20 aprilie, 2011

Calafatul va avea începând de mâine primul supermarket


Mâine, 21 aprilie, se va deschide oficial primul supermarket în Calafat. Începând cu ora 08.00, calafetenii sunt aşteptaţi pentru a-şi face cumpărăturile de la miniMAX DISCOUNT , amplasat la parterul magazinului Danubiu. Noul centru comercial va avea la desfacere o gamă variată de produse alimentare la preţuri avantajoase , care cu siguranţă vor satisface întru totul cerinţele cumpărătorilor. După estimările făcute de administratorii supermarketului în prima zi vor fi peste 1500 de cumpărători. Tot mâine ,în prima zi, va debuta şi o tombolă care se va derula pe perioada 21 aprilie-20 mai 2011, unde toţi cei care vor face cumpărături cu o valoare de minim 50 de lei vor primi un talon de la casa pe care îl vor completa cu datele personale. Taloanele vor fi introduse într-o urnă din incinta supermarketului urmând ca la încheierea tombolei proprietarul talonului câştigător să fie premiat cu un autoturism Dacia Logan.

37 de comentarii:

  1. TOI BANII PLEACA IN BUCURESTI IN CONTUL LUI PATRICIU ADUS IN CALAFAT DE GUTA.IAR CHIRIA INTRA IN BUZUNARUL LUI CIUPAG CARE ORICUM NU ARE CONTUL IN CALAFAT BAI POPA MEDIOCRU SI PROST CE ESTI. IN CONCLUZIE AFECTEAZA PE AMARILDO,COSTEL DRAGOMIR,MIRSU CARE SUNT CETATENI AI CALAFATULUI SI PROFITUL RAMINE SI SE INVESTESTE IN CALAFAT BAI PREOT CARE ITI FACI NUMELE DE RIS CA NUMAI PREOT NU ESTI.UMBLII CA DAN VANA TOATA ZIUA CA APARATUL LA GIT PARCA ESTI PANDIA NEBUNUL.DEZONOREZI NUMELE DE PREOT .NU ITI ESTE RUSINE SA TE DUCI DUMINICA IN CASA LUI D-ZEU SI SA O "PINGARESTI" CU PREZENTA TA SAU MAI BINE SPUS CU "STIRVUL " TAU CARE ADUCE A SODOMA SI GOMORA.NU TI-E RUSINE SA VORBESTI DE INVESTITORI DE CARTON CARE DISTRUG MULTI PRIVATIZATI DIN CALAFAT CARE S-AU CHINUIT O VIATA SA FACA CEVA SI ACUM VINE GUTA CU MEGAMAGAZINUL LUI DISTRUGATOR DE CETATENI AI CALAFATULUI.DU-TE LA BIRT SI NU LA BISERICA UNDE TI-E LOCUL.

    RăspundețiȘtergere
  2. ACEST MEGA RAHAT A FOST ADUS IN CALAFAT DE GUTA.UN MARE DISTRUGATOR DE AFACERI SI DE OAMENI.SUB ACEASTA MASCA A LUI CIUPAG SE ASCUNDE DE FAPT MIRCEA GUTA PUPAT IN FUND PE FATA DE ACEST ZIAR CARE SE VREA A FI INDEPENDENT. SUCCES IN CONTINUARE DOMNULE "POPA" SI VEZI SA NU TI SE SUPTIEZE BUZELE DE LA ATITA PUPAT IN ...

    RăspundețiȘtergere
  3. asta e capitalismul, doar cei puternici supravietuiesc

    RăspundețiȘtergere
  4. la puterea economica acalafatului in maxim 3 luni va disparea.atita timp cit merge caietul nu va temeti .osa mearga 1-2 luni si dupa aia pa.vezi marchetul de la italian unde totul este trecut prin hirtii legale .

    RăspundețiȘtergere
  5. Mancati rahat cu gura plina....Guta nu are nici o legatura cu Minimarket-ul ala,Patriciu a dorit aici si a tratat direct cu mr.Ciupag,asa ca nu mai bolborositi neadevaruri!Desigur daca apare un caine nou la Calafat ,ala l-a adus Guta!Nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  6. DACA AI ALES UN PRIMAR CA SA APERE STINA DE LUPI TE TREZESTI CA TOCMAI CIOBANUL (PRIMARUL ) ESTE LUPUL.RAHAT MANINCI TU DIRECT DIN DOSUL LUI GUTA CA EL ESTE CEL CARE L-A ADUS PE PATRICIU LA CALAFAT PRIN MIHAI VOICU.PATRICIU NU CUMVA E IN P.N.L. ????? SAU SI-A SCHIMBAT INTRE TIMP OPTIUNEA SI NU STIM NOI ???? NU SE LAUDA "ZIARUL DE CALAFAT " SI "ACTUALITATEA CALAFETEANA "CU ACEST MARKET ????CELE DOUA ZIARE NU SUNT CUMVA LIBERALE ????HALAL.

    RăspundețiȘtergere
  7. PARINTE UITASI SA BAGI ARTICOL SI PE "GAZETA DE CALAFAT " !!! BAGA CEVA PE INVERS SA ZICA LUMEA CA E ZIARUL LUI ADELICA.

    RăspundețiȘtergere
  8. Facem pariu ca il face dorinel la preturi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Il face un cacat Dorinel, are si asta marfa proasta in ultima perioada ce sa-l faca Patriciu are bani sa ingroape toti bijnitarii din Calafat

    RăspundețiȘtergere
  10. Patriciu ia direct de la producatori cu preturi mici si cu adaos la fel, e greu sa-l faci ca are bani sa-si sustina afacerea si pe pierdere pana ii baga pe astia in faliment.Oricum in afara de Dorinel la alte magazine alimentare sunt niste mezeluri negre si decolorate de put de la o posta a termen expirat

    RăspundețiȘtergere
  11. luati ba desteptilor pliantu de la minimax si studiati-l sa vedeti ca preturile sunt mai mari dect in orice bodega din calafat. Va dati mari specialisti si voi si desteptul care scrie dar habar nu aveti cat costa un ou

    RăspundețiȘtergere
  12. Articol de belea pe GAZETA DE CALAFAT pe adresa:
    http://gazetadecalafat.blogspot.com/

    Este legală parcare de la Danubiu!? Este legală sărăcia în Calafat?

    SINGURUL ZIAR CARE ARE CURAJ SI DEMNITATE

    RăspundețiȘtergere
  13. Articol de belea pe GAZETA DE CALAFAT pe adresa:
    http://gazetadecalafat.blogspot.com/

    Este legală parcare de la Danubiu!? Este legală sărăcia în Calafat?

    SINGURUL ZIAR CARE ARE CURAJ SI DEMNITATE

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru cei de la GAZETA DE CALAFAT

    Domilor, reclama agresivă nu vă ajută prea mult dacă articolele sunt slabe din punct de vedere calitativ.Informaţiile pe care le furnizaţi sunt vagi şi venite din zvonuri.Vă lipseşte profesionalismul şi susţinerea prin cifre şi acte contabile clare din care să reiese cele afirmate în articolele postate pe blog. Primul pas spre demnitate şi curaj aşa cum spuneţi trebuie să fie ieşirea voastră din anonimat.Dacă aveţi curaj spuneţi-vă numele şi postaţi un număr de telefon pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dorinel a negociat deja cu furnizorii ca de la 1 mai produsele sa vina cu 10 procente mai ieftine.E bun comerciant Dorinel, printre cei mai buni

    RăspundețiȘtergere
  16. GUTA NU ARE NICIO LEGATURA CU SUPERMARKETUL SI ESTE OFTICAT CA NU S-A FACUT PENNY PTR CA ACOLO II IESEA SPAGA DE 15 000 EURO DIN VANZAREA TERENULUI SI APROBARILE DATE LA FOC AUTOMAT.
    PTR PAPAGALI : PATRICIU NU MAI ESTE CU LIBERALII DECAND TARICEANU A FOST INLOCUIT CU CHIULANGIUL CRIN. PATRICIU ESTE CU BASESCU PE FATA !!! A SE CITI ZIARUL adevarul condus de Cartianu

    RăspundețiȘtergere
  17. de unde esti tu sigur ca Patriciu e cu Base, esti prost informat, Ptriciu e cu EL si se foloseste de oamenii politici slabi sau prosti

    RăspundețiȘtergere
  18. Milionarii in euro nu se uita la ale mucea la guta, Adelica si altii

    RăspundețiȘtergere
  19. mai citeste fraiere de la 21.00, ca de-aia votezi ca boul

    RăspundețiȘtergere
  20. O SA VA SPARGA GUTA PE TOTI ARE PROIECTE BETON SI TOT EL VA FI PRIMAR
    SA MOARA DUSMANII TOTI
    ACUM E LA BUCURESTI SA ATRAGA FONDURI EUROPENE IN TRATATIVE CU ELENA UDREA ...MAI ZICETI CEVA....NU VA AUD

    RăspundețiȘtergere
  21. Muguras cerseste bani de la toti sa faca ceva iar mai nou cere sa-l ierte Traistaru.Sa dusa astazi la Dan Stefan sa se roage de el sa-l primeasca in PSD ca asa a primit ordin de la Manda.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acu doua zile a fost Manda aci la calafat da pe Mugur nu a vrut sa-l primeasca la el asa a spus Turcu , fug toti de el ca de ciuma.Familia Turcu nu mai vrea cu Mugur , gata e in tratative cu Popa sa-l sustina pe Manda ca senator pe Calafat.Nu mai sta ca milogu pe la poarta lor masea stricata ce esti, lipitore de banii calafatului, troaca fara par.

    RăspundețiȘtergere
  23. mai megeti si afara sa vedeti cum traiesc altii si lasati barfele si jignirile de mahala, ca sa va treziti dac mai puteti inainte de 2012, oricum astia de scrieti sunteti niste ofticati iar unii retardati, buni de dus la poiana mare la glumeti.

    RăspundețiȘtergere
  24. nu aveti somn si va balacariti marii polticieni, spuma calafatului sau spumele calafatului , nu mai faceti clabuci la gura si la buzunare ca Guta a luat tot si bani vi voturi in 2012

    RăspundețiȘtergere
  25. DAC EMIL E SLAB SA FIE GUTA SEFU INCA 20 DE ANI DE ACU INAINTE SA NE INCALECE PE TOTI

    RăspundețiȘtergere
  26. EMIL ARE MERCEDES NU ARE NEVOIE DE LOGANUL LU PATRICIU SI NICI GUTA CA ARE CHRYSSLER SI NICI ADELICA CA ARE WOLSFAGHEN, POATE SARACII DIN MOGADOR UNDE SUNT TOTI TARANII ADUNATI DIN COMUNELE DIN JUR, TOATE PUTORILE CARE AU FUGIT DE MUNCA SA STEA LA BLOC SI ACU SA VAITA DE CALDURA. HO CA VINE VARA SI O SA VA NACLAITI IN CUTIILE ALEA CU DOUA SAU TREI CAMERE.

    RăspundețiȘtergere
  27. 22



























































    22:49... ce afirmatie de rahat:))...niste retardati sunteti cu totii, saracii de voi ....mi-e mila ....mare e gradina!!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. aseara,s-a sunat la 112,sa-l duca si pe mihut acasa,era prin santuri,dar a nimerit la revetza.

    RăspundețiȘtergere
  29. Zaharul e mai ieftin la chioru si la dorinel fata de acest asazis supermarchet

    RăspundețiȘtergere
  30. O MARE DEZINFORMARE !!! SPECIALITATE LIBERALA. ACEST MEGAMAGAZIN A FOST ADUS IN CALAFAT DE MIRCEA GUTA PRIN DEPUTATUL MIHAI VOICU CARE ACESTA DIN URMA L-A CONVINS PE FONDATORUL P.N.L.-ULUI DINU PATRICIU SA FACA ACEST MEGAMAGAZIN .SCOPUL REAL ESTE DE A INCHIDE PRIVATIZATI DIN CALAFAT CA SA NU MAI AIBA OPOZITIE.

    RăspundețiȘtergere
  31. GUTA VREA SA TERMINE COMERCIANTII MICI DIN CALAFAT PRIN DESCHIDERTEA DE MEGAMAGAZINE.IN ACEST FEL REUSESTE SA CONTROLEZE TOT CE MISCA IN CALAFAT.VOM VEDEA DACA SI REUSESTE.

    RăspundețiȘtergere
  32. MIRGEA GUTA -GROPAR -IN DEVENIRE AL MULTOR FIRME DIN CALAFAT CARE IL INCOMODEAZA.

    RăspundețiȘtergere
  33. CEL CARE SCRIE SI COMENTEAZA PE ACEST ZIAR DESPRE HANDICAPATUL DE MUGUR E NIMENI ALTUL DECIT MARELE LUI "PRIETEN" PREOTUL CRISTIAN RUDAREANU.INTREBAREA CARE SE PUNE- DE CE NU II AJUNGE LUI RUDAREANU NU-I AJUNGE CIT IL PUPA IN DOS PE GUTA ,MAI ARE NEVOIE SI DE ALT DOS DE PUPAT ???????

    RăspundețiȘtergere
  34. VIVA GUTA .PRIMAR PE VIATA AL CALAFATULUI. MUM U LA TOATA LUMEA.

    RăspundețiȘtergere
  35. FOARTE BINE LE FACI DOMN PRIMAR.CINE ARE SINGE SA REZISTE, CINE NU SA SE DUCA DRACULUI DE LIBIDINOSI SI DE FALITI IN FRUNTE CU MUGUR.STIRPESTE-I PE TOTI DOMNULE PRIMAR GUTA..

    RăspundețiȘtergere
  36. un prieten al lui Ciupag

    stiu sigur ca Mircea Guta nu are niciun amestec in afacerea Minimax. Oameni lui Patriciu au venit la Ciupag si vor veni si cu alte afaceri a le lui Patriciu, lasati prostiile astea politice ca sunt rasuflate. Ciupag nu este in niciun partid, a fost pe bune si cu Traistaru si va fi si cu urmatorul, nu il intereseaza politica1

    RăspundețiȘtergere