25 decembrie, 2013

VIDEO- Sezatoare artistica de Craciun- organizata de Cenaclul "Gheorghe Braescu" al Casei de Cultura Calafat in colaborare cu Ansamblul "Rozele Calafatului"


VIDEO





Luni, 23 decembrie- ora 17.00, a avut loc un spectacol dedicat sarbatorilor de IARNA. Cenaclul "Gheorghe Braescu" care apartine Casei de Cultura Calafat in colaborare cu renumitul ansamblu "Rozele Calafatului" a organizat in premiera la Calafat o SEZATOARE ARTISTICA. Au fost interpretate colinde, melodii din repertoriul romanesc ale unor artisti consacrati, doua piese de teatru si obiceiuri de Craciun. Toti participantii sunt artisti calafeteni care s-au implicat in acest proiect cultural din pasiune pentru muzica, poezie si teatru.



Actualitatea Calafeteana in colaborare cu ziarul regional OLTENIA SUD au realizat un material video.

CENACLUL GHEORGHE BRAESCU SI ANASAMBLUL ROZELE CALAFATULUI VA DORESC UN CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU BOGAT CU MULTA SANATATE SI PACE IN INIMI.

4 comentarii:

  1. Felicitari organizatorilor. Bravo Dorule. Baietii astia sunt buni da de ce nu ii promoveaza nimeni. Adi si Cosmin de ce nu sunt invitati si la tabara folk...pacat. Mi-a placut baiatu cu piesa de teatru bun bun. Aveti tot ce va trebuie, vioara chitara orga si pe ala cu muzicuta ...super baieti felicitari. AAAA si sa nu uit toata stima pentru Rozele calafatului

    RăspundețiȘtergere
  2. O treaba buna frumoasa.Felicitari, la multi ani si la mai mult la anu. Felicitari domnului Rudareanu pentru multiplele activitati culturale. Domnilor faceti cat mai multe actiuni de acest gen sa rupeti tinerii de la droguri si alcool. O generatie sanatoasa nu poate sa existe fara cultura. Sincer imi pare bine ca fostul meu oras Calafat mai are resurse.

    Cu sanatate si spor in 2014

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo oameni buni,felicitari baietilor care au cantat !,Cosmin a fost senzational, are o atitudine asa care arata a om care se pricepe la cantat, am observat ca si scrie foarte bine poezii,bravo si colegilor care l-au acompaniat.A fost un spectacol frumos, cu colinde , cu dansuri populare, asa cum trebuie,Eu una astept si alte spectacole din partea voastra .

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo domnilor, felicitari, Bravo Cosmin !!

    RăspundețiȘtergere