28 aprilie, 2011

S-a deschis sezonul de pescuit pe Bulevardul H.C.C. din Calafat. Balta din faţa Liceului IndependenţaToţi calafetenii au văzut balta fără peşte din faţa Liceului Independenţa, de pe Bulevardul H.C.C. , care de ani de zile nu poate fi astupată de nicio administraţie locală. O situaţie similară a fost şi cu gropile din faţa cimitirului , astupate după ani buni de aşteptare. Porţiunea dintre Liceul Independenţa şi şoseaua de centură pare a fi desprinsă dintr-o peliculă cinematografică unde se evocă momentele apocalipsei. Regizorii din Calafat care au făcut posibilă această imagine urâtă sunt dezinteresul, indiferenţa şi nepăsarea...,metehne autentic româneşti şi locale. Mergând pe varianta „las că merge şi aşa”,am ajuns să nu putem să mai mergem pe unele străzi din Calafat. Problema este mult mai complicată cu gâldăul din faţa liceului care riscă să se mărească. Va trebui peste doi sau trei ani să introducem balta în circuitul pescuitului sportiv auto sau liceal , elevii liceului Independenţa având posibilitatea ca în pauzele dintre cursuri să arunce acolo o lansetă chiar două, ca în pauza mare dacă pică ceva să pună şi de un grătar cu peşte proaspăt, bineînţeles.

Lăsând totuşi gluma la o parte, atragem atenţia factorilor responsabili că timpul a expirat, iar acea denivelare transformată în baltă şi groapă de gunoi, trebuie să dispară în cel mai scurt timp împreună cu celelalte gropi surori care tulbură liniştea celor trei răsculaţi Horia, Cloşca şi Crişan.

66 de comentarii:

 1. sa se inece astia de la primarie in ea si tu popo sa le canti

  RăspundețiȘtergere
 2. ce tot scrieti din astia nu vedeti ca nu se face nimic

  RăspundețiȘtergere
 3. Poate e prea departe apa Iordanului, iar Cristian vrea să-i boteze pe alesii nostri în balta respectivă.
  E apă sfintită si voi habar nu aveti!

  RăspundețiȘtergere
 4. o sa se fac dac sa schimba ceva

  RăspundețiȘtergere
 5. cate alte balti nu sunt si gunoaie pe la calea ferata, e moarte de om ne mananca virmii.Astia ia ornamente de pasti, da gropile nu le astupa.Interesati-va de firma care le-a adus, va spun eu sigur e Kiri cu Tery, si au costat 300 de milioane

  RăspundețiȘtergere
 6. PENTRU ZILELE CALAFATULUI S-AU CHELTUIT 2 MILIARDE

  RăspundețiȘtergere
 7. Guta vinde pubelele si umple gaura de la liceu, ori acu daca nu e adriana n-o mai umpleti

  RăspundețiȘtergere
 8. ANALISTUL

  Primaria are 200 de miliarde pe an si muncitori la jumatate.Ce face cu banii, unde se duc. Ar trebui sa se vada in ceva.Proiectul ala cu strazile este dat de PDL de Elena Udrea sa ia si firmele ei niste milioane. Sunt 300 de miliarde pe care le va baga in modernizarea Calafatului, adica tot PDL-ul face Calafatul nu PNL-ul sau PSD-ul care nu a facut nimic pentru Calafat.
  ASTA E ADEVARUL....PDL SUSTINE CALAFATUL

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu mai plangeti tot Guta va va fi sef si din 2012 pana cand s-o satura el ca nu are cine sa-l faca, e prea jmecher

  RăspundețiȘtergere
 10. HAI GUTA
  HAI GUTA
  HAI GUTA
  HAI GUTA....LASA POPANDAII SA PLANGA

  RăspundețiȘtergere
 11. alea sint dropile lui traista ba fraierilor

  RăspundețiȘtergere
 12. pt. 20:31,traista nu mai este din 2008,guta un nepuntincios,iar adelica un hot.

  RăspundețiȘtergere
 13. Adelica e un copil cu o copilarie trista, obsedat de primaria calafat, pacat ca nu o sa fie in locul lui Guta NICIODATA.

  RăspundețiȘtergere
 14. UN SFAT PRIETENESC

  INCHIDETI TOATE SITURILE CA TOT GUTA VA FI PRIMAR
  SA VEDETI CE VA FI DE ZILELE CALAFATULUI...CEVA DE VIS, VA FACE SPUME ADELICA IMPREUNA CU CEI DOI MAGARUSI CARE DAU ORA EXACTA SI ANUL 2012 CAND GUTA VA FI REALES

  RăspundețiȘtergere
 15. A MURIT PDL CALAFAT

  Cu tristete anuntam cu durere de dos si de cot ca a murit PDL Calafat.Microbul, virusul a provenit de la un animal neidentificat ca rasa, numit adelica.el a infestat tot partidul ajutat si de alti microbi mihut si mihaela.

  RăspundețiȘtergere
 16. Cu tristete va spun ca primarul care va veni dupa guta va scrie inca un capitol in istorie. Adica APOCALIPSA DE DUPA GUTA. Felicitari domnule guta: gunoaie, gropi peste gropi, caldura iarna, pubele, clor, statii autobuz, caini vagabonzi, buget local devalizat si consilier personal homsexual. Traisca Guta! Poate ne mai da si la anu o tapa si mai iasa odata ca poate nu a furat destul!

  RăspundețiȘtergere
 17. Va doare rau v-a dato la cotor Guta si acu stati cu dinti la gard.O sa va liseze lumea pdl-istilor, javre si scursuri laturi si hoti,analfabeti si incapabili.Boc face gropi sa puna pomi ,da mai bine ar face o groapa mareee sa intre in ea tot guvernu asta fascist

  RăspundețiȘtergere
 18. cel mai tare ramane paduraru si nu boltzaru de adelica,care e sub 7% in Calafat la voturi,e falimentar ca trepadushi aia doi care isi ling ranile prin baruri si sa vaieta ca i-a mancat traistaru....voi ati fost papushoii si milogii calafatului si asa o sa ramaneti tot timpu....mars la cotetz nespalatilor ca imputzitzi calafatu

  RăspundețiȘtergere
 19. pai cumj sa nu-l apreciem pe guta, a imbogatit toate scursurile calafatului. L-a facut om george tiganu, are trei masini la scara, casa renovata pe banii primariei si are si o pubela de 80.000.000 in curte. BRAVO GUTA!

  RăspundețiȘtergere
 20. Nu-l mai comparati pe Adelica cu analfabetul de guta, Cand Adelica iesea cu diploma de inginer de pe bancile facultatii falfabetul de guta numara frunze prin padure si alerga dupa vulpi. Toti oamenii din primarie au numai cuvinte de apreciere la adresa lui Adelica. Chiar si oamenii lui Guta, mai stau pe langa el ca poate le mai pica ceva pana il aresteaza. Sa vedeti pnl imprastiat dupa arestarea lui gutapubela

  RăspundețiȘtergere
 21. Aia care scriu aici ca guta va iesi din nou dupa ce vad pozele cu craterele alea din astfalt cred ca sunt veniti de la scoala de persoane cu probleme mintale. Cum poti sa mai votezi un individ care din neglijenta lui sau reaua vointa tu iti distrugi masina.

  RăspundețiȘtergere
 22. Da ca om politic Guta e beton i-a macelarit pe Adelica cu aghiotantii aia scuipati de Traistaru de la PSD. A stiut si stie sa faca jocuri, are si prestanta de primar nu ca mucosul de Adelica de fonfane si-si trage mucii tot timpul , nu l-a invatat nimeni sa poarte batista.

  RăspundețiȘtergere
 23. Cel putin s-au linistit lucrurile si tot GUTA va fi PRIMARUL NOSTRU pana in 2016 si mai mult.Zilele Calafatului vor fi de poveste sa moara de foc PDL-istii cu buza umflata.Cu cine sa fac Adelica campanie cu chelu si cu gelu, hai ba ca e un mare faaaas.

  RăspundețiȘtergere
 24. Se vede ca PNl a inceput camapania , sunt tari astia se organizeaza bine si au tineri nu mameluci ca la pdl.Da pe PDL cine sa voteze BA pdl-istilor fugiti dracu din calafat ca la anu va scuipa lumea pe strada haimanalelor ati scuipat pe toti in tara asta, pe toti oamenii calumea mancavar ciuma si holera si lepra de urinati

  RăspundețiȘtergere
 25. UUUUUUUUUUUUUA UUUUUUUUUUUUUUUUUA PDL

  NU STATI LANGA PDL-isti MIROASE URINA SI KKAT SI TRANSPIRATIE PESTE TOT.GURA LE MIROASE A LATRINA.SUNT SPURCACIUNILE SI JEGURILE SECOLULUI XXI.SI-AU FACUT CUIB IN ROMANIA AI DRACU DE PAGUBE.SUNT PENSIONAR VI DORESC SA VA MANANCE BUBA REA.

  RăspundețiȘtergere
 26. in balta aia vrea sa faca guta orezarie ca vine criza in 2012 si sa mancam orez galben sai grau rosu din ala pentru sobolani

  RăspundețiȘtergere
 27. s-a imputit Calafatul ca a dat GUTA afara pe toti care munceau ca sa tina mimozele din birouri si cei doi handicapati Tery si Gartoi care dau limbi zeului din Olimp.Au fost dati afara 150 de oamnei care ingrijeau orasul dar nici unul de la birouri.Acum avem un salariat si trei sefi

  BRAVO BRAVO PRIMARULE

  RăspundețiȘtergere
 28. PARTIDU PORTOCALIU A DAT OAMENII AFARA MINCINOSILOR BOC CU UDREA SI BASESCU AU ADUS MIZERIA IN CALAFAT

  RăspundețiȘtergere
 29. comentati aiurea si calafatul se face praf si noroi cand ploua , nu va mai injurati si iesiti la 2012 la vot pentru schimbare sa nu-l mai votam pe Guta Mircea sa-l votam pe Mircea Guta.

  RăspundețiȘtergere
 30. Adelica e singurul care mai poate schimba ceva, ciocu mic la hotii de la PNL si PSD Calafat

  RăspundețiȘtergere
 31. labagii in politica si haimanalele la birouri la supt

  RăspundețiȘtergere
 32. gunoaiele di la calea ferata

  RăspundețiȘtergere
 33. e plin de mizerie si acolo si la gara si peste tot, v-am trimis un email cu poze

  RăspundețiȘtergere
 34. Ce misto traverseaza cainele ala strada, regulamentar pe trecere.Educat cainele mai educat ca oamenii de varza ai Calafatului

  RăspundețiȘtergere
 35. CITITI ADEVARUL DE CALAFAT CEL MAI TARE ZIAR
  CITITI ADEVARUL DE CALAFAT CEL MAI TARE ZIAR
  CITITI ADEVARUL DE CALAFAT CEL MAI TARE ZIAR
  CITITI ADEVARUL DE CALAFAT CEL MAI TARE ZIAR
  CITITI ADEVARUL DE CALAFAT CEL MAI TARE ZIAR
  CITITI ADEVARUL DE CALAFAT CEL MAI TARE ZIAR
  CITITI ADEVARUL DE CALAFAT CEL MAI TARE ZIAR

  RăspundețiȘtergere
 36. ninele nu mai vizitatori

  RăspundețiȘtergere
 37. nici tu cristiene.iti faci comentariile singur.esti demn de mila si de compatimit.

  RăspundețiȘtergere
 38. canda incep zilwlele calafatului, joi sau vineri

  RăspundețiȘtergere
 39. dezastru la simularile de bac si la clasa a 8 8%procent de promovabilitate
  VAU MANCAT BANI LA MEDITATII

  RăspundețiȘtergere
 40. Mai bine ii dati lu Mareta si va trece ea toate examenele.1000 de EURO orice proba la bac si 800 pentru clasa a 8 a.

  RăspundețiȘtergere
 41. CUM SE FAC MEDITATIILE IN CALAFAT

  Asa o fi bine da scrieti si de Firicel spaima scolii de la Piata care rupe cu meditatii elevii.Stau si prin baie prin camara ca sa isi ia el masini scumpe si apartamente in Craiova si Bucuresti. O duc bine profesorii cu meditatiile, unii cu matematica, romana, engleza informatica, sunt cu bani ca jupoaie elevii, adica parintii.

  METODE DE A FACE UN ELEV SA VINA LA MEDITATIE

  1. Il asculti din ce nu stie si ii pui o nota mica

  2. Il scoti permanent la tabla pana greseste sa ii arati ca e prost si treie sa plateasca

  3. Bati apropouri de genul...esti baiat destept dar trebuie sa lucrezi mai mult dupa ore...cu mine, cprofesorul tau platit de statul roman.

  4. Chemi parintii la scoala si le spui ca baiatul poate mai mult dar trebuie ajutat cu ceva suplimentar, o meditati si doua daca permite bugetul, pe saptamana

  5. Dupa primele meditatii te pui cu laude pe el ca a inceput copilul sa-si revine si bla, bla ,bla sa iese banii

  6. La teza pui cu un punct doua in plus ca sa vada parintii progresele.

  SI DUPA TOATE ASTEA TE DOARE IN CUR DACA BOC MARESTE SAU SCADE SALARIILE IN INVATAMANT.

  RăspundețiȘtergere
 42. pe marieta a pedepsito d-zeu a facut masina zb

  RăspundețiȘtergere
 43. parinti hai sa aducem televiziunea sa-i demascam nu fiti lasi
  ce este la ciupercenii vechi este dezastru

  RăspundețiȘtergere
 44. sunt altii de la Liceu si scoala 2 de fac meditatii cat 5 salarii, aia trebuie demascati, hotii intelectuali de buzunare

  RăspundețiȘtergere
 45. Pa shi fhutui-as ic cr de profi.....atunci ce dreak mai vor salarii mari ?

  RăspundețiȘtergere
 46. frumosii nebuni ai calafatului...

  RăspundețiȘtergere
 47. ANALISTUL

  da ce ba toti fac meditatii, aia de sport de biologie, chimie, franceza, fizica din ce traiesc ori ce trie sa faca.. sa dea note mici sa vina parintii cu plocoane.Daca vreti invatamant bun platiti profesorii ca se imbraca toti cu haine de la mana a doua, iar elevele vin dupa ultima moda cu chilotii mai lungi decat fusta.

  RăspundețiȘtergere
 48. ASTA E ADEVARUL


  PROFESORII SUNT PLATITI PROST SI SCOT IN CONSECINTA NISTE PROSTI CU DIPLOME SI IFOSE DE INTELECTUALI.
  PAGUBA E GUVERNUL ASTA A LUI BOC CARE IN LIMBA TURCA INSEAMNA CACAT.

  RăspundețiȘtergere
 49. sunt ei asa platiti prost da au si 5 luni de vacanta pe an de asta nu ziceti nimic

  RăspundețiȘtergere
 50. cat muncesc profesorii 18 ore pe saptamana iar altii 10 pe zi adica 50 pe saptamana

  RăspundețiȘtergere
 51. corect da muncesc cu capu si e mai greu chiar de inteles pentru ala care nu il duce capul

  RăspundețiȘtergere
 52. Misto comentariul de la 21:37 din 3 mai
  super

  RăspundețiȘtergere
 53. nu uitati ca nici invatatorii nu fac meditatii si cat se chinuie cu copiii la clasa..... numai ei stiu! acasa nu va descurcati cu unul asa ca apreciati-le munca.

  RăspundețiȘtergere
 54. Corect comentariul de la 05:16 , poate e mai mare efortul la primele patru clase unde elevii se formeaza pentru restul anilor.Este important sa nu facem din copii xeroxuri. Trebuie sa inteleaga ce invata nu sa memoreze mecanic fara logica.Invatatorii au un mare rol si trebuie apreciati, dar nu toti ca mai sunt si unii care se uita la cadouri si trag mata de coada sau de cate o bere la OK..vezi Roni...ta

  RăspundețiȘtergere
 55. mancaia i p....a lui ronita.pai nu este voie sa intre cadrele didactice in carciumi ?

  RăspundețiȘtergere
 56. ba este,Cum MARETA are voie sa aranjeze examene,asa au voie si cadrele didactice sa stea prin carciumi.Oricum zice ca face reducere daca te duci cu doi elevi.Hai ca are nevoie de bani sa faca nunta.Casa de piatra ,ca pana acuma nu ai niciuna.

  RăspundețiȘtergere
 57. ALOO...DOAMNA RONITA ...doriti o "friptura"....nu ca am.


  Ronito te suparasi nu-ti mai ajunge acu ce ai vrei mai multa sau mai mare spune fata ca chemam americanii sau fa-ti transferul la Devesel la aia cu "rachete"..Uita-te fata la tine ca umblii cu niste fuste de stie toata lumea ce culoare au chilotii tai.Fii mai decenta, mergi sa-i inveti carte pe copii nu sa faci striptis sau sa-i exciti pe parinti, catzelusha in calduri.ORI ACU NU-TI MAI AJUNGE NICI "FRIPTURA"

  RăspundețiȘtergere
 58. Roni..ce faci draga s-a copt bine "friptura"

  Ronita toti te iubim esti sex simbolul Calafatului si Miss Invatatoarea 2011-2012
  Vrem sa ramai in Calafat pentru ca daca vei scoate elevi prosti vor deveni Prim Ministri.E sanasa de a avea oameni din calafat in Guvernul Romaniei.De ziua ta iti facem cadou un butoi de bere promitem.Pe bulevard vom pune parapetzi pentru protectie ca nu iti inghete piciorul de balerina. te vom ocroti ca floarea de colt, ca o floare rara din invatamantul romanesc.

  RăspundețiȘtergere
 59. MARETO ai grija e mai tare RONITA

  Mareto cam pusasi carne pe tine , slanina, Ronita de cand s-a recuperat sentimental a slabit si e serioasa bea acasa ...O BERE SI O FRIPTURA..iar dupa un..."mititel"

  RăspundețiȘtergere
 60. MIHAELA

  Ce faci draga, mananci un mititel ori un mihutzel dulceatza ce esti, mai alearga ca ai facut o sezatoare cat casa poporului, ce dracu va face Roni pe toti.

  Daca o vezi pe Roni spune-i sa salute si ea ca e frumos si civilizat.Noi stim ca s-a remaritat si lucreaza mult la ora de muzica...daaaaa asa se tine casa si "friptura" calda.

  RăspundețiȘtergere
 61. parintele CRISTI !!! MAI DUTE la mircica GUTA la cersit de banuti si nu mai scrie toate comentariile astea singur ca o sa ajungi ca PUIUL ala de cerseste pe la piata...o iei razna cit de curind...

  RăspundețiȘtergere
 62. TOATE CELE 60 DE COMENTARII DE MAI SUS SUNT SCRISE NUMAI DE POPO RUDA !!! JUDDECATI SI VOI DACA OMUL MAI ESTE IN TOATE MINTILE.

  RăspundețiȘtergere
 63. Frumoase comentarii , nici nu poti sti de cine sunt scrise. Sa fie vreo femeie de tip proletar care intra la : port ilegal de organe genitale feminine (sau mai degraba masculine) sau vreun sot impotent care nu stie de ce capul de la dus are baterii sau vreun pustan care de la atata masturbare a inceput sa dea p-afara.
  Oricum fara teama de a gresi putem sa-i spunem intr-un cuvant: Iliuta.

  RăspundețiȘtergere
 64. Sa-l iei pe Iliuta de p...tza pdl-ist prost si sa-l tii pana trec zilele calafatului.... pe post de acadea

  RăspundețiȘtergere
 65. mie sila de ziua orasul este cea mai mare mizerie
  sa-se intoarca LESCU OCVIDIU in calafat
  este singura solutie pentru noi

  RăspundețiȘtergere