18 mai, 2011

Prima fază a Apocalipsei la Calafat.Scara mov de la fosta Bibliotecă Municipală...urâciunea pustiirii. Prima scară "manelistă"din România.



Pe 6 mai în prima zi de manifestări în Calafat, nu ştim care artist a hotărât să spoiască în mov scara fostei Biblioteci Municipale. Chiar dacă acolo şi-a stabilit sediul Partidul Poporului având în siglă culoarea mov totuşi s-a depăşit măsura bunului simţ fără a mai vorbi de partea estetică sau cromatică. Vorbim de un kitsch ordinar , mai rău ca verandele date cu verde pe la ţară sau ca pagotele ţiganilor din Romaneşti. Se poate numi pe bună dreptate prima scară a maneliştilor de unde Salam sau Copilul Minune ar fi încântaţi să-şi lanseze noile albume. Lăsând gluma la o parte ,facem un apel către arhitectul Primăriei sau responsabilului cu partea urbanistică pentru a se reveni la minimul de bun gust sau bun simţ. Mai mult decât atât scara a fost spoită fără a fi în prealabil reparată iar de culoare nu mai vorbim, mai ales că nu are nimic de-a face cu restul clădirii care a reprezentat cândva un centru de cultură. Este urât, jenant şi sfidător de aceea noi cei de la ACTUALITATEA CALAFETEANĂ cerem ca această aberaţie cromatică să dispară din centrul Calafatului.

83 de comentarii:

  1. panarame cu circoteca ras de conducere

    RăspundețiȘtergere
  2. heloooo , doamna varzaru, asa se poarta la tovarasi acusica ? sau sunteti prea ocupati cu alianta asta noua si nu mai distingeti culorile.

    RăspundețiȘtergere
  3. spoială au făcut şi fac în tot şi în toate.ce pretenţii să ai la actuala administraţie.dacă se gîndesc că movul îi scoate şi pe ei din căcat să fie convinşi că-i bagă de tot!!!oricum culoarea feţei lor este aidoma unui mort.se pregătesc băieţii.pe ei ninele nu-i lăsaţi să respire.javrele gîfîie din greu.mai au puţin şi fac_FÎSSSSSSSS-ca un balon spart.ce se face gîrtoi că fiind deja ca un balon se va fîsîii non-stop.se aude că cei de la curtea de conturi au o sarcină clară de la dna-să stabilească valoarea prejudiciului făcut de actuala administraţie bugetului local.cînd veţi afla suma totală vă veţi crucii!!!ăştia nu au avut şi nu au limită!!!!şi acum fură!!!!se gîndesc să moară sătui vorba romînului.nu-i plînge nimeni-ducă-se să nu mai auzim de ei!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. analfabetii din alianta socialista s-au facut iarasi de ras,trebuind inca odata sa-l demita pe adelica si sa-l numeasca pe mituletu,se pare ca nici aceste decizii nu sunt legale.
    in acest punct se cuvin cateva recomandari pentru a se evita situatii si mai ridicole ca aceasta( daca este posibila situatie mai penibila).
    1.sa-i explice cineva lu mituletu ca nu trebuie sa-si puna in C.V. ca a fost ales de 5 ori viceprimar,legal nu a fost ales niciodata.
    2. sa-i explice cineva aceluiasi viitor exviceprimar ce inseamna C.V.
    3.sa se caute prin toata alianta socialista cineva care stie sa citeasca( daca ar sti si sa scrie ar fi minunat, dar nu e cazul sa fim pretentiosi) si sa faca "hartiile alea" in regula.
    4.daca tot platim doi viceprimari ,sa-l puna si pe amil primar pentru a echilibra balanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. leleeeee ce circ asta s-a lansat de zilele lu Guta au scuze ale Calafatului

    RăspundețiȘtergere
  6. nu ma pot uita imi da stare de voma si de ipotenta aoleeuuuuuuuu ce varsatura pe scarile bibliotecii, daca s-ar scula Bobolicu primaru v-ar pune la cutitele discului de la tractor

    RăspundețiȘtergere
  7. STOP

    A facut Zeus caca mare pe scari la biblioteca iar maine il trimite pe Traistaru si pe Mituletu la sters iar pe Emil la dres.
    Au, aah ce v-as da pantalonii jos de firma sa va dau cu biciu pe curu ala alb pana il fac mov

    RăspundețiȘtergere
  8. PRIMARIA

    AM VAZUT ARTICOLUL DUMNEAVOASTRA SI IN DOUA ZILE ACEASTA PROBLEMA VA FI REZOLVATA.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asta e facuta de Balaci de la partidul poporului, au au ce prosti are si Diaconescu toti handicapatii din calafat.Avem o politica de kkt iar aia din primarie dorm se odihnesc ca vine campania din 2012 si su de alergat

    RăspundețiȘtergere
  10. da grilaju ala e un fel de puscarie sau acolo e depozitul cu faina si zahar pentru 2012

    RăspundețiȘtergere
  11. vrem poza lu Guta pe movu ala ar fi beton sau baton, iar pe Mituletu pe trepte

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca doamna Varzaru este arhitecta, oarasul e varza...ce vreti cu Pirvan cu Varzaru si cu Mituletu sa faceti Municipiul ca pe timpul lui caverneac, NICIODATA. Din rahat ce poti sa faci , sa tragi apa si atat ca daca il lasi mult se lipeste pe WC si miroase

    RăspundețiȘtergere
  13. CE AVETI CU VARZARU CA E FRUMOASA CA O BALERINA

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. ALO DOMNU RUDAREANU VEZI DOMNULE CE SCIU ASTIA PE ZIAR

    RăspundețiȘtergere
  16. UN SINGUR OM MAI POATE SCAPA CALAFATUL DIN RAHATUL IN CARE L-A BAGAT CEATA GALBEJITA DE PENALI(GUTA,VOICU SI ENEA).ACELA ESTE UN OM SACRU SI SE NUMESTE DOCTORUL VOINEA.

    RăspundețiȘtergere
  17. FELICITARI PARINTE PENTRU ACEST ARTICOL SI PENTRU CORECTA DECIZIE DE A ARATA CALAFATULUI ADEVARATA FATA A ACTUALEI CONDUCERI A ORASULUI CARE A FOST PUSA DE VOICU SI CELEBRUL ENEA CU SCOPUL DE A VINDE SI A DISTRUGE ACEST FRUMOS ORAS. MULTUMIM.

    RăspundețiȘtergere
  18. TINEO TOT ASA CRISTIENE SI O SA FIE BINE.ARATA-NE ADEVARATA FATA A CALAFATULUI.ESTI SINGURUL CARE STII,CUNOSTI SI CARE AI MATURITATEA GAZETAREASCA DE A PUNE PE HIRTIE ASA CUM TREBUIE.

    RăspundețiȘtergere
  19. PE CULOARELE PRIMARIEIE ESTE O TACERE INMORMINTALA .TOATA LUMEA PARCA ESTE INCREMENITA.PARCA TIMPUL S-A OPRIT IN LOC.OARE DE CE ??? OARE DE CE TOTI ANGAJATII DIN PRIMARIE SUNT DISPERATI ??? DE CE SE SIMTE O MARE FRICA ??? O VENII CUMVA APOCALIPSA ????

    RăspundețiȘtergere
  20. asa este.singura varianta DOCTORUL voinea.

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  22. cum poti stirpi o mare boala care a cuprins un oras linistit ca al nostru ???aducind un doctor care sa stie meserie si care sa fie un foarte bun profesionist !!!! acela este unul singur si se numeste : VOINEA.

    RăspundețiȘtergere
  23. DOCTORUL litra este o varianta si mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  24. PAI PRIETENE DE LA 12:19 ARATA-MI SI MIE UN BARBAT PE PAMINT CARE SA NU BEA.L-A VAZUT CINEVA VREODATA PE VOINEA BEAT PE STRADA ??? L-A VAZUT CINEVA VREODATA PUBLIC PE VOINEA CU STICLA IN GURA ???SAU SPUNEM CA E ALCOOLIC DE DRAGUL DE A-L IMPROSCA CU NOROI SI CA NU AVEM ALTCEVA SA SPUNEM DESPRE EL...OMUL CHIAR E O MARE VALOARE DAR LA TOTI LE ESTE FRICA DE EL PENTRU CA ESTE UN OM CORECT.

    RăspundețiȘtergere
  25. cea mai buna varianta e GIRTOI daca scapa de ce il asteapta..

    RăspundețiȘtergere
  26. CALAFATUL ARATA ASA CUM ARATA PERETII LA ACEST SEDIU DE PARTID SAU DE TIGANI.

    RăspundețiȘtergere
  27. ACEASTA POZA DE MAI SUS ESTE OGLINDA CALAFATULUI.MULTUMIM DOMNULUI DEPUTAT VOICU PENTRU ACTUALA CONDUCERE A ORASULUI.

    RăspundețiȘtergere
  28. Cacealmaua politica
    Thursday 27 November 2008 - 21:24:28 | admin

    Multe valuri a facut miscarea doctorului,care dupa ce a profitat de bunavoia pnl-ista in pragul alegerilor a facut "rocada" si a schimbat placa adica s-a reorientat spre pdl.
    Aceasta atitudine nu a ramas fara consecinte,atacurile dintre pnl-isti de seama si doctor putand fi asemanate cu cele ale unor galerii.
    Mai bine zis,doctorul joaca roulul lui Netoiu iar pnl-isti cel al galeriei craiovene.Adica doctorul a plecat,a luat cativa "jucatori" si a delansat ura partidelor.
    Aceste lucruri par a fi specifice actualitatii politice din oraselul nostru de la malul stang al dunarii.
    Adevarul este ca pe multi ii lasa rece aceste miscari de trupe.
    Un alt lucru adevarat este ca timpul dicteaza implacabil asupra existentei unui politician...si multi dintre ei vor fi uitati in scurt timp.
    Daca tentativele de cumparare a votului nu te misca,daca traseismul si interesele te lasa rece,daca esti saturat de politicienii de ocazie,atunci viitorul tau si al copiilor tai conteaza,viitorul orasului tau,asa ca acorda increderea ta numai celor care o merita si pot face ceva pentru tine.
    Spune nu coruptiei institutionalizate instaurate in institutiile publice(calafetenii o pot vedea zilnic),nu mai crede in petreceri,promisiuni si praf in ochi.Poti decide!Deschide bine ochii!

    RăspundețiȘtergere
  29. a Calafat,numai de bine,probleme nu avem.
    Domnul Gartoi ne precizeaza:

    Realizarea unui aquapark care să fie vizibil de pe podul de peste Dunăre, crearea unui patinoar ori punerea în valoarea a potenţialului de pescuit şi vânătoare sunt alte câteva proiecte îndrăzneţe ale oficialităţilor din Calafat.

    Doamne ajuta-i sa le realizeze pe toate!
    Adu-i si pe ei cu picioarele pe pamantul Romaniei de astazi.

    RăspundețiȘtergere
  30. uesday 24 March 2009 - 10:10:19 holdingul vienna la calafat
    Posted by girtoidaniel in Economie
    Incepand de maine conducerea holdingului Vienna va fi la Calafat .Aceasta intalnire este ca urmare a vizitei primarului Mircea Guta la Viena . Vor fi vizitate Uzina Termica , staia de epurare , statia de apa si vor avea loc intalniri cu oamenii de afaceri din zona si consilierii locali .

    Unde sunt austriecii?

    RăspundețiȘtergere
  31. VA SPUN EU CINE E BALACI ASTA DE LA PARTIDUL POPORULUI

    Un popo..n..ar un lingau care l-a spalat pe cur pe Becali si a luat ceva malai cand s-au adus ajutoare pe la Rast. E un pierde vara , un fost militian prost , informator sau ciripitor. Acum a vazut ca Diaconescu are bani si si-a spalat limba ca mai linga putin si pe asta ca are bani.E un pupincurist, un pierde vara prin bar la Valahia.Partidul ala al lui nici nu e recunoscut.El a dat cu mov, militianu. Daca ar sti Diaconescu ce panarama il reprezinta l-ar zbura imediat.

    PRIMARIA E VINOVATA

    De CE? ca nu a luat cladirea care a ajuns pe mana unor derbedei, o sa avem un centru de cacat.Felicitari domnului asta pentru articol, are mult curaj baiatu.Bafta

    PS: Panarama de Balaci mai face si invarteli cu Usurelu, protejatul lu Guta.E o increngatura mare dar voi trimite ziarului asta pe email mai multe chestii tari.

    RăspundețiȘtergere
  32. asa e la noi.deasupra colorat si dedesubt rahat . ne reprezinta

    RăspundețiȘtergere
  33. cititor de presa online19 mai 2011 la 17:38

    Adevarul de Calafat are un super articol !
    Citeste si da mai departe mesajul , la prietenii tai !

    RăspundețiȘtergere
  34. Ia uite de cine vorbiti ...de Balacii

    Ce kkt ba Balacai e om, ce dracu, presedintele lu peste, alege dracu partidul poporului, asta e asa sa toace si el niste bani. Lipitori de oameni cu finante sa suga cate ceva,asa s-au invatat militenii securisti sa traiasca pe spatele altora.

    RăspundețiȘtergere
  35. Domnu Balaci mai ai ceva culoare sa dau si eu pe chiloti ca asa ii place sefului.

    RăspundețiȘtergere
  36. VOI VAZURATI IN POZA CA PUTOAREA DE BALACI NICI MOLOZU NU L-A LUAT DE JOS.CICA ASTA VREA SA CONDUCA CALAFATU IAR EL NU POATE SA FACA O SCARA.BA VALAHIANULE DACA ASA FACI SI CU ORASU SPOIELI S-ALEGE PURADICIU.FA-TI BA TU CASA MOV SAU PARU SAU ALCEVA CA CREIER NU AI.

    PRIMARIA...LUATI MASURI SI AMENDATI PE DESTEPTU CARE A VOPSIT SCARA, NE FACEM DRACU DE RAS, RAD ASTIA CARE TREC PRIN CENTRU.DACA IA DIACONESCU CASA AIA CU TEREN CU TOT O SA ARATE DE CACAT ZONA AIA.SA VA FIE RUSINE.

    RăspundețiȘtergere
  37. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  38. ba fraierilor eu il cunosc bine pe balaci faceti-va si voi o cariera de 25 de ani in Ministerul de Interne,si va mai spun ceva eu i-am vazut hartia,nu a fost nici informator nici ciripitor cum ziceti voi

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  40. CE SUNT MILITENII

    Militian=Tufa de Venetia cu diploma de la Spirulache

    Militeni=Tufe de Venetia cu 4 clase sau profesionala

    Politisti= militeni noi care vorbesc cu "domnule" si nu cu "tovarase"

    Care e diferenta sau asemanarea?

    Raspuns: - Diferenta = militenii bateau iar politistii iau bataie.
    - Asemanarea = au o mama comuna PROSTIA

    RăspundețiȘtergere
  41. BANCURI CU POLITISTI CU DEDICATIE

    1.Bancuri Doi politisti patruleaza competent intr-un orasel prafuit de provincie. Unul dintre ei gaseste o oglinda. O ia de jos, o priveste si zice:
    - Ba, fraiere, uite o poza cu mine!
    - Ia da-mi-o si mie! Ha, ha, ha, ce fata de prost ai!


    -BANCUL DOI

    - Care este asemanarea dintre o balega si un politai?
    - Amandoi stau in mijlocul drumului!


    -BANCUL TREI

    Doi politisti gonesc cu masina. La un moment dat ocolesc o groapa si intra intr-un pom. Ies amandoi dintre fiarele contorsionate iar unul dintre ei:
    - Sa stii ca meritam o prima! Niciodata nu am ajuns asa de repede la locul accidentului.

    BANCUL PATRU

    Cum deschid 6 politisti o cutie de sardele?
    R: Se aseaza in jurul mesei scot pistoalele si stiga: Iesiti afara sunteti incercuiti!"

    BANCUL CINCI

    De ce sunt politistii uzi pe pantaloni pana la genunchi?
    - Pentru ca atunci cand termina tigara o arunca in veceu si o sting cu piciorul.

    BANCUL SASE

    De ce nu mananca politistii covrigi?
    - Pentru ca nu le pot desface nodurile...

    RăspundețiȘtergere
  42. da cu padurari nu aveti?

    RăspundețiȘtergere
  43. OMUL CU BANCURI

    BANC CU PRIMARUL PADURAR


    - Ajutor! Ajutor! strigau Mi..letu si Tra..staru în pădure. Pădurarul Gutan, care tocmai trecea pe acolo, s-a dus înspre copacul de unde se auzeau strigătele. Doi bărbati era legati de un copac, cu pantalonii lăsaţi în vine.
    - Ce s-a întâmplat? întreabă pădurarul.
    - Trei bărbaţi ne-au atacat, ne-au legat de copacul ăsta şi ne-au facut de rusine.
    Pădurarul se descheie la şliţ şi zice îngândurat cu un zambet in coltul gurii:
    - Azi nu e ziua voastra norocoasă!

    RăspundețiȘtergere
  44. BANC CU PRIMARUL PADURAR ADAPTAT PENTRU CALAFAT


    - Ajutor! Ajutor! strigau Mi..letu si Tra..staru în pădure. Pădurarul Gutan, care tocmai trecea pe acolo, s-a dus înspre copacul de unde se auzeau strigătele. Doi bărbati era legati de un copac, cu pantalonii lăsaţi în vine.
    - Ce s-a întâmplat? întreabă pădurarul.
    - Trei bărbaţi ROSII si unul PORTOCALIU ne-au atacat, ne-au legat de copacul ăsta şi ne-au facut de rusine.
    Pădurarul se descheie la şliţ şi zice îngândurat cu un zambet in coltul gurii:
    - Azi nu e ziua voastra norocoasă!

    RăspundețiȘtergere
  45. BETON CEL CU BANCURILE ! L-A MINCAT IN CUR PE FLORIN BALACI SA INTRE SI SA-L APERE PE TAC-SAU !!! DE FAPT CINE ESTE ACEST "BALACI" CARE UITA SA SE SPELE SI CARE ARE UN PAR IN CAP CA CEL DE OAIE ??? UN SIMPLU PARAZIT ! INAINTE L-A PUPAT IN DOS PE ARAB PINA S-A TERMINAT DE FURAT TOTUL DE LA BIOSINTEZA IMPREUNA CU SUBALTERNUL LUI DE ATUNCI GEORGE MAGERU,ACTUAL SLUGA AL LUI GIGI PIRVAN,SI ACUM IL PUPA IN DOS PE GUTA CARE PINA MAI DAUNEZI IL PUPA IN DOS PE ADELICA.ASTA ESTE UN MARE "HOT" AL BANULUI PUBLIC.ACESTIA SUNT OAMENII DE BAZA SI REPREZENTATIVI AI PRIMARIEI.

    RăspundețiȘtergere
  46. BAI BAIETI MIE LEHAMITE !!! ASA CEVA NU SE POATE!!!

    RăspundețiȘtergere
  47. da, da sunt ai nostri ca brazii, si prosti pe cat de hoti

    RăspundețiȘtergere
  48. morti din nastere , avortonii au ajuns consilieri locali

    RăspundețiȘtergere
  49. uitati-va ce mutre au consilierii nostri, plang copii si fug graurii de la vie cand apar astia, zdrentele Calafatului

    RăspundețiȘtergere
  50. SE PARE CA TIMPUL VA REZOLVA MULTE OFURI DE ALE NOASTRE.LA MOMENTUL ACTUAL MEDIOCRITATEA INTELECTUALA SI POLITICA CONDUCE ORASUL.DAR MEDIOCRITATEA ARE O MARE FISURA SI AIA SE NUMESTE "PROSTIE" CARE SE PARE CA ISI VA SPUNE CUVINTUL PINA LA FINAL...

    RăspundețiȘtergere
  51. toate c..rvele, bet...vanii si hotii, ar trebui arsi da la foc mic sa spuna tot ce-au furat

    RăspundețiȘtergere
  52. NU SE POATE CA OAMENI DE CARE VORBIRAM :BALACI,USURELU,GIGI PIRVAN,GEORGE MAGERU,COSTEL ANGHEL,MITULETU,LALESCU....O ARMATA DE OAMENI SUB LINIA DE MEDIOCRITATE.ACESTIA CONDUC DE FAPT SI DE DREPT ORASUL.UITATI-VA CE S-A FACUT DE TREI ANI IN ORAS !!!ABSOLUT NIMIC.IN SCHIMB FOARTE BUNI LA FURAT !!! DAR DACA SUNT MEDIOCRII NICI CU ACTE NU STIU SA FURE...PACAT L-AU BAGAT PE MIRCEA IN BELELE ACESTI INDIVIZI ORDINARI...

    RăspundețiȘtergere
  53. pentru ei va arde un singur om la foc mic !! acum inca mai are apa in oala,dar stai sa i se termine apa... ca se va face scrum.pacat si ce speranta ne pusesem in guta...

    RăspundețiȘtergere
  54. apropo de consilieri !!! arata-mi si mie un singur CONSILIER care a avut o singura initiativa pe cont propriu !! au fost nini si mugur dar iau mincat instataneu GUTA !!! ,ii era frica ca ii ia astia doi primaria ...niste papgali si astia...puteau sa faca pe prostii asa cum face PASCA si erea totul OK . dai naibii niste papagali politici.

    RăspundețiȘtergere
  55. pacat de acest oras putea avea alt viitor.parca sa dat co bomba. uitati-va in jurul vostru !!! parca suntem la FUKUSHIMA.

    RăspundețiȘtergere
  56. mai rau ca la Fukushima, suntem la Hiroshima

    RăspundețiȘtergere
  57. Felicitari redactorului - chiar ca a depasit masura "personajul" acela obscur.
    Comunitatea nu trebuie sa inghita toate gogomaniile ce trec prin capul unor tipi limitati ca intelect, dar etern profitori de ocazie, mereu "de garda" la usile suspusilor, atenti la orice ocazie de a obtine un mic beneficiu personal.

    RăspundețiȘtergere
  58. Vinovatul principal ramane administratia publica locala, fie ca se numeste primar, viceprimar, arhitect sef. Cum poate accepta o asemenea in buricul urbei? Si ce mari realizari are la activ individul agreat in asa hal de alesi?

    RăspundețiȘtergere
  59. rectificare in amonte ,mircea se pisha pe adelica si pe dan c bora, fapt demonstrat

    RăspundețiȘtergere
  60. FALS !!! MIRCEA GUTA S-A PISAT PE TOT ORASUL NU NUMAI PE CEI DOI,FAPT DEMONSTRAT SI EVIDENT CU OCHIUL LIBER !!!

    RăspundețiȘtergere
  61. UITATI-VA IN JURUL NOSTRU !!! EXISTA CINEVA NECALCAT IN PICIOARE DE GUTA ??? EXISTA CINEVA NEFACUT SLUGA DE GUTA ??? EXISTA CINEVA CARUIA SA NU II FI FACUT CEVA IN MOD PERSONAL SI SA NU LE ARATE CINE ESTE STAPINUL CALAFATULUI ??? ASTA ESTE MIRCEA GUTA !!! UN OM SPINSI ROSU !!!

    RăspundețiȘtergere
  62. Muriti ca Guta e pe cai Mari cu USL, e baiat destept si de-aia il votez eu, e cu bun simt, vorbeste frumos si nu isi da oichii peste cap ca Traista. E curat si bine imbracat, un primar cu care nu ne facem de ras.

    GUTA= 2012-2016

    RăspundețiȘtergere
  63. Guta ramane si anul asta va face multe pentru Calafat, multe strazi vor fi reparate si modernizate ca in UE, o sa muriti voi Pdl-istilor ca nu mai aveti nici o sansa sa prindeti la Primarie

    RăspundețiȘtergere
  64. Sărbătoarea Salcâmului la Ciupercenii Vechi ! Citiţi pe Calafat Live !

    RăspundețiȘtergere
  65. guţă este pe o mîrţoagă care-l va duce acolo unde îi este locul-la pîrnaie.cît despre "deşteptăciunea şi eleganţa" lui este jenant să vorbim.nu înseamnă că dacă te îmbraci într-un costum eşti şi domn!?costume au şi ţiganii!!!cît despre intelectul lui guţă la-şi plasa la limita dintre penibil şi tembel!!!face varice în gură pînă scoate o frază mai acătării!!!la diplomele şi pregătirea lui îl cotez la categoria-INFANTILI CARE TREBUIE MONITORIZAŢI PENTRU A NU SUCOMBA DE ATÎTA "deşteptăciune"!?"norocul" lui că-l monitorizează alt CRETIN-gîrtoi această "curiozitate a naturii"care ar trebui să fie morfolizat lîngă pula lui terente că este la fel de deştept ca ia!!!cer scuze pulii că ma jignito!!!

    RăspundețiȘtergere
  66. Despre Petre Traistaru se pot spune multe , numai ca este lipsit de pragmatism nu se poate spune.
    Astfel prima batalie pe care trebuie sa o duca "ala micu" este cea cu Mircea Guta pentru :candidatul din partea USL la primarie. Sondajele nefiind in masura sa-l avantajeze pe Milica ia ghiciti cine umbla pe la DGA cu jalba in protap sa-l lege pe Mircea.
    Bineinteles ca scepticii vor sta linistiti la gandul ca : nu ar face Petrica asa ceva!...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, sau nu e un gand linistitor.Asa se intampla cand pleci cu misei pe drum trebuie sa stai cu gatul intors sa-ti pazesti spatele.

    RăspundețiȘtergere
  67. BALACI PRIMAR PE VIATA LA VALAHIA

    RăspundețiȘtergere
  68. GABI GHEORGHE PRIMAR PE VIATA LA APA FURT OLTENIA CALAFAT

    RăspundețiȘtergere
  69. Milica primar la coada vacii!!! URAAA!!!

    RăspundețiȘtergere
  70. Ce aveti cu Balaci ca e un om de treaba, poate s-a grabit si el sau a vrut sa faca ceva bun da nu a iesit cum spera

    RăspundețiȘtergere
  71. EU PROPUN PE MITULETU PRIMAR SI VICE PE DORINEL TRAISTARU

    RăspundețiȘtergere
  72. Guta a scapat de DNA e la PDl, la portocalii si va candida din partea lor Garantat suta la suta

    RăspundețiȘtergere
  73. bora nespalatul si cu toti pornografii rasul curcilor, nu i-a calcat nimeni dintre personalitatile locale sau judetene pragul la ziua celor 3 vaci care le mai detine liceul agricol, de ce oare, pentru ca tipul e dement si i s-a curentat creieru da-l in rahat de sugator si machitor, tot il beleste usl taman cand se apropie de marchiza

    RăspundețiȘtergere
  74. boule pardon 08:11 dacă te interesează personalităţile care l-au onorat pe bora şi colegii lui citeşte[sper că ai învăţat!?]:
    deputat dascălu constantin
    -inspector şcolar general adjunct alexandru gîdăr
    -inspector şcolat teritorial vasile voinescu
    -sirectori de unităţi şcolare din calafat craiova judeţ şi din ţară
    -trei directori din vidin
    -doamna comandant păun maria însoţită de un inspector
    -consilieri locali
    -conducători de instituţii din calafat
    -personalităţi ale vieţii artistice şi culturale
    -foşti elevi şi profesori ai şcolii e.t.c. în total 140 de persoane în condiţiile în care în aceeaşi zi la craiova şi calafat îşi serbau ziua şi alte unităţi şcolare!!!mai mult prefectul judeţului d-nul prof. univ. giugea nicolae a felicitat telefonic conducerea şi profesorii şcolii!!!totul a fost DE EXCEPŢIE!!! degeaba încearcă unii neaveniţi să denigreze activitatea conducerii şcolii şi cadrelor didactice-EVIDENŢELE SUNT CLARE ŞI PALPABILE ceea ce la alţii nu se vede!!!nu călcaţi voi în urma lui bora şi ai lui_NICIODATĂ!!!cei doi trei frustraţi din şcoală şi "protectorii" lor schilăie în zadar.CÎT DE CURÎND VOR AVEA-TOŢII-MARI SURPRIZE ÎNSĂ NEPLĂCUTE!!!NE ŢINEM DE CUVÎNT!!!PIGMEILOR ŞI RETARDAŢILOR LA GUNOI CU VOI!!!

    RăspundețiȘtergere
  75. VIDEO&FOTO de la Floarea Salcâmului de la Ciupercenii Vechi,puteţi vedea pe Calafat Live !

    RăspundețiȘtergere
  76. inca mai aud, din ce in ce mai rar este adevarat, cum ca daca esti pdl-ist ai "creierul spalat".
    desi aceasta operatiune de spalare a creierelor este specifica antenelor si realitatii unde folosirea repetata de idei si imagini duce la ceea ce specialistii numesc " spalarea creierului",totusi mai este folosita aceasta remarca de catre fostii sustinatori ai lui mircea geoana.intru-cat am obosit sa explic acestor concetateni cum ca ei sunt supusi acestei operatiuni zi de zi de catre voiculescu si ai lui,voi accepta aceasta sintagma la adresa noastra,dar atunci sa accepte si dansii ca au si " creierul nespalat".

    RăspundețiȘtergere
  77. esti varza vata in nas , pai unde a fost prefectul, primarul, inspectoarea generala, s-au convins ca bora e ultima maimuta si se murdaresc daca se afiseaza cu el , de asta i-au dat tifla

    RăspundețiȘtergere
  78. dacă eşti bou bou rămîi!!!pe primar nu l-a invitat,iar isj a fost reprezentat de ins. gen. adj.prefectul a trimis mesaj de felicitare!!!noi ştim că sunteţi ofticaţi dar asta vă este valoarea!!!bora are CLASĂ IAR VOI AVEŢI CÎTEVA CLASE ŞI ACELEA LA FF!!!PENTRU RETARDAŢI CA VOI BORA VĂ FACE UN FAVOR-ARE NIŞTE ELEVI CU HANDICAP ŞI FACE O CLASĂ SPECIALĂ-VĂ PRIMEŞTE ŞI PE VOI!!!nu vă costă nimic că tot boi rămîneţi!!!

    RăspundețiȘtergere
  79. cei care faceti comentarii de prost gust la adresa d-lui bora ori sunteti fosti elevi care abia a-ti trecut clasa pe la liceul agricol ori a-ti facut o facultate de doi bani si nu va ginditi ca bora a terminat o facultate la universitatea bucuresti ca este un tip cult si nu aveti dreptul sa spuneti toate magariile despre el

    RăspundețiȘtergere
  80. voi cei care faceti comentarii la adresa d-lui bora ori sunteti fosti elevi pe care el i-a ajutat sa treaca clasa pe la liceul agricol , ori complexati din anumite motive sau a-ti facut o facultate pe bani ci nu asa cum a facut bora la universitatea bucuresti pentru ca este un tip inteligent care are un mesaj direct dar nu pt cei inculti

    RăspundețiȘtergere
  81. Ba idiotilor,BORA e DIRECTOR actual si fost,va aduc aminte de altii';LA 2 MARIETA[analfabeta]la1 -------[c ]la chimie,fosta [fata lu taticu]-TRECETI LA TREABA SI LASATI-L PE BORA

    RăspundețiȘtergere