20 iunie, 2011

Plaja din Calafat va fi curăţată şi reamenajată. Calafetenii vor avea după mulţi ani o plajă în adevăratul sens al cuvântului.





Nu sunt de la noi aceste cuvinte mari, ci de la domnul Doru Mituleţu, viceprimarul oraşului, care vrea, aşa cum ne-a declarat, să se vadă ceva în urma lui. O primă încercare este reamenajarea zonei Debarcader şi în primul rând plaja, pe care viceprimarul ar vrea să o redea Calafatului total schimbată şi în cel mai scurt timp cu putinţă. Aşa se face că de câteva zile a început curăţarea şi defrişarea zonelor urâte de la malul Dunării unde nu s-a intervenit de mai bine de 15-20 de ani (cele aflate în apropiere de plajă). Deja au fost aduse câteva maşini cu nisip, fiind realizate în primă fază reparaţiile la terasamentul din piatră şi ciment, afectat în timp de alunecările de teren, dar şi de creşterea nivelului Dunării.

Peste 4000 de metri pătraţi de plajă vor avea din acestă vară un strat fin de nisip, fără iarbă, pietre, sticle sparte şi gunoaie. În partea din faţă, vor fi montate 4 duşuri, urmând ca în zona unde se va face un teren de volei şi tenis de picior să fie montate cabine de schimb. Vor fi refăcute scările, fiind totodată igienizate şi toaletele dintre ciupercă şi plajă, veşnic murdare.

Toate lucrările implică un efort financiar minim, fiind executate cu angajaţii primăriei.

Ceva mai scepticii şi reţinuţi ca întotdeauna noi, cei de la Actualitatea Calafeteană, aşteptăm ca acest prim pas către civilizaţie să fie făcut prin fapte şi nu prin vorbe.

39 de comentarii:

  1. pai normal ca a inchiriato mituletu sa-si scoata si el parandaratu. Nu stiati care-i pretul tradarii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ai ce sa faci acolo orcati bani bagi, e namolul pana la genunchi cand intri in apa

    RăspundețiȘtergere
  3. nu intelegi ca aici e partea lu doru mitaletu. Daca e mai prost l-au unselat uslasi si s-a ales decat cu mocirla

    RăspundețiȘtergere
  4. Mituletule nu ai tata cu cine sa faci treaba ca seti inconjurat de hoti

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mai mancati cacat ca Mituletu e gospodar si se si pricepe da au cam inceput astia sa se fereasca de el ca nu vrea sa fure cot la cot cu ei.Il cunosc bine si are in cap multe planuri bune da daca nu are Guta de castigat nu se baga.Guta vrea sensuri giratorii cu 8 miliarde , ca nici cu aur de le-ar face nu ar fi asa scumpe.

    CEL MAI MARE FURT PE 2011 SUNT SENSURIULE GIRATORII PE CARE LE VA PLATI BUGETUL LOCAL COM ANDATE PENTRU UNUL DE LA UNPR.ASTA A FOST INTELEGEREA SA SCAPE DE PUSCARIE DACA DA LUCRAREA DE 8 MILIARDE LU DOMNUL X.O SA VA ZIC NUMELE LA VREMEA POTRIVITA.TIPUL E UNUL DE SUS.

    RăspundețiȘtergere
  6. ACTUALITATEA tinem langa tine sa nu treci si tu de partea nemernicilor ca sa mai avem si noi ce citi.Baga in numarul urmator sumele cu sensurile giratorii care nu au nici un rost in Calafat.
    MULTA BAFTA

    RăspundețiȘtergere
  7. un tradator ordinar nu poate construi nimic.
    mars la ghena istoriei TRADATORULE ORDINAR.

    RăspundețiȘtergere
  8. tradatori sunteti voi care l-ati lins undeva pe Adelica, marionetelor falimentare

    RăspundețiȘtergere
  9. in 2012 o sa ramaneti cu dintii la gardul Primariei care va fi Galben

    RăspundețiȘtergere
  10. Adelica sa te vad la nu cum iti da Berceanu suturi in cur sa le dai si tu mai departe la limbricii tai decolorati si expirati

    RăspundețiȘtergere
  11. mai multe suturi in cur te duc mai departe mult mai departe asa scapam si noi de tine parazitule

    RăspundețiȘtergere
  12. daca ia 8 mld la 2 cercuri pe asfalt inseamna ca aici baga vreo 16mld Gutanu.


    Apropo curtea de conturi a venit la primarie la sesizarea DNA

    RăspundețiȘtergere
  13. si daca a venit a facut pe ea ca si DNA e tot o mocirla politica o sperietoare o paiata.Pe hoti cu votul le arati ca sunt boi si nemernici cu nimic altceva
    Noapte Buna !

    RăspundețiȘtergere
  14. daca faceti lucrarile cu amarati aia de la social ca si pavelele o sa le iese oichi, in doi ani ies toate pavele de nu mai mergem nici cu ATV-ul pe ele.O sa fie inchis bulevardul ca nu se mai poate circula.Traistaru ce prost esti ca astia au inceput sa strice tot, mai au centru civic si gata te sterg din istoria Calafatului.Guta vrea sa fie numele lui pus acolo si Mituletu tot asa.Da vine Adelica din spate si va rupe poponetul la toti.Va mananca Adelica in 2012 , da in voi cum da porcu in pucea cand are calduri.Va incaleca iepureste si va face ca stie politica si tot mogadorul vrea sa fie primar. Voi ce sa faceti cu toti ipotentii si mortaciunile de la PSD ca sunt cu sfoiagul de-o palma pe ei.Adelica are oameni tineri care se vor bate in 2012 nu Resteanu de la PSD si Teri cu Girtoi , doi saxofonisti a la Guta.

    RăspundețiȘtergere
  15. o zbarcirati cu pavelele ca e suparat traistaru ca v-ar lua acu glanda

    RăspundețiȘtergere
  16. stiti in ce mai sta usl la calafat? in speranta ca popa emil nu e chiar asa de timpit pe cit gindesc toti. o speranta desarta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Plaja de la Bascov nu o amenajeaza primaria, acolo vin sute de oameni din Calafat cat si din imprejurimi, baga bani in plaja de la Debarcader unde nu se duce nici dracu

    RăspundețiȘtergere
  18. cristiene esti jalnic mon cher.ai ajuns sa-ti scrii comentarii singur sa-i imbarligi pe toti .la modul cel mai serios se cunosc comentariile scrise de tine de la o posta.din 17 aprox 12 sunt scrise de tine .

    RăspundețiȘtergere
  19. din nisipu carat se mai face o casa pe undeva

    RăspundețiȘtergere
  20. mai tare ca la Mamaia la Calafat

    RăspundețiȘtergere
  21. kkt de plaje sa se pirleasca Iliuta cu Emil si sa-l frece cu crema pe Tata Socru peste tot. Pardon k nu vin hale Emil cu Iliuta aci la Calafat pe nisipu pusa de Guta se duc prin insule delea scumpe k are moara bani

    RăspundețiȘtergere
  22. Mituletu un copil de mingi o roata de rezerva sparta

    RăspundețiȘtergere
  23. vorbiti ca mortaciunile si nu fcaeti nimic

    RăspundețiȘtergere
  24. S-A KKT DE TOT GUTA CA TRAISTARU NU MAI VREA CU HAITA USL SA STRICA JUCARIA SI PLANGE PADURARU.HAOLEEEEEEEEEEEEU CE O S-O FURI DIRECT IN TOAMNA CA SUNT BAIETII DIN DNA CU ZGARDA PREGATITA SI SCRIE PE EA ADELICA

    RăspundețiȘtergere
  25. CRISTIENE CE AI MA DE NU LASI LUMEA IN PACE.GUTA E FRUMOS SI IUBIT CA CEAUSESCU.EMIL NU MAI POATE DA GUTA DA. ROSCOVANU STIE

    RăspundețiȘtergere
  26. NU MAI COMENTATI LA POPA INTRATI PE ADEVARUL DE CALAFAT UN ZIAR CARE FACE CAT ZECE CU OAMENI PREGATITI SI INFORMATI.INFORMATII REALE PE ADEVARUL DE CALAFAT.

    RăspundețiȘtergere
  27. numai soimaniti si pe internet, discutati dracu de subiect deviatilor care sunteti

    RăspundețiȘtergere
  28. seful de la psd,baiatul lu socru-sau , ginerica in reluare, pe numele lui .....victoras ponta ( mai stiti si altul cu aceleasi semnalmente?) a propus zilele trecute,nici mai mult nici mai putin , decat sa scoata din imnul national strofa cu traian.ca respectivii sunt niste retardati o stim cu totii, dar chiar sa nu-i spuna nimeni ca e vorba de alt traian in poezia cu pricina. chiar sa-l lase adrian(nepotul tamarei), sa se faca de ras ca orice socialist de rand.cred ca in curand daca-l mai lasa mult pe ginerica la tv, "prostanacul" o sa devina "geniul" partidului.
    si ne mai miram ca o sa castige iar marinarul si ai lui.

    RăspundețiȘtergere
  29. In sfarsit! Ca mai sunt oameni in orasul asta care nu fac purici de vedete si de fite la Bascov!

    RăspundețiȘtergere
  30. GUTA DUCE PAVELELE LA CIUPERCENI LA DUNARE LA EL

    RăspundețiȘtergere
  31. bora egal closet, pai ce limbi pe la coaie i-a dat filfizonul domnului Traistaru numai limba kakanaqrului bora o stie, acum linge la adelica, care e o salcie cazuta definitiv la pamant,dar marite vierme bora dascalu ti-o va trage in aORTA direct la toamna

    RăspundețiȘtergere
  32. nenea iliuţă te log mumos să faci o poză cu ...puţulica mea că matale eşti mai prost ca ea!!!ha, ha, ha.nenea "doctolu" ce "boli" tlatezi? pot să vin şi eu cu bunicuţa că este constipată ca şi capul lui matale!ha, ha, ha.da de ce ai cîlionţii ăia în pe cap că sunt ca cei de la culul căţelei mele şi de ce lîzi tot timpul ca postu? tataie petlică vlea să te facă cu "calte multă"?el nu ştie că eşti atît de plost că nici la glădiniţă nu ai loc? să faci şi matale o poză co dipoma aia de "doctol"şi s-o pui în ramă şi să o afişezi întl-o vitrină că noi copiii tembeli [ca matale] vlem s-o scuipăm cînd melgem la glădiniţă!eu fiindcă te iubec mult o să fac şi un CACA MARE PE IA!!!HI,HI,HI!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. băi iliuţă ce căcat de relaţii aveţi voi la p.s.d. că lelioara i-a dat lui adriana calificativ la limită de erea să moară taicu iar bora pe care nu ştii cum să-l mai faci[te face el pe tine]nu a avut probleme şi nici nu va avea!!!speraţi degeaba!?v-o trage iar în barbă!!!la anul îl vom scoate pe ADELICĂ PRIMAR!!!FACEM ŞI PARIU!? VOI PREGĂTIŢI-VĂ SĂ AJUNGEŢI LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI CALAFETENE!!! NU MAI PĂCĂLIŢI PE NIMENI!? CALAFATUL ARE NEVOIE DE UN PRIMAR CARE SĂ NU SE GÎNDEASCĂ DOAR LA TRAISTA LUI CUM FACEŢI VOI!? ACESTA ESTE ADELICĂ!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. pe bora o sa-l manance azilul, vai de mama lui de deraiat mintal, sa tina minte ca il va manca cainiiu , dar o felie de paine ii vom arunca acolo la azil care se va infiinta la initiativa unor oameni de bine

    RăspundețiȘtergere
  35. atentie: nu va apropiati la mai putin de 50 de metri de bora ca miroase a formol

    RăspundețiȘtergere
  36. bă iliuţă tu nu realizezi că bora vă dă clase? tu faci ca ăla mic.cînd ia bătaie de la unul mai mare înjură şi dă cu pietre după care fuge de rupe pămîntul!aşa şi tu belitule! dar tu eşti obişnuit ca la azilul de copii! stai dracu în banca ta că eşti de tot CĂCATUL "doctorul" pizdii!? nu vrei să-ţi mai dea bora şi ţie o gagică? a!!! am uitat? tu nu ai pulă!!!??? ŢI-O DĂM PRIN GURĂ CĂ TOT ÎŢI TREBUIE O SUZETĂ!?

    RăspundețiȘtergere
  37. ai dreptate 19:41-îi haleşte directorul la micul dejun!eu le cînt de acum prohodul!!! bă boilor-l-aţi "dat afară" pe bora "şi-a dat demisia" "a înebunit"...DAR EL ESTE BINE MERCI ŞI DUPĂ CÎTE ÎL CUNOSC VĂ FACE DIN TOATE POZIŢIILE! TOŢI VĂD CĂ BORA ESTE TARE PE POZIŢIE NUMAI LABE CA ILIUŢĂ GÎRTOI ŞI ALŢII VĂD ALTFEL!!!CÎT DE CURÎND O SĂ VEDEŢI STELE VERZII!!!CRED CĂ "AU CONFUNDATO" PE ADRIANA CU BORA!!! PAPARUDELOR!!! SUNTEŢI DE TOT CĂCATUL!!!ŞI VEŢI FI!!!ASTA VĂ ESTE VALOAREA!

    RăspundețiȘtergere
  38. gata s-a spart mitul megaplajei superamenajata la debarcader. A fost concesionata psdistului Dan Stefan (indirect concesionata clanului traistaru). Pe banii nostrii din care platim taxe la primarie astia au amenajat plaja si baru de pe plaja la cheie si i-au facut-o cadou mafiei pesediste.

    RăspundețiȘtergere