nu e asa sa arate facturile in paralel.o centrala care a incalzit copii orasului a costat mai putin decat 10 pubele ca alea care stau in spatele pietii, pubele cumparate de cuplul guta-pirvan.ce parere ai domnule emil de acele facturi? sau poate ti-a picat si matale ceva de-acolo!
    in sedinta din octombrie i-ai cerut niste facturi domnului primar.ti le-a aratat sau doar comisionul a fost vazut? poate asa a inceput marea dragoste: guta-clanul traistaru ,cu un mic comision care cam putea a clor,dar care prinde bine in lunile de iarna.

    RăspundețiȘtergere
  131. Da scoateti domne facturile de la centrale ca si ei le-au dat pe alea cu cloru.Sau nu avem ce vedea in ele?

    RăspundețiȘtergere
  132. cat sinteti de jalnici pedeleilor. sa il slavim pe adelica ca a dat atatea miliarde pe centrala ? a dat de la el de acasa ? sint banii nostri ba fraierilor. a luat cel putin 4 miliarde comision la centralele alea. a fost o afacere tare pentru el. aveti un talent de a ocoli subiectul de n-am mai vazut de la comunism incoace. centralele s-au luat cu bani grei, bani cu care se puteau face mult mai multe, cam asa se pune problema, nu ca sa-l pupam in cur pe adelica ca a cheltuit si el niste bani si a facut si pentru oras dar si pentru el personal.
    ii multumeam lui Adelica in cu totul alte conditii. replicile voastre arata cat sunteti de indoctrinati si cat va poate manipula acest om doar ca sa-si faca interesul cu voi.

    RăspundețiȘtergere
  133. Bine ca a facut centralele. Guta lua comisionu si nu mai facea nicio centrala.

    Oricat s-ar zbate panarama de iliuta sa faca garagara lumea tot pe Adelica il voteaza. Om de onoare si care face treaba

    RăspundețiȘtergere
  134. singurul om nepatat ramane tot Emil Popa. O sa avem si noi un primar cu prestanta, serios. O sa fuga pedeleii pe strezi ca furnicile pe langa musuroi dupa ce o fi Emil primar.

    RăspundețiȘtergere
  135. asa este, de exemplu puteam lua roti de pubele cu 4 mil bucata sau var cloros cu 1 mil kg sau cu 700 de mil sa dam gardul jos de la piata si sa zicem ca-i sens giratoriu sau sa dam la fotbal 10 miliarde in 4 ani ca sa ajungem in ultima liga sau sa facem statii de autobuz cu 280 de mil sau sa tinem 200 de oameni angajati degeaba fara sa stie unde le e locul de munca.
    apropo de angajari, unul din motivele pentru care a fost dat sandu pirvan afara este ca s-au facut economii la buget,economiile facute cu pirvan reprezinta cam tot atat cat i se dadea lui miss mogador la echipa de fotbal.sa-l trimiteti pe traistaru s-o inspecteze pe miss conform fisei postului, sa vedeti atunci expunere de motive de nu-i mai trebuie nici avizul comisiei de specialitate.

    RăspundețiȘtergere
  136. Aha, deci e bou si Traistaru, e bou si Guta, e bou si Adelica. Vad ca voi aici veniti cu argumente pentru toti. Pai incepe sa-mi fie frica. Vad ca fiecare tine cu al lui. Unul din ei sugur va castiga in 2012. Noi singur vom pierde, indiferent care o sa castige. Numai hoti ! Numai oameni fara caracter ! Sa va fie rusine, voua celor care furati banii acestui oras ! Sa va fie rusine si voua, celor care-i sustineti degeaba. Toate partidele vad ca au bloggeri pe aici care mai de care mai destept.

    RăspundețiȘtergere
  137. asta cu furatul o sa o stabileasca justitia,mai bine sa revenim la oile noastre.
    va spuneam ieri si alaltaieri despre lipsa de cultura democratica a liber-cugetatorilor.
    iata un alt exemplu de ce ravagii poate face o astfel de abordare pentru o minte subtire crescuta in tomberonul culturii.
    comparati va rog discursul lui doru mituletu din prima sedinta ,in care a fost pus viceprimar cu cel din ultima si o sa vedeti ce tip de oameni produce acest malaxor groaznic numit socialism cu fata umana.
    ca asemanari intre discursuri este grija fata de pdl si incercarea de a creea o ruptura intre adelica si consilieri.este bineinteles tactica dictata de cel care l-a pus sa comita tradarea caci doru nu stie nici sa scrie corect pdl.
    deosebirea mare este intre acuzele de atunci si cele de acum: daca atunci i se reprosa lui adelica vasile ca a gonit niste investitori adusi de el( acum o sa aiba ocazia sa-i aduca el)
    adica un repros decent (desi fals) din care reiesea ca nu si-a facut datoria de viceprimar,acum reprosul este virulent si incearca sa-l desfiinteze pe adelica ca om,reamintindu-i tragedia prin care a trecut si trece familia lui.
    recunoastem ale cui sunt vorbele si iata ce poate iesi din mariajul acesta: rautatea clanului traistaru si prostia celor care-i sustin.

    RăspundețiȘtergere
  138. Da domnule 11:32, justitia pana acum are rezultate extrem de slabe. Daca o sa stabileasca justitia cat a furat Adelica, Guta sau Traistaru inseamna ca mai avem de asteptat cateva sute de ani. Ca si intelect, Mituletu e net inferior lui Adelica, dar degeaba. Si rezultatele lui Adelica in perioada in care a fost vicehot sunt tot zero. Si acum, te intreb eu pe dumneata, atata timp cat niciunul nu e in stare sa faca nimic, mai conteaza care e mai destept ? Ba din contra, daca Adelica e mai destept inseamna ca il va duce mintea sa fure mai mult. Deci avem nevoie de un primar cu frica de Dumnezeu, dar gospodar. Iara doua criterii dupa care trebuie sa ne cautam primarul. Vulpoi ca Berceanu, destepti si cu arta discursului in sange, sunt buni, dar nu pentru tara asta. La fel este si Adelica al vostru, adica destept si orientat pe hotii.

    Intreb acum pe cei ce posteaza aici: ce om gasim in Calafat care sa fie gospodar si cu frica de Dumnezeu ? Nu cumva acestea ar trebui sa fie doua calitati de baza ale unui viitor primar ?

    RăspundețiȘtergere
  139. Astept un raspuns logic de la un cap al pdl-ului. Orice mizerie incununata de injuraturi va spun de acum ca nu are nicio valoare.

    RăspundețiȘtergere
  140. Aici scriu vreo 2-3 martieni gen gartoi saun iliuta, care incearca sa-i scaota cu imagine patata pe Guta si Adelica ca sa-l scaoata in fata pe nulitatea si avarul de popa

    RăspundețiȘtergere
  141. Vedeti ca nu sunteti in stare sa imi dati un raspuns argumentat ? Iata ce oameni aveti in PDL. Ca sa ma cobor la mintea voastra, va spun ca da, suntem martieni, am coborat pe pamant si ne-am facut dupa chipul si mintea Elenei Udrea si am devenit atat de sexy incat au inceput sa ne puncte, puncte, toti colegii de pe marte. Acum va dadui motiv sa radeti pana faceti stop cardiac.

    RăspundețiȘtergere
  142. in 2012 numai iesim la vot si asa demonstam ca suntem oameni cu caracter. ce guta ,ce adelica ,ce traistaru,toti FURAAAAAAA .nu exista nu in calafat ci in toata tara nu gasim un om sa nu fure .

    RăspundețiȘtergere
  143. Corect 14:04, dar daca nu iesim la vot ies ei si iese Adelica primar, sau Guta sau Emil, sau Traistaru. Hai sa iesim la vot si sa ne anulam votul ca sa nu voteze altii pe buletinele noastre sau sa ne gasim pe cineva care chiar sa merite votat. Dar pe cine ? De domnul Carstea ce ziceti ?

    RăspundețiȘtergere
  144. Este un om extraordinar, difera cu mult de tot actualii primari si vici si tiriplici si mascarici. Eu l-as vota, dar nu stiu daca va candida. Nu cred ca va afea forta PSD-ului sa-si faca o campanie electorala serioasa, nici macat forta PDL-ului cand o sa-si lanseze vesnicul vice in lupta.

    RăspundețiȘtergere
  145. pe carstea nici sotia nu-l voteaza, ce pretentii sa aiba la locuitorii calafatului? dupa mine-si am ceva ani in spate-tot adelica ar corespunde. ceea ce spuneti voi de vile, club, centrale, magazii, pacura etc. va dau un sfat: toate documentele sunt la primarie, nu le-a luat adelica acasa. faceti-le publice-fara falsuri- nu aici, ca nu stie toata lumea sa intervina aici-si atunci ma convingeti ca aveti dreptate si votez candidatul vostru; nimeni nu va da dreptul sa improscati cu noroi fara dovezi.
    si inca ceva: va stiu pe fiecare cine sunteti chiar daca semnati ,, anonim''.
    s-auzim de bine si sa asteptam si rezultatele anchetelor, judecatilor etc. etc.

    RăspundețiȘtergere
  146. pe ziarul peneleului r.d. a aparut un articol despre marile realizari ale romilor. ma surprinde ca george tiganu nu spune de banii furati de la olandezi impreuna cu mai marele cu casa galbena de pe 1 mai si cu care si-a imbogatit progenitura de copil, dar si pe ,,litrisor''. credeti ca lumea nu stie? vine scadenta si pentru tine si pentru pirvan de la dsup.

    RăspundețiȘtergere
  147. pentru 13:54
    ati vrea voi sa fiti ca udrea!
    vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri
    mi-e mila de voi, sunteti JALNICI.

    RăspundețiȘtergere
  148. PDL este inventia lui Basescu, este un partid hibrid a carui inima este folosita la comun si de el si de corpul lui Basescu. Din pacate Basescu este dirijorul. Cat de curand o sa deveniti un partid-hoit. Sunt curios cum o sa va impartiti dupa ce PDL va obtine cele treisprezece procente in alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  149. Vorbeste un handicapat mai sus de forta PSD-ului?
    Are al batran acum o echipa de armasari gen OGLINDOIU ,RESTEANU ,nea PETA din astia la a5-a tinerete de cand or iesi pe strada rup tot .
    Hai sa fim seriosi , daca acum se fac alegeri Psd-ul la Calafat este VARZA ,Guta asteapta vizitatori iar PDL-ul are drum liber spre victorie .

    RăspundețiȘtergere
  150. un primar in functie are totdeauna un mare avantaj. eu cred ca la ora asta tot mircea guta ar fi favorit.

    RăspundețiȘtergere
  151. Da, asa este, PDL va iesi in Calafat in 2012. Dar asta s-ar intampla daca o sa mai existe in 2012 in forma actuala. Eventual sa-l aduca pe Pasat sa candideze aici, sau poate pe Udrea sau Ritzi. O sa vedeti voi ce o sa faca Mircea Guta pentru acest oras pana la alegeri si o sa-l alegeti fara sa va mai ganditi de doua ori. PNL-ul este sansa noastra spre viitor. Formatiunile hibrido-vacaresti sau populiste nu prea mai au suuces in mileniul 3. Alianta cu PSD ajuta PNL sa urce, apoi o sa se duca si Ponta acolo unde ii e locul. O Romanie infloritoare are culoarea galbena, nicidecum portocalie sau rosie.
    Desi cred ca sunt pe val, gomfabilii din PDL uita esentialul. Care este acesta ? Va las pe voi sa judecati, daca mai aveti cu ce, daca v-a mai ramas vreo zona din creier neatinsa.
    Pentru mafia din PDL, o sa dau una dintre cele mai potrivite replici, pentru altceva nu ar intelege: HAI RAPID !

    RăspundețiȘtergere
  152. HAI MUGURAS

    Cel mai potrivit ca PRIMAR ramane Stelian Mugur, o forta in Calafat. Cu siguranta la anul va fi impus de cei de sus de la partidul....?! fiind singurul care mai poate sa-l bata pe Guta. Scandalul de acum i-a facut imagine, e pe bune cu Ponta si cu sefii din PSD, iar acum si cu cei de la PDL. E jmecher baiatul, iar cand va da lovitura vor ramane toti cu gura cascata.

    RăspundețiȘtergere
  153. Si eu zic ca Mugurel e o forta in calafat. Cred ca ar fi bine sa puna dracu mana sa isi ia un servici, undeva pe la primarie la incasat taxe si impozite, ca si casier. Sau ar mai fi util un job la citit apometre pe la case sau incasator la firma de cablu. El crede ca daca l-a crescut Traistaru in spirit de mare hotoman il imbratiseaza si alde adelica ? Gresesti Muguras. Astia fura singuri, adica fara tine. Ete na,sic, sic, ca pe tine nu te iau de data asta cu ei la furat. E randul PDLului la furaciuni. Tu stai acasa baiatas si ai grija de tine, si realizeaza si tu o data ca gata cu politica, nu te mai baga nimeni in seama. isi batu joc marin de la cacata de tine si de muci in freza. Nu mai face nimei afaceri cu tine. Vinde acolo piese si invata sa o faci bine, ca din aia vei trai. Gata cu casele, terenurile, miliardele, mancatul la amfiteatru, bmw-urile, volksvagenurile si alte obiecte care acum sunt un lux pentru tine. Gata. Acum mergi frumos cu Cielo, ca e bun si ala, vazusi ? De la BMW la Cielo e cam mare caderea, dar de, daca nu l-ai mai pupat pe Petre bine in cur, a inceput sa se opareasca si l-a usturat. Asta e valoarea ta Mugurica Bumburica.

    RăspundețiȘtergere
  154. da,da e bun baiatul asta va bate tot,doar la batut si pe tacso,nu e asa,stie si sa fure si sa minta,e bun de tot.

    RăspundețiȘtergere
  155. sunteti toti niste fraieri.care isi spun si ei parerile de cacat

    RăspundețiȘtergere
  156. care este Mugurica ! pai noi cei din PDL nu avem dreptate ? credeai ca te primim cu bratele deschise ? daca o sa te primeasca cei de sus ne pierd pe noi si raman cu voi. tu crezi ca se va intampla asta ? hai mai vinde o curea de alternator pana te mai gandesti ce raspuns sa dai.

    RăspundețiȘtergere
  157. Ce ca stie sa faca Muguras asta,de toate ca a furat cu Traistaru stie si cu Guta, da nu-l baga astia in seama.Cica s-a dus sa se milogeasca pe la moara la Emil da nu l-a primit .E mort acu a ramas sa vanda cauciucuri de masina si spun astia ca bea cafea pe datorie. La caiet Muguras, la caiet pana o sa ramai cu zatul de la cafea.

    RăspundețiȘtergere
  158. Cei mai tari in limba

    Nu il primesc astia de la PDL ca sef mai ales ca nasul e Cliaudiu Manda de la PSD, alta aratare care spune trei vorbe goale si patru prostii. Da a ramas acu sa stea sa astepte de la Primaru de la Cetate ca poate pune asta o vorba sa ajunga iar consilier.Un c..at s-a dus vremea ta si a aluia cu tepi in cap. Adelica va foloseste, da afacerile tot cu Fiulipescu le face voi sunteti caricaturi care dupa ce l-ati lins pe Traistaru acu vreti sa va puneti iar limba la treaba da toate poponeturile sunt ocupate...

    RăspundețiȘtergere
  159. Ce treaba aveti cu Mugur, nu dormiti de el sau va e frica,aaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  160. Mai este cineva in Calafat care nu i-a dat verdictul de NEBUN acestui baiat ? Tipu e disperat ca a ramas de caruta.Mai baietas dipari pana nu ne faci greata la toti cu pupaturile tale libidinoase ,toti rad de tine .

    RăspundețiȘtergere
  161. Intrati pe Realitatea Calafeteana la adresa: http://realitateacalafeteana.blogspot.com/
    si veti citi cele mai incendiare articole si sondaje despre Calafat. Ziarul uraste politica si trage de urechi politicienii si primarii corupti.

    RăspundețiȘtergere
  162. se pare ca ilegalitatile facute de secretarul primariei (vezi paminturi matrasite, excludere consilieri etc.) nu au ramas nerasplatite de actuala conducere a orasului acesta in ultima vreme dind de vina banilor incepind sa faca anumite cheltuieli. acelasi lucru l-a facut cind si-a cumparat loganul fiind rasplatiti pentru alte servicii ilegale de catre traistaru.

    RăspundețiȘtergere
  163. Pai ce nu e clar pe aici ? Toti fura ! Ce mi se pare mie culmea nesimtirii este ca PDL a iesit cu dovezi despre ceilalti, batandu-se cu pumnul in piept ca ai lor sunt cinstiti. Uitati-va si la voi in gradina si vedeti cum sta situatia. Sunteti capabili sa fiti obiectivi ?

    RăspundețiȘtergere
  164. inceputul dezvaluirilor despre Adelica din aceasta seara pe http://adelica.destept.com

    RăspundețiȘtergere
  165. da-le draga in vileag aici, sa le vada toti nu pe la mama dracu!
    aaaaa, nu stiti cum sa va faceti remarcati si incercati varianta acesta.
    spuneti tot ADEVARUL, nu minciuni de intoxicat lumea.

    RăspundețiȘtergere
  166. adevarul se vede, se stie, se simte. este in fiecare din hotii calafatului. numai un singur om nu fura, nu spune prostii si nu minte: domnul Emil Popa Primarul Nostru si la Vostru.

    RăspundețiȘtergere
  167. Emil Popa primarul terenurilor de la pod. In curand dovezile!

    RăspundețiȘtergere
  168. un rahat de factura de un miliard. Pai idiotilor, din miliardul ala s-a achitat salarii la muncitori, materiale, taxe si alte cheltuieli. Nu s-a luat rotite invizibile cu 5 milioane bucata si clor cu un milion/kg

    RăspundețiȘtergere
  169. s-a dezlantuit ciuma rosie.urmeaza cea mai neagra perioada din istoria calafatului.la sfarsitul ei clanul traistaru va suferi pierderi iremediabile si nu numai materiale.din pacate si multi altii pe langa el.

    RăspundețiȘtergere
  170. MESAJ

    CALAFATUL POATE MAI MULT DAR ARE NEVOIE DE OAMENI SERIOŞI CARE SĂ FACĂ CEVA, NU CEI CARE AU FOST SAU SUNT ACUM. AŞTEPTĂM CA ÎMPREUNĂ SĂ ARĂTĂM O ALTĂ FAŢĂ A CALAFATULUI CA TINERII SĂ NU MAI PLECE SLUGI PESTE HOTARE. HAIDEŢI SĂ AVEM CURAJUL SĂ SPUNEM PE NUME HOŢILOR ŞI SĂ LĂSĂM RUŞINEA DEOPARTE. ORICE INFORMAŢIE CARE ARE VALOARE VA FI PUSĂ PE SITE CA TOŢI CALAFETENII SĂ-I POATĂ CUNOAŞTE PE HOŢI. SĂ NU NE FIE RUŞINE DE CEI CARE FURĂ DIN BANII NOŞTRI. SĂ LE FIE RUŞINE CELOR CARE NE FURĂ NE MINT AVÂND DE PARTEA LOR PUTEREA CA ŞI PRESA ASERVITĂ CE STĂ SUB POALA PLINĂ DE BANI A UNUI PARTID.
    Toate pe adresa : http://gazetadecalafat.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  171. Rudarene,din ce specie faci parte, ca om nu esti!?!...nu stii unde sa mai joci, ori pdl ori usl....la ambele capete nu merge, hotaraste te, ca oricum te dau astia jos de la popie, indiferent de promisiunile pe care le ai de la ierarhii tai, esti terminat, iti promit....

    RăspundețiȘtergere
  172. Salut băieţi !Începând cu data de 21 Feb.2011 , ne-am mutat la o nouă adresă ! Vechea adresă Calafat Live , nu mai există ! De acum înainte vă aşteptăm în casă nouă,cu o nouă grafică şi o nouă înfăţişare ! Deci noua adresă , CALAFAT ONLINE este locul unde ne putem întâlni ! Vă aşteptăm cu drag aici : http://calafat-online.blogspot.com !

    RăspundețiȘtergere
  173. isi facura uni blog sa arate hotiile lu adelica , dar prosti cind incepura sa puna acuzatiile nici nu gindira. cica a vindut motoare adelica, dar astea sunt motoarele de la uzina termica vindute de ciuca si virtopeanu ca sa dea si ei bani la partidele lor, a pleca adelica cu calculatoarele de la zahar alta mare prostie ca adelica a plecat in momentul cind mihailesti au venit in fabrica si a predat totul cu proces verbal si cei care vorbesc nici nu stiu de teroarea instaurata de mihailescu, de bodyguarzi care ii avea de nu misca nimeni nimic mai ales cei din vechea garda, mare cacat de facturi de laclubul copiilor, pe atunci parca primar era taicu traistaru de ce nu la dat la o parte. nu acelasi lucru se poate spune de reparatia muzeului cu milioana de euro si care muzeu sta sa cada de bine ce a fost renovat, nu spune nimeni nimic de renovarea bisericii din parc alte miliarde mincate de taicu iar biserica arata jalnic. asa ca dovezile aduse sunt de cacat!

    RăspundețiȘtergere
  174. ce,adelica au inceput sa te arda la buzunar banii furati?hotul hotiilor ,ce esti.

    RăspundețiȘtergere
  175. numai tampenii, afirmatii pe care nu le puteti sustine cu dovezi!
    cand treceti pe langa adelica sa nu ridicati privirea din pamant, nemernicilor!

    RăspundețiȘtergere
  176. motoarele vindute de cica si virtopeanu au fost vindute cu pretul de 20 bani/kg adica pret de fier vechi, iar acestea erau noi noute neumblate cu ele de putere foarte mare , ginditi-va cit cupru a fost in acele motoare si ce de bani au luat pe ele pt ca cel ce le-a cumparat nu a fost decit dunareanu terminatorul uzinei termice, amantul lu ciuica cared impreuna au totcat tot de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  177. pardon ciuica si virtopeanu

    RăspundețiȘtergere
  178. auzi expresie de pdl-ici,,un rahat de factura de un miliard",ba hotilor nu va mai potoliti?o sa potoleasca foamea in curand,nenorocitilor.

    RăspundețiȘtergere
  179. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere