01 iulie, 2011

“Nisipurile de Aur” ... la Calafat





De curând au fost finalizate lucrările la plaja din Calafat. Intervenţiile din ultimele zile au constat în refacerea terasamentului , nivelarea şi încărcarea cu nisip a suprafeţei de 4000 metri pătraţi de plajă asta după ce în prealabil a fost curăţată . Au fost montate trei duşuri şi trei cabine de schimb, noutatea constând în montarea unui fileu pentru volei şi respectiv pentru tenis de picior. Vor fi şi două rânduri de geamanduri, pentru copii şi adulţi, fiind instalate şi două boxe, pentru a asculta un radio sau o muzică de calitate. Pentru siguranţa calafetenilor îndrăgostiţi de Dunăre, începând cu acest an, Primăria Calafat a angajat şi un salvadun care va avea grijă ca cei mici dar şi cei mari să fie în siguranţă. În acest sens noul baywatch de Calafat va avea în dotare o barcă din fibră, colaci şi veste de salvare speciale pentru intervenţii de acest gen. Amintim printre altele că toaletele de lângă plajă au fost igienizate .

Pentru iubitorii de bere şi nu numai a fost redeschisă vechea terasă amplasată chiar pe plajă. Aceştia vor putea savura una blonda şi rece pe terasa care a fost concesionată de S.C Govra Pan din Calafat, care intenţionează pe lângă băuturi răcoritoare şi alcoolice să aducă şi o rulotă cu fast food. Sperăm ca acest proiect iniţiat şi finalizat de Viceprimarul Doru Mituleţu să atragă din nou calafetenii pe plaja care pe vremea lui nea Nicu era neîncăpătoare.

27 de comentarii:

  1. Govra Pan = Dan Stefan, pe cat a concesionat, pentru asta muncisi tu Mituletule, fraiere ca te face Guta.
    Dan Stefan= PSD= iubit de Traistaru

    RăspundețiȘtergere
  2. 8.34 --> IDEM

    Doru Micuretu cu papagalu ceilalti cu francu!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. au amenajato pe banii primariei si au facuto cadou psdului. SIMPLU!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. floricele pe campii rudareanu spune numnai prostii
    parinte ia o dusca de rachie ca ai inceput sa o iei razna pe sec
    nisipurile de aur zici ? bine bine du-te la gartoi sa-ti spuna una mai buna ,piscine acoperite pe malu dunarii.

    RăspundețiȘtergere
  5. De la caca facuta de pdl, cum era plaja, la cum arata acum? mai ziceti si voi

    RăspundețiȘtergere
  6. pentru efortul depus de viceprimar si alti factori de decizie felicitari si nu trebuie sa-i improscam cu noroi deci atentie

    RăspundețiȘtergere
  7. pentru efortul depus de catre viceprimar si alti factori de decizie felicitari, Cei care improscati mai ginditi cu capul pe care il aveti pe umeri,Inca odata mii de multumiri ca aveti grija de orasul calafat nu uitati si de algele din dunare si curatati-le

    RăspundețiȘtergere
  8. clanul de la primărie are totuşi o "calitate"-MINTR DE ÎNGHEAŢĂ APELE!nici pe departe plaja nu arată aşa cum o prezintă ei!? mergeţi şi vedeţi!ăştia în disperare mai au să spună că oraşul arată ca MONTE CARLO? BĂI NEAVENIŢILOR NOI ŞTIM CĂ PÎRNAIA VĂ DĂ FIORI DAR LĂSAŢI DRACULUI EXAGERĂRILE!? ADEVĂRUL ESTE UNUL SINGUR-SÎNTEŢI HALIŢI! CÎT DE CURÎND! ÎI DOARE ÎN PULĂ PE CEI DE LA UNPR DE VOI! EREAŢI ŞI CINE ŞTIE CE VALORI SĂ-I INTERESAŢI PE ĂIA!!! AU MAMĂ CE VĂ AŞTEAPTĂ!?

    RăspundețiȘtergere
  9. DA!Facura dusurile langa carciuma,sa se holbeasca toti betivi la ficele si nevestele noastre cand se spala.Rusine!sau poate lu Pirvan asta ii place????.

    RăspundețiȘtergere
  10. 13.53 - decat atat ii duce capul!!! Treaba facuta de mantuiala pe bani multi... foarte multi... foarte foarte multi!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. 4 miliarde a bagat primaria in 2 masini cu nisip si niste spoiala cu var. Ca sa stiti si voi cum mananca primarul bani

    RăspundețiȘtergere
  12. nu minti ba ca n-a bagat atat, a fost facuta pe barba lu Mituletu, il freaca Guta sa-i spele fata. A muncit sa faca plaja pentru Dan Stefan papagalul iubit al mosului Traistaru. Nu mai e ariciu cu chelie a intrat asta un handicapat si habotnic. Cu anagajatii panarama asta de dan Stefan se comporta urat mai are putin si ii scuipa, plateste prost si vrea sa muncesti mult.Sa vaieta ca nu are nimic da nevasta-sa si-a luat masina noua.Acu asta e valetu clanului Traistaru sa-l pricopseaca si pe asta.Al dracu e clanu T numai handicapati din astia alege juma de minte si cu limba lunga.

    RăspundețiȘtergere
  13. gura ma ca suntem la putere
    Bora crapa ca picara 97 la suta la bac, mars si zat la pensie ca ai stricat liceul Agricol caine in calduri

    RăspundețiȘtergere
  14. Bacalaureat de succes la Independenta! Succes pt directoare-masina noua Logan pe banii candidatilor(ei o sa vada ce o sa fie).Comisia isi face treaba , Miu se plimba doar are masina noua!
    Mihut ramai de fraier ca de obicei!

    RăspundețiȘtergere
  15. BRAVO MITULETULE
    AM VAZUT PLAJA AZI SI E SUPER , AI GRIJA CA TE RIDICI SI TE MANANCA VIPERELE DIN PRIMARIE SI DIN AFARA.NU TE UITA IN GURA LOR, ARATA CA VREI SA FACI CEVA CA SA RAMANA IN CALAFAT. TE FELICIT SI EU SI COPILU MEU CARE ABIA ASTEAPTA SA SE FACA SOARE SA-L BAG LA APA.
    BAFTA SI LA MAI MULT.

    RăspundețiȘtergere
  16. In concluzie : si mituletu si dan stefan o sa aiba soarta lu bisticeanu si stelian

    RăspundețiȘtergere
  17. DAN STEFAN ACOLITUL DOMNULUI TRAISTARU, SLUGA ALUGILOR IN LOCUL LU NINEL SI MUGUR.HO DANE CA TE FACE TRAISTA DE TE LASA FARA CHILOTI

    RăspundețiȘtergere
  18. BORA DATI DEMISIA CA PICARA PE CAPETE LA AGRICOL LA BAC MAI MULTE DECAT PROFESOARELE PE BIROU TAU

    RăspundețiȘtergere
  19. CEL MAI MARE ANALFABET E BORA LIGAUL LIGAILOR,TRADATOR SI MEREU DANAC SI GINERE

    RăspundețiȘtergere
  20. se pişă bora pe voi că tot sunteţi plini de jeg! să luaţi în gură puţină spermă[v-o dă tot el] în loc de şampon şi aşteptaţi să vă programeze "LA DUŞ"!? în loc de prosoape vă şterge cu pula că tot o are mare!"gigei" vă face!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Lectia de politica
    Am participat ieri la o sedinta a PDL-ului la care a participat si unul din cei mai buni oameni politici din Romania, Radu Berceanu.
    Bineinteles ca a reusit sa-si impuna punctul de vedere avand o opozitie dezorganizata.
    Daca m-a surprins ceva intr-un mod extrem de neplacut a fost ironia dusmanoasa fata de oamenii care incearca ,chiar si in politica , sa-si pastreze verticalitatea.
    Daca ar fi fost vorba de o ironie blanda care sa exprime: da,te inteleg ,si eu mi-as dori sa fac asa dar uneori nu e bine,mi-as fi dat seama ca acele compromisuri ,atat de necesare unui om politic vin dintr-un calcul lucid subsumat unui interes colectiv. Asa insa mi-am dat seama ca este doar un dispret,absolut nemeritat,fata de cei care indraznesc sa aiba si o limita in privinta compromisurilor,limita date de valori general valabile.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce mai e Berceanu ? un om politic pus pe tusa la anu, in ce partid sa mai intre HOTUL HOTILOR el si Adelica alt mafiot local si spagar, plecati dracu ca s-a saturat lumea de voi

    RăspundețiȘtergere
  23. A venit Berceanu la PDL! De la pnl sau la psd cine a venit? SULEA!!!! Nu vine nimeni de la astia toata lumea pleaca. La Psd a venit fantoma lu stalin sa-l intrebe pe traista de sanatate si la pnl a venit Naomi sa-l intrebe pe gartoi cum sta cu rozeta

    RăspundețiȘtergere
  24. Cine este acest Govra pan?

    Targul de saptamana - acaparat de el
    Piata centrala - acaparat de el
    Plaja debarcader - acaparat de el

    Mafia traistaro-comunista functioneaza perfect!

    RăspundețiȘtergere
  25. Asigurari Romania-Bulgaria. Cele mai mici preturi . Broker de asigurari . Puteti incheia la noi asigurari la cele mai mici preturi la orice firma doriti . Adresa de contact Mogador langa restaurantul Valahia . Rel. tel . 0763560406

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna ziua,

    As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

    De asemenea daca mai detineti si alte bloguri si doriti putem sa facem schimb de link si cu acelea.

    Eu as dorii sa na adaugati cu link-ul http://www.online-anunturi.com , numele Anunturi
    Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com

    RăspundețiȘtergere