07 noiembrie, 2014

Box intre consilierii locali PSD si PDL din comuna Izvoare

Tensiunile politice mocnesc în continuare în Dolj. Un consilier PSD din comuna Izvoare a fost agresat, ieri, de un membru al organizaţiei PDL din localitate, care a fugit după comiterea faptei.
Viceprimarul comunei Izvoare, Virgil Cioponea, a sunat, ieri pe 112, anunţând că un consilier local al PSD a fost agresat în stradă de un membru al organizaţiei locale a PDL. Imediat după apel, acesta, însoţit de un poliţist din localitate, a ajuns la locul agresiunii. Victima, Mihăiţă Cocârlă, de 41 de ani, din localitate, a ajuns la spital, iar agresorul, Viorel Dobre, de 57 de ani, a fugit. Viceprimarul ne-a povestit că el îl chemase până la primărie pe Mihăiţă Cocârlă, pentru că aveau ceva de discutat. Cel din urmă a plecat de acasă cu maşina, însă Dobre l-a văzut, s-a aşezat în mijlocul drumului şi n-a vrut să se dea la o parte. Când a coborât Cocârlă din maşină să-l întrebe care e problema, Dobre l-a pocnit şi a fugit. „Eu îl chemasem la Primărie. Când am auzit ce-a păţit am ajuns acolo cu poliţistul de la noi, însă cel care l-a lovit fugise. Acum îl ducem pe băiatul ăsta (n.r. – Mihăiţă Cocârlă) la spitalul din Craiova, apoi la Medicina Legală şi o să depunem plângere la Poliţie”, ne-a declarat Virgil Cioponea.
Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz, au deschis un dosar penal şi spun că aşteaptă ca victima să depună plângere şi să aducă certificatul medico-legal. Agresorul este identificat, însă nu a fost găsit pentru a fi audiat. „S-a deschis un dosar penal în cauză şi se fac verificări cu privire la incident, urmând ca în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale necesare victimei pentru vindecare să se facă încadrarea juridică a faptei. Deocamdată vorbim de loviri şi alte violenţe”, ne-a declarat agent principal Amelia Barbu, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Dolj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu