22 februarie, 2012

INCENDIU LA UZINA TERMICĂ DIN CALAFAT...în exclusivitate cu imagini video doar pe ACTUALITATEA CALAFETEANĂ




Astăzi, 22.02.2012 , la ora 11.19 , Detaşamentul de Pompieri Calafat a fost sesizat în vederea stingerii unui incendiu izbucnit la Uzina Termică. Intervenţia a fost una rapidă ca întodeauna, fiind mobilizate două echipaje şi două autospeciale. Reporterii Actualităţii Calafetene s-au deplasat la faţa locului pentru a surprinde imagini foto şi video. Incediul s-a produs la staţia de preîncălzire păcură- inactivă de circa trei ani. În urma operaţiunilor derulate în vederea dezafectării staţiei, a avut loc aprinderea rezidurilor de păcură rămase pe instalaţie. Interveţia rapidă şi competentă a pompierilor militari calafeteni a făcut ca focul să fie stins în doar 30 de minute, consumându-se o cantitate de circa 8000 litri de apă. 








VIDEO 

 

40 de comentarii:

  1. In clanul pdl au mai ramas cei 3 muschi etari Adelica,Ninel si Borica,ca cica Revetsz ,Nicola si Mihut s au cam dbarasat de jigodii !

    RăspundețiȘtergere
  2. mamaaaa ce foc frate o fi sediu pdl si fumu ala iese din adelica de la wiski

    RăspundețiȘtergere
  3. Rudarene manca-i-ai pula lui Adelica ca o sa fii cersetor la coltul strazii de la jumatea anului incolo.
    Daca ai sti ce rad toti prin baruri de tine de caricatura de pe Blog de Calafat si din sarac nu te scot . Tu orice ai face tot un sarac esti .Uitat-te la tine saracule ca nu ai bani nici de un amarat de 8*4 si puti ca un starv .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce frumos vorbesc argatii lu adelica sa-i votati calafeteni sa mincati ce maninca rudareanu

      Ștergere
    2. VAI DE VOI!

      Oare cind om scapa de cloaca pdl-ista ca deja toata Romania s-a saturat de aceste scursuri ale societatii, ultimele ramasite ale omului maimuta.Rusine sa va fie domnilor de la PDL si dumneavoastra domnule Adelica ca le permiteti sa se comporte si sa vorbesca atit de urit . Durerea e ca stim cine scrie aceste comentarii, analfabetu de Lungulescu si cu handicapatu de Catalin Iovan, un dezaxat.Daca nu stii ce inseamna dezaxat Cataline cauta in DEX sau daca nu stii ce inseamna DEX uita-te in oglinda si ai sa afli raspunsul.
      O seara buna domnu Rudareanu si nu va lasati intimidat de acesti ratati in devenire , de oameni care sunt deja pierduti pentru familiile lor si societate.
      Multa bafta si tineti aproape de noi care credem ca se mai poate schimba ceva.

      Ștergere
    3. Fara cuvinte pentru acest Adelica.Are baiatu in puscarie, nora cu un copil dupa ea si el se comporta si vorbeste atit de urit.Am lucrat cindva impreuna domnu Adelica da m-ati spus la sef ca fac nu stiu ce si mi-ati luat locul, vad ca ati ramas tot la reclamtii si lucraturi prin spate.La fabrica de zahar ne-ati luat actiunile si le-ai trecut pe numele tau.Acum locuiesc la Timisoara da citesc cind e timp ziaru asta care mi-a adus aminte de vremurile in care am trecut si noi prin aceleasi momente.Calafeteni alegeti pe oricine dar nu pe acest Adelica.Nu are mama nu are tata doar functii si shpagi .Am vazut si filmarea cu casa aia a pionerilor, clubul copiilor si am ramas uimit de imagini. 5 miliarde si sa nu sa vada nimic e strigator la cer.Faceti ceva mai oameni buni si scapati de asemenea exemplare care nu va fac cinste.

      Ștergere
    4. zi sa mori tu cu poza lu guta in spate ca ce spui este adevarat

      Ștergere
  4. FRATILOR DIN CALAFAT DE LA BUCURESTI LUCRURILE SE VAD AL:TFEL ADICA: GUTULICA MIRCIULICA IZMENARU SEF DE CALAFAT E DEJA SENIL DIN CAUZA JANTAJELOR LA CARE ESTE SUPUS DE UNPR PARTIDUL IZMENARULUI MOPNDIAL OPREA DE A CASTIGAT GRADELE PRIN TRADARE BANI CA E MILIONAR IN EURO DIN BISNITA CU TERENURI CEL MAI SINISTRU MINISTRU DIN ISTORIA ARMATEI ROMANE !!!! LA BUCURESTI SE STIA DEMULT CA IN DECEMBRIE TRECE LA IZMENARI PT CA ALTFEL ERA CA ALA DE LA VOI SOLOMON LA PUSCARIE !!!! ASA CA GUTULICA PROST ESTI LUMEA TE SCUIPE PE STRADA IZMENE IN LOC DE CREIER SIGUR AI PUSCARIA TI O PREGATIM NOI !!!!!! JOJS JIGODIILE IZMENARE PUPINCURISTE !!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. e grava treaba se vede ca pica hotii de cind cu ziaru asta si e bine ca putem sa stim si noi cine sunt

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am facut acum casa cu trei miliarde si presedintele asta portocaliu Adelica a facut simple reparatii la Club cu 5 miliarde super treaba

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eum mi-am cumparat o pubela si am dat 3 milioane pe ea nu 100 ca guta la primarie

      Ștergere
    2. si eu mi-am cumparat clor, Ace de firm si am dat 14.80 cu tot cu tva pe un litru, nu ca guta care a dat un milion

      Ștergere
  7. 10.00-dacă eşti prost nu ne mai îngreţoşa cu lăturile tale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Astia care il pupa undeva pe guta si il ingura pe Adelica sunt 2-3 derbedei platiti de el. El crede ca daca citeste lumea aici asa si este, ce minciuni debiteaza astia. Noi in primarie traim cu frica si stresul ca ne cheama astia iar la DNA sa dam declaratii din cauza primarului. Guta cum aude ca ne cheama DNA-ul ne cheama la el in birou si ne ameninta ca ne da afara din servici daca declaram ceva impotriva lui. Pe mine m-a amenintat ca aranjeaza sa imi dea si sotul afara din servici daca declar ceva. Numai suportam stresul din cauza acestui primar. Sa suporte el consecintele si cu cine a furat si sa ne lase in pace

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate,ingura lui Adelica,asa ai scris,adevar graiesti-in gura nu injura

      Ștergere
  9. Ai dreptate colega, la ziua lui la RSR ne lua pe fiecare in parte sa ne spuna sa avem grija ce declaram, ca este ceva trecator, ca e din cauza lui Bora, de parca Bora il pusese sa fure, si aia la contabilitate arde facturi de parca sunt lemne.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mircea Guta modelul parvenitului renăscut din materia cenușie a neterminatului și contribuie din plin la desăvârșirea imaginii politicianului român al tuturor timpurilor. Caracterul lui josnic, de mahalagioaică fudulă peste neam și țară, și valoarea lui de întrebuințare nulă, te îndeamnă să te întrebi:
    Oare ce nivel au susținătorii unui astfel de împuțit notoriu?

    RăspundețiȘtergere
  11. Conform registrului comertului, firma Elantim a lui Georgel Chirita (presedintele PNL Calafat) avea venituri in 2008 (anul alegerilor) de 29,898 lei iar in 2009 de 190,850, i-au crescut veniturile de 7 ori intr-un an cand economia intra in recesiune. CUM? In 2010 ajunsese la 205,482 lei venituri. Cand el are o camaruta la parterul unui bloc in cartierul traian unde nu intra nimeni decat angajatii primariei sa faca achizitii pt primarie

    RăspundețiȘtergere
  12. Este pentru prima oara cand intru pe acest blog si in calitate de cetatean al Calafatului ,fara vreo orientare politica vreau si eu in mod cuviincios sa pun cateva intrebari conducerii PDL,fara a jigni pe cineva si daca este posibil sa primesc si raspunsuri:

    1.Daca domnul Vasile este asa de bine intentionat si atat de sus in sondaje,sa arate ce a realizat el in calitatea de ex viceprimar in doua mandate diferite cu doi primari diferiti;(bineinteles pentru cetatenii municipiului).
    2.Ce platforma electorala are,ce doreste sa realizeze in conditiile in care doreste sa devina primar?
    3.Ce oameni onorabili il sustin,la nivelul localitatii?
    4.Daca este de acord cu masurile luate de guvernul PDL,daca este multumit de nivelul de trai ai calafetenilor,de perspectivele acestora ?
    5.Ce avere avea la data intrarii in politica si avand in vedere performantele firmelor sale,daca poate justifica cresterea veniturilor sale?
    6.Care este stadiul dosarelor de cercetare si cele din instanta care il priveste ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca tot il injurati pe dl Emil Popa sa-i sugeti pula si lui si dlui Traistaru ,oameni care au stiut ei de ce va fac venetici pe toti .
    Tot Psdu sa ne cacam pe voi cei care ziceti ca e mai bun Pdlu ca noi .Ce mortii mamii voastre va facut PSdu boilor de ne puneti in aceeasi oala cu portocalii si unpristii?
    Mama voastra daca iese Emil primar va jupoaie domnu Traistaru pe toti ca mieii de paste .
    Vedeti voi

    RăspundețiȘtergere
  14. Stiti cum il cheama pe copilul care la facut Bora cu o eleva de la Liceul Agricol in anii "8o, cum la crescut bunicii elevei si ca sa culcat si cu sora ei? Detalii in curand.

    RăspundețiȘtergere
  15. Popo ai belit prazu .Du-te la moara si cere bani ca o sa-ti trebuiasca sa-ti sustii avocatii prin tribunale .Tu credeai janghina dracu ca scapi asa usor dand in unu si altu cu presupuneri fara nicio baza ? Unu la mana te-ai pricopsit cu o sesizare la mitropolie si doi un proces de toata frumuesetea .
    Hai ca aia de te faceau sarac parca ti-au cobit .Din sarac mai in jos ce este ?

    RăspundețiȘtergere
  16. pentru 4,25 ale carui intrebari sunt decente si pertinente.iti voi raspunde eu desi nu-l sustin pe adelica deoarece sustinatorii lui (stanciu si bora) sunt prea ocupati sa arunce cu laturi peste tot.
    1.a avut o singura initiativa de interes general, aceea cu autobuzul la maglavit.in rest s-a ocupat de angajari pe criterii politice si bineinteles de afaceri personale.
    2.nu exista nici o platforma electorala , dupa cum observi si din postarile sustinatorilor lui singura preocupare este sa-i injure pe ceilalti.
    3.acum singurii oameni onorabili care-l mai sustin sunt : paun cristian si colonelu chirita, restul mareta,bora,stanciu il sustin insa numai onorabili nu sunt.
    4.il deranjeaza bineinteles masurile luate de guvern deoarece se gandeste ca asta ii afecteaza scorul electoral, altfel nu-l intereseaza deloc politica de la nivel national,putand trece in partide din tot spectrul, de la jigodiile lui voiculescu la miscarea populara.
    5.intrarea in politica a coincis cu intrarea in afaceri si deci nu se poate face o legatura directa intre venituri si politica, ceea ce se poate verifica usor este ca la o cifra de afaceri ca a firmelor lui are o bogatie nejustificata.
    6.aici nu stiu dar cred ca si asta se poate verifica usor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Oamenii onorabili sunt cei care sunt loiali partidului indiferent care este acela, care cunosc doctrina politica a partidului si au bun simt,jagardele sunt traseistii care trec dintr-un partid in alta dintr-un interes sau mai multe, ca acela de as pastra functia, afacerile sau cu speranta ca vor fi ajutati ca sunt la ananghie din cauza ca sunt certati cu legea, frauda etc.exemple Vasile Adelica, Bora Dan, Stanciu Ninel.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pai Adelica asta stie reclamatii ca il da pe popa in judecata, pe Guta pe Traistaru ce sa mai tot orasul ca nu-l voteaza pe el.Esti penibil Adelica deja esti pe o linie moarta tu nu vezi sau din cauza wiskiului te crezi mare erou.Vai de tine pierdutule ca in scurt timp vei sta sa aduni chistoacele sa tragi un fum si sa scurgi paharele de pe la altii cind te-or da ai tai afara ca s-au saturat de cloaca imputita cu care umbli cu penalul Ninel si dictatorul afemeiat Bora.

    RăspundețiȘtergere
  19. 11.09 nici ca e popa rudareanu saracu saracilor .Popo s-a inventat samponul si antiperspirantul, avem la unpr in plan sa aducem pentru campanie si o sa iti fac cadou si tie un set .

    RăspundețiȘtergere
  20. piticule porno,oana a produs mai putin in iarna asta,probleme cu dunarea,nu vrei sa ne sugi tu p..la pe bani?pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  21. VEZI TU POPO CE O SA PATESTI DIRECT RECLAMAT MITROPOLIE SI PARCHET .TE PUNE ADELICA LA PUNCT NIMENI NU TRECE PESTE EL. O SA VEZI CUM TACI TU CA DE NU TRECEM LA VIOLENTA SI E GRAV.ESTI TERMINAT LUCRAM SA ITI FACEM DOSAR SA TE EXECUTAM. INCHIDE ZIARU SI NU MAI DAM NIMIC PE BLOG DE CALAFAT ALTFEL E JALE MARE CA RAMAI FARA BISERICA.

    RăspundețiȘtergere
  22. Hopa vad ca va supara adevarul.Va este frica ca se afla ce caricaturi sunteti. Ati inceput cu amenintarile.Si apropo cine este acest Adelica? de nu trece nimeni peste el? Sunteti penibili.M-am convins.

    RăspundețiȘtergere
  23. POPO STAI CA MAI AI O SAPTAMINA SI GATA ESTI MORT.LASA PRESA SI TE LASAM SI NOI DACA NU SUPORTI.

    RăspundețiȘtergere
  24. CIND O STA POPA A RACOARE CA ADELICA E HOTARIT SA IL TERMINE AFARA CU EL DIN CALAFAT.MITROPOLITU A AFLAT SI TI SE PREGATESTE DEBARCAREA.FII CALMA SI ALEGE CE TREBUIE DACA MAI VREI SA STAI IN CALAFAT

    RăspundețiȘtergere
  25. oamenii mariei sale adelica: are acum niste trufandale de toata frumusetea si cunoscuti ca niste iepe breze 1 bora untip inconsecvent , un pupincurist, sarlatan si nu e de societate cred ca poate obtine cel mult 100-200 voturi;2 ninel ar fi fost bun de trambita ca la ce e la curul lui dna bucuresti, dat afara din servici in curand o sa fie si oana data afara , deja are doua sanctiuni in mai putin de sase luni, obtine maxin 50- 100 voturi, astia doi sunt mega trompetele care vuvuzeaza la urechea lui adelica si ala prost ii crede de dimineata pana seara in frecarea palmelor altor partide ca pdl calafat s-a pricopsit cu domnii ;in final garda veche se va rasuci si va da de pamant cu mai sus amintitii dar va fi prea tarziu politic..

    RăspundețiȘtergere
  26. Au inceput sa schiaune catelusii lu Adelica.Va este frica!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Veneticii sa ne sugeti pula noua psd-istilor ca nu mai puteti de grija noastra.Va fute pe voi grija ca a luat dl Traistaru terenurile de la pod . Pa daca voi nu aveti dupa ce bea apa cu ce le cumparati , asa ca dl Traistaru a avut bani si le-a cumparat .Va freaca pe voi grija ca vezi doamne bunici vostrii au fost mai prosti si le-au cedat .Asta este el a fost mai destept si voi pulimea mai fraieri .Hooo ca vedeti voi dupa ce o lua dl Emil primaria .Mai vorbim noi atunci .

    RăspundețiȘtergere
  28. Bora chiar va aduce voturi la PDL...asta visaţi voi, nu are atâţia suplinitori!

    RăspundețiȘtergere
  29. nu mai tine cu veneticii, rad si elefantii

    RăspundețiȘtergere
  30. vrem ca marea scofala de bora sa candideze ssa vada ce cururi de votanti se indreapta spre el, nula nula, a mai incercat si altadata si s-a facut de rahat

    RăspundețiȘtergere