24 iunie, 2011

Pasionaţii de role din Calafat vor avea o pistă special amenajată lângă Debarcader


După proiectul cu plaja, Viceprimarul Doru Mituleţu vine cu un nou proiect care vizează o pistă pentru cei pasionaţi de role şi scheibord. În acest sens lângă debarcader, mai exact în vecinătatea fostelor bazine ajunse în ruină din dreapta treptelor care duc spre Monumentul Independenţei, va fi amenajată o pistă care aşa cum ne-a declarat viceprimarul se vrea a fi pe placul copiilor şi tinerilor, adepţi ai sporturilor moderne. Pista din bitum va fi marcată fiind prevăzută şi cu câteva trambuline pentru cei experimentaţi dar şi bănci pentru părinţii şi bunicii care îi vor supraveghea pe amatorii de aceste sporturi de stradă puternic popularizate în Occident dar şi la noi în oraşele cu o populaţie mai numeroasă. Un proiect îndrăzneţ domnule Viceprimar, însă înainte de toate vrem să vedem cum va arăta plaja după ce o veţi reamenaja ca să ne dăm seama mult mai uşor cum va arăta şi acest al doilea proiect. Vă recomandăm totuşi ca lucrările să se execute cât mai repede deoarece vara mai are trei luni şi după aceea nu ne vom mai gândi la nisip şi la scheiborduri ci la zăpadă şi cauciucuri de iarnă.


actualitatea calafeteană

27 de comentarii:

  1. Dorule cate idei ai sa nu iti crape carapacea

    RăspundețiȘtergere
  2. Am dori sa ne spuneti.....avem piste pentru rolleri,si nu vom avea....

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania inca este un stat social, mult prea multi oameni traiesc mult mai bine decat muncesc.
    Nu inteleg de ce o persoana care nu munceste, care este lenes, care daca il pui paznic se dovedeste ca e hot,ar trebui sa "aiba un trai decent" si care este acel loc de munca pe care ar trebui sa il ofere guvernul.
    Astfel de oameni sunt in toate sectoarele si bineinteles cu precadere lucreaza la stat.
    Astfel de oameni au ajuns la locul acela de munca "pe pile" si insfarit acesti oameni sunt cei care se vaita cel mai tare de conditiile de trai. In acest cor,al carui repertoriu este hranit zilnic de televiziunile liber-cugetatorilor cu vechi state intr-ale turnatoriei, cea mai "amuzanta" sectiune mi se pare cea a militienilor. Acum 25 ani in Calafat erau 4 militieni de sector care asigurau linistea pe strazi,in conditiile in care existau 3 camine muncitoresti si luxul maxim care si-l puteau permite era acela de a avea pui in congelator( daca bineinteles intretineau raporturi neprincipiale cu vanzatoarea de la alimentara).Astazi numarul politistilor este comparabil cu cel al blocurilor fara caldura si intrecerea "pe ramura" este data de marca masinii si de anul fabricatiei.Nu veti putea auzi vreo muncitoare la textila plangandu-se de guvern pentru ca Doamnele sunt la MUNCA.Foarte vocali sunt insa regimentul de militieni care au tot timpul din lume si care sunt foarte mahniti ca nu mai au bani sa-si plateasca lisingul la masina al carui nume nu pot sa-l pronunte,daramite sa-l scrie. Daca este vreun moment in care dau 100% dreptate guvernului pentru masurile de austeritate ,este acela cand vad un militian trist ca trebuie sa ramana la Skoda "veche" de 4 ani cand nevasta ii arata Nissanul colegului de tura.Astfel de "tragedii" pot induiosa un caracter mai "simtitor" care urcandu-se la miez de noapte pe bancheta skodei sa dea cu sutienul de parbriz si sa implore: iesi afara pula ordinara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dorule astia de la Primarie incearca sa se spele de furtisaguri cu tine , nu fi naiv ca te face Guta de nici nu stii cand esti cu mobila in strada. Pirvan, Guta, Traistaru sunt hoti versati si te fac pe nesimtite. Ai grija ca daca iesi prea mult in fata iti taie baietii imediat creasta ca le e frica sa nu te gandesti pe la postul de PRIMAR.

    RăspundețiȘtergere
  5. CU DORU NU MAI MERG SPAGILE CA INAINTE . DA ZEUS A GASIT ALTA MANEVARA, CA PE VREMEA LU ADELICA, FACTURILE MARI NU MAI TREC PE LA VICEPRIMAR SE DUC DIRECT LA CONTABILITATE SA PLATEASCA PROSTII DIN CALAFAT. ASA GUTA BRAVO SA FII IUBIT IAR TU DORULE PIRLIT, CA DUPA CE IESI DE-ACI O SA FII FALIT ZBORI CU TOTUL DIN POSTA, TE EXECUTA LA ANU GUTA CA PE EVREI HITTLER. NU FI FRAIER DORULE CA ASTIA SE FOLOSESC DE TINE SA LE FACI IMAGINE IN TIMP CE GUTA DA APARTAMENTE DE 70.000 DE EUROCADOU LU FIESA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Surprize la anul Doru Mituletu va candida din partea PSD

    RăspundețiȘtergere
  7. asta e o treaba buna da sa o faca pan la toamna sa se dea ai micii ca in centru a pus Primaru terasa lu Enea de la Colisseum.Guta are afaceri cu Enea iar o parte din actiunile la hotel sunt ale primarului.Mituletu e omul de tras iar primarul de mult

    RăspundețiȘtergere
  8. Mituletule lasa-i dracu ca sunt corupti rau astia mai ai si tu rabdare ca da Traistaru cu Guta imediat ho toate la timpu lor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Proiectele a la MITULETU

    1. Plaja- sa iese bine da nu cumva dupa ce baga Primaria bani in ea sa o dea la unu care sa ne ia intrare. Sigur se aranjeaza plaja ca sa puna unu de-al lu Guta gheara pe ea gata facuta tot pe banii nostri.Daca nu va fi asa, jos palaria domnule Viceprimar, dar daca va fi invers atunci si tu esti ca restu.

    2.Pista de role- e super proiectul da in campanie Guta o sa-l puna pe afis fraiere ca e facut de el si nu de tine.Sa vezi cum iti tai macaroana Dorule Guta in campanie, da cu tine de nu te vezi.Roscovanu e evreu viclean si stie sa te lucreze de n-ai vazut. Asa cum i-a lucrat pe Mugur, Ninel si Pirvan, asa o sa te faca si pe tine, singurii lui oameni catei sunt Girtoi, Teri, popa Cotea si Kiri clapaugul marele sef de partid , marinarul cu dosul rupt.
    AI GRIJA MITULETULE NU INTINDE COARDA CA IN DOUA SAPTAMANI TE ZBOARA ASTIA DIC CALAFAT DACA VAD EI CAAI SANSE DE PRIMAR .

    RăspundețiȘtergere
  10. Guta iese primar, stati linistiti are UNPR-ul bani, stie Elena Udrea si Diaconescu fost PSD-ist cum se fac cartile.Calaftul oricum e plin de prosti care nu stiu pe cine voteaza si de ce , si un cacat daca le dai la astia din Calafat bine impachetat il ia ca tort.
    OAMENI PROSTI CA-N CALAFAT
    NU GASESTI PE NICIO PARTE
    STAU LA RAND PENTRU RAHAT
    SI.......completati si voi

    RăspundețiȘtergere
  11. ce asta e daca sunt prosti bine da rau ca sunt multi

    RăspundețiȘtergere
  12. va rugam cit mai repede amenajati plaja si curatati dunarea de alge

    RăspundețiȘtergere
  13. foarte multa lume cu copii merge pe plaja asa ca nu este adeavarat ca nu merge nici dracu acolo dupa cum se exprima un tembel

    RăspundețiȘtergere
  14. iata care este efectul atator ani de propaganda desantata din partea socialistilor,efectul urii revarsate zi de zi pe micul ecran de niste turnatori .efectul este ca cineva care crede ca plaja este putin vizitata(poate a nimerit intr-o zi cu nori) pentru cineva care crede ca dimpotriva , acolo merge multa lume,asa cum spuneam primul este"un tembel".
    aceasta perioada de agresiune asupra mentalului colectiv ,facuta de catre liber-cugetatorii a caror deviza este "dupa noi potopul" nu duce la nimic bun.

    RăspundețiȘtergere
  15. La Bascov nu pot sa amenajeze...unde vin foarte multi. Si sa puna la dispozitie un autobuz pt transportul persoanelor. Ca e mai "ieftin" sa amenajeze alta noua, pe care nici macar nu au fost in stare sa o intretina ! Hai ca suporta BUGETU !!!La cat costa apa la Calafat, as face o licitatie si la nisip ....;)))

    RăspundețiȘtergere
  16. de ce la Bascov si nu la Calafat, ce aici nu se poate, cum era acum 30 de ani palja din Calafat, un paradis, mai tari comunistii la amenajat decat democratii astia bolsevici

    RăspundețiȘtergere
  17. trebuie pastrate chestiile care tin de tarditia calafatului sa lasam pavelele si bordurile si sa trecem la lucruri serioase, la proiecte adevarate pentru zona noastra. da cu cine sa le faci ca gainarii de acum vor doar licitatii pana in 15000 de euro sa le dea la ai lor.Sa va fie rusine ca ati aruncat Calafatul la groapa de gunoi si l-ati transformat intr-un WC public JAVRELOR POLITICE.

    RăspundețiȘtergere
  18. singurele"piste" pe care le vor "construi" vor fi cele după care "VOR DECOLA" LA PÎRNAIE!!! "ATERIZAREA VA FI DIRECT ÎN ZEGHE!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. si uite asa plaja s-a amenajat pentru omul de casa al lu taicu _dan stefan si se mai lauda mituletu in gura mare ca facut si a dres pentru oras, dar ua facut pentru clica lor cu banii publici.

    RăspundețiȘtergere
  20. gata s-a spart mitul megaplajei superamenajata la debarcader. A fost concesionata psdistului Dan Stefan (indirect concesionata clanului traistaru). Pe banii nostrii din care platim taxe la primarie astia au amenajat plaja si baru de pe plaja la cheie si i-au facut-o cadou mafiei pesediste.

    RăspundețiȘtergere
  21. Bacalaureat de succes la Independenta! Succes pt directoare-masina noua Logan pe banii candidatilor(ei o sa vada ce o sa fie).Comisia isi face treaba , Miu se plimba doar are masina noua!
    Mihut ramai de fraier ca de obicei!

    RăspundețiȘtergere
  22. CAMELIA MARCU DE LA SANEPID A ARANJAT BACU PRET FIX 1000 EUROI.

    RăspundețiȘtergere
  23. bora să iei nişte role pentru sîrboicu,icspas şi nacea să se dea şi ei pe la debarcader că tot nu au ce să facă? ai ajutat 3 boi că oricum mor vaci!stau în curu lu croitoru altul pe care ştie o lume întreagă că lai ajutît cu boi lui de copi că dacă nu erai tu nu mai terminau şcoala.atuncea erai bun acum văd că scrie că ţa dat ţie bani,eu te cunosc bine. dacă ajuţ pe cineva nu ceri nimic.porcu ăla gras de croitoru a luat bani pentru angajăr.pe ăsta nul vede ăia de la dana.îl bate dumnezău.

    RăspundețiȘtergere
  24. esti bun 12.37! bun de ca.. spune un om pe care bora l-a ajutat fara sa-i ceara? asta nu mai e ajutor,daca-i ceri de 10 ori mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  25. pe tine te-a ajutat boule dar ai rămas....VACĂ!!!CÎT A LUAT BORA? CÎT VEI AGONISI TU O VIAŢĂ!? ADICĂ-NIMIC!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Este o idee minunata acesta pista pentru role. De curand mi-am achizitionat i eu o pereche de role noi si as vrea sa le fac inaugurarea. Le-am gasit la o oferta foarte buna si am profitat de ocazie.

    RăspundețiȘtergere