28 decembrie, 2013

VIDEO- Spectacol incendiar in exclusivitate pe Actualitatea Calafeteana. Concursul de drifturi organizat la parcarea de la Bascov .

                                                     VIDEO




PE DATA DE 1 DECEMBRIE A AVUT LOC UN CONCURS DE DRIFTURI ORGANIZAT DE O ASOCIATIE DE PROFIL DIN BAILESTI. IN EXCLUSIVITATE ACTUALITATEA CALAFETEANA A POSTAT UN CLIP VIDEO


Asociatia Legal Drive, condusa de catre domnul Chipirlin Madalin Costinel, a organizat in mun Calafat - Dolj un eveniment auto menit sa reduca numarul de accidente rutiere.
La acest eveniment sau prezentat aproximativ 35 de participanti cu autoturisme modificate pe partea de estetic dar si in ceea ce consta performantele sportive, din judetele Gorj , Olt, Mehedinti, Dolj si Valcea.


Evenimentul a constat in :

- defilare pe strazile principale ale municipiului Calafat
- expunerea autoturismelor pe zona centru civic
- proba de indemanare ce a avut loc in parcarea bascov de la periferia municipiului Calafat

Asociatia Legal Drive prin acest eveniment, pe langa latura de prevenire a accidentelor rutiere, a dorit sa ofere comunitati calafetene la o zi simbolica un spectacol rar intalnit, evenimentul fiind in premiera in mun.Calafat.
Printre participanti nationali , venit special pentru a face demonstratie in tot ceea ce tine de capabilitati sportive auto sa numarat si pilotul bulgar Adrian Pavlov care in acest moment este vicecampion national la sectiune drift.
La sfarsitul acestui eveniment s-a realizat o conferinta si tot odata premierea concurentilor.
Multumim tuturor pentru sprijinul acordat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu