27 martie, 2016

VIDEO INCREDIBIL!!!Mai marii liberalilor de la Dolj sar la gatul administratiei PSD din Craiova. Marian Irinei si Marinica Dinca au pornit la atac.

VIDEO


Astazi, 27 martie, incepand cu ora 11.00 a avut loc o noua conferinta de presa a PNL Dolj. Consilierul judetean Marian Irinei si senatorul Marinica Dinca au expus reprezentantilor media lipsurile administratiei PSD la nivel de Craiova , reclamand totodata faptul ca in comuna Vela (Dolj), in ultimele doua luni au solicitat si primit vize de flotant peste 160 de cetateni din localitatile invecinate.
Marian Irinei a afirmat clar ca este vorba de o migratie electorala, principalul suspect si acuzat fiind PSD. Este o acuzatie dura si deocamdata nefondata, insa reprezentantul liberalilor a declarat ca are probe in acest sens si ca exista dosare penale din 2012 privind aceste tipuri de miscari pre-electorale, dosare care inca nu au fost solutionate. 
Conform analizei senatorului liberal Marinica Dinca, administratia craioveana coordonata de PSD poate fi definita in trei cuvinte : ESEC. SARACIE SI MIZERIE plus o mare lipsa de profesionalism.
Postul Oltenia Sud asteapta reactia PSD, lansand provocarea de a face chiar o declaratie video in acest sens.
Pentru mai multe lamuriri va invitam sa urmariti materialul video unde veti putea vedea integral conferinta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu