09 februarie, 2011

ŞEDINŢA CONSILIULUI LOCAL CALAFAT DIN 9 FEBRUARIE...fără tunete şi trăsnete


În comparaţie cu alte şedinţe, cea din această seară a fost una liniştită, toate proiectele de hotărâre fiind aprobate cu majoritate prin aportul consilierilor PSD-PNL-PRM. Au fost validaţi în funcţia de consilieri locali domnii: Cojocaru Sergiu, Ciuică Manuela Carmen şi Constantin Ursu din partea PSD, aceştia depunând şi jurământul cu mâna dreaptă, pe Constituţia României, că vor respecta legile statului român şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru ca cetăţenii calafatului să se bucure de toate drepturile şi libertăţile consfinţite prin lege. Şedinţa a avut loc în urma unei adrese venite din partea Prefecturii Dolj care a invocat anumite vicii de procedură din şedinţa anterioară din data de 23.01.2011. A fost confirmat aşa cum se propusese în funcţia de Viceprimar prin vot secret domnul Doru Mituleţu din partea Partidului România Mare. Atmosfera a fost una calmă, asta poate şi datorită faptului că domnul Vasile Adelică şi doamna Mihaela Revesz din partea PDL au părăsit după 5 minute sala de şedinţă. Din modul în care s-au derulat lucrurile în Consiliul Local Calafat din această seară, reiese că în sfârşit s-a configurat o majoritate politică stabilă şi serioasă care şi-a propus cel puţin la prima vedere să facă ceva şi pentru Calafat. Mâine începând cu ora 14.00 va avea loc şedinţa ordinară care va supune dezbaterii câteva proiecte extrem de importante cum ar fi: bugetul local pe 2011 , organigrama şi câteva probleme ce ţin de administraţie care vor fi relatate (şi cu suport video) pe Actualitatea Calafeteană.

23 de comentarii:

  1. Domnii consilieri, cei pasnici, sunt invitati să stea o jumătate de oră în Piata Calafatului unde nu miroase pestilential, ci pute de-a dreptul.
    Dacă primiti remuneratie de consilieri municipali arătati că si meritati.
    Sau tineti sedintele acolo...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta-i postarea lu revetz-a ,ca numai ei ii pute in Calafat(auzi duduie dar lui Nicola nu-i pute?)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam asata este sfarsitul PDL Calafat mai devreme decat avea termenul, ce am fost si ce am ajuns, a luat sfarsit portocaliul si in tara si la Calafat

    RăspundețiȘtergere
  4. --"Şedinţa a avut loc în urma unei adrese venite din partea Prefecturii Dolj care a invocat anumite vicii de procedură din şedinţa anterioară din data de 23.01.2011. "--

    Pai si ce s-a intamplat cu adresa prefecturii?

    RăspundețiȘtergere
  5. il doare in cur pe guta de legile statului sau ce mai conteaza inca un dosar penal!

    RăspundețiȘtergere
  6. Gata si cu pld calafat, Adelica se orienteaza catre furaciunile de la Cacata si Poiana Mare. Scoli, gradinite, biserici, hai Adelica ca ai treaba. Lasa-i in pace pe colegii de partid naivi si tu mergi la munca, ca ai de lucru.

    RăspundețiȘtergere
  7. popo te ai dat cu guţă.daca şi ăsta este consiliu cu retardaţii psd şi pnl+ boul ăla de mituleţu hai să fim serioşi.stăţi liniştiţi stie băse ce face.un fleac v-o trage iar.ce o să mai chiţăiţi.ha ha ha......

    RăspundețiȘtergere
  8. Rudarene, stiu ca te incita astfel de comentarii, dar tocmai ti se pregateste, demiterea din functia de popa...strange ti toate lucrurile ce le mai ai la parohia, si aduna le cat inca mai poti....ce sa ti fac, cu mana ta ti ai facut-o!....

    RăspundețiȘtergere
  9. mafia din calafat la masa decizionala:
    Filipescu - asociat cu guta, sugativa de lucrari si fonduri publice
    Carmen ciuica- falimentatoarea si lichidatoarea uzinei termice
    Neamu lu traista
    si gasca de analfabeti ai lui guta!

    RăspundețiȘtergere
  10. PDl ul cei mai curati oameni, hahaha.
    Acesta este sfarsitul PDL la Calafat.platesc datorita coruptiei, a fraudei, nerespecatarii legilor si a atitudinii dicatoatoriale.
    Cat mai este Adelica la PDL eu nu mai votez acest partid.pentru ca este cel mai mare prost.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sta lumea la noul "vice" la use si nu ii baga nimeni in seama.

    RăspundețiȘtergere
  12. Omul sfinteste locul. Scaunul de vici e spurcat de Adelica si spurcat inca o data de Mituletu. O sa va cacati toti pe voi pe scaunul ala ma ! Va cacati pe voi si noi platim ca prostii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Macar la Adelica avea toata lumea usa deschisa si le rezolva la fiercare cum putea.
    Mituletu se plimba toata ziua, cica e pe teren, si nu face nimic si nici nu il intereseaza nevoile oamenilor

    RăspundețiȘtergere
  14. Pai nu intelegi ca de asta e pus Mituletu acolo? Sa nu faca nimic, e pus de marioneta! E pus de prost sa nu vada furaciunile lui Guta&Traista&Co.

    RăspundețiȘtergere
  15. aseara la ora 7 popa cotea facea incantatii la biserica de la piata sa nu cumva sa nu vina mascatii si la guta, ca de ce se face el atunci cine ii mai face scarii de 3 miliarde la intrarea in biserica?

    RăspundețiȘtergere
  16. cel mai mare milog in viata guta si comp.

    RăspundețiȘtergere
  17. Adelica cel mai mare prost, un jefuitor, daca aceasta majoritate face ceva pentru oras, demonstreaza cine fura adica cel ce plange cel mai mult, Adelica mort de frica.

    RăspundețiȘtergere
  18. Bugetul e facut foarte netrasparent: Pt asfaltarea strazile 5 miliarde iar pentru alte cheluieli (ex:papetarie de la chiri, pubele roti si promovare pe realitatea dunareana)60 miliarde.

    Cu 5 miliarde abia astfaltezi 2 strazi.

    RăspundețiȘtergere
  19. sa ne explice si noua prostimii d-l primar pe ce ia 18 milioane pe luna virtopeanu? sau astia sunt bani de cafele la mateescu.

    RăspundețiȘtergere
  20. nu e treaba ta si nici a Primariei!
    Daca vrei sa afli , intreaba, daca esti prost impusca-te.

    RăspundețiȘtergere
  21. Anul acesta Guta cu Traistaru si filipescu vor face ravagii cu banii primariei.

    RăspundețiȘtergere
  22. pt 19.44 e treaba noastra ca banii lu virtopeanu tot de la primarie vin, din taxele si impozitele platite de fraieri.

    RăspundețiȘtergere
  23. Adelica si Guta, ca si Traistaru au mancat toate taxele si impozitele acestui oras. Nu se vede nimic in urma lor. Pavele si borduri si lucrari de mantuiala facute de Adelica, pavele si materiale de constructie pentru centrul civic de la Mugurel, alte materiale trecute prin firma lui Bistriceanu, mafia cu terenurile a lui Guta si Traistaru, spagile si concesionarile "murdare".Cam asta e orasul nostru dragi spectatori. Nu e unul mai bun decat altul. Toti sunt la fel ! Romani, intr-un cuvant ! Sunteti romani veritabili ! Sa va duceti la Basescu sa va dea diploma, ca are cateva in plus, returnate de cei care le-au primit in trecut.

    RăspundețiȘtergere