30 aprilie, 2016

Rezultate deosebite la disciplina matematica pentru elevii Scolii ,,CONSTANTIN GEROTA” DIN CALAFAT

Așa cum v-au obișnuit pana acum ,,incurajati si de obtinerea de burse de performanta dar si de initiativa Primariei Municipale, a Consiliului Local referitoare la acordarea de premii pentru elevii olimpici si unele facilitati fiscale pentru parintii acestora,elevii Scolii Gimnaziale ,, Constantin Gerota din Calafat s-au angajat si au participat la o serie de concursuri de matematica, desfasurate atat in scoala cat si in afara ei,concursuri judetene,regionale, interjudetene si nationale, obținând rezultate dintre cele mai bune.
Seria competitiilor scolare a fost deschisa de...



 Concursul International de matematica,, Antim I, desfasurat la Vidin, Bulgaria in 17 X 2016 , unde elevulBicu Eduard Codrut,clasa a V-a a obtinut Premiul III iar Surugiu Alin, clasa a VII-a a primit Mentiune( ambii elevi sunt instruiti de prof. Firicel Marian )
La Concursul Interjudetean de Matematica” Louis Funar” desfasurat la Scoala Gimnaziala „Decebal” din Craiova, in data de 15 XI 2015, elevul Bicu Codrut Eduard de la clasa a V-a ,pregatit de d-l profesor Firicel Marian, a obtinut Mentiune.
La Concursul, National de Matematica”Memorial Nicolita Sanda” desfasurat in 7 XI 2015 la Scoala Gimnaziala „Nicolae Balcescu” din Dragasani, judetul Valcea, elevul Bicu Codrut, clasa a V-a ( prof. Firicel Marian) a obtinut Premiul II si Medalia de Argint,elevele Enciu Bianca si Dita Diana ( VI A-prof. Marian Firicel ) au obtinut Mentiune.
La Concursul, Interjudetean de Matematica”Micul Arhimede” desfasurat in 5 XII 2015 la Scoala Gimnaziala „Nicolae Romanescu” din Craiova, elevii Bicu Codrut ( V C) si Voica Daniel( VII C) , ambii pregatiti de d-l Marian Firicel, au obtinut Premiul III si Medalia de Bronz iar eleva Enciu Bianca, VI A , prof. Firicel Marian a fost premiata cu Mentiune.
Concursul Regional de matematica,, Trepte in matematica si fizica,30 I 2016 Calimanesti, judetul Valcea, a avut castigatori si elevi ai scolii noastre. La clasa a II-a, eleva Traumero Natalia,( inv. Penus Nicoleta) a obtinut Mentiune, la clasa a III-a ,Belu Ema ( inv. Iordache Luminita) a obtinut Mentiune, la clasa a IV –a, urmatorii elevi au fost premiati cu Mentiune : Voica Cristian ( inv.Coada Liliana),Bostangiu Ionut, Filip Marian si Ilie Vlad(toti trei pregatiti de d-na inv. Pasaliu Emilia):
La clasa a V-a, elevul Bicu Codrut ( prof. Marian Firicel) a obtinut Premiul I si Medalia de Aur, Micu Andrei ( prof. Firicel Marian) si Tanase Tabita ( prof. Marin Ioan) au obtinut Mentiune.
Clasa a VI-a a avut urmatorii elevi care au primit Mentiune: Enciu Bianca, Bechir Rares, Tencu Ioana,Dita Diana,Firut Maria, Bicu Cosmina si Stanescu Laura ( toti pregatiti de prof. Marian Firicel )
La clasa a VII-a s-au evidentiat urmatorii elevi Voica DanielPremiul al III-lea si Medalia de bronz( prof.Marian Firicel), Surugiu Alin,Dragomir Alexandra, Trincu Alina si Toba Andrei ( toti instruiti de prof. Firicel Marian) au primit Mentiune.
La clasa a VIII-a, s-a remarcat eleva Dinculeana Patricia,instruita de d-na prof.Ioneata Daniela, care a obtinut Mentiune.
La Olimpiada de matematica s-au calificat pentru faza Locala, desfasurata laCraiova un numar de 21 se elevi,dintre care 16 elevi pregatiti de d-l prof. Firicel Marian si elevi instruiti de d-na prof. Ioneata Daniela.
Pentru faza judeteana a Olimpiadei de matematica,scoala noastra a avut calificati 5 elevi : Bicu Eduard, clasa a V-a , Bechir Rares si Tencu Ioana ( a VI-a),Voica Daniel si Surugiu Alin, clasa a VII-a, toti pregatiti de d-l prof. FiricelMarian . Premiant la faza judeteana este elevul de clasa a V-a C, Bicu Eduard,pregatit de prof. Firicel Marian,care s-a clasat pe locul IV, obtinand MENTIUNE
La Concursul Interjudetean de matematica ,, Ion Ciolacdesfasurat la Colegiul National ,, Carol I din Craiova( 4 IV 2016 ), elevul Bicu Eduard ( V C ), instruit de prof. Marian Firicel, a obtinut Premiul I si Medalia de Aur.
Concursul Interjudetean de matematica ,,Preda Filofteia, desfasurat la Dragasani, jud. Valcea in 9 IV 2016 a prilejuit obtinerea de catre elevul de clasa a V-a C , Bicu Eduard ( prof. Firicel Marian) sa obtina Premiul I si Medalia de Aur, iar elevilor Micu Andrei (V C), Enciu Bianca si Bechir Rares ,clasa a VI-a A( toti trei pregatiti de d-l prof. Firicel Marian) si elevei Dinculeana Patricia,clasa a VIII- a, instruita de d-na prof. Ioneata Daniela ,sa obtina Mentiune.
Concursul National de matematica ,,Comper, organizat in scoala noastra ded-na prof. Ioneata Daniela a dat ocazia unor elevi ai scolii de a-si valorifica munca si aptitudinile la limba romana si matematica.Pana acum s-a desfasuratEtapa I, urmand ca dupa consumarea etapei a II-a , elevii ce se vor califica lafaza nationala sa sustina un test on-line la finele anului scolar .
Tot in scoala noastra s-a desfasurat etapa I a Concursului National de matematica Gazeta Matematica Junior. In functie de rezultatele etapei a II- a, elevii calificati vor participa la faza nationala a concursului ce va avea loc in luna iunie a anului scolar 2015-2016.
Pentru rezultatele obținute, elevii, parintii lor cât și cadrele didactice care i-au pregătit merită felicitări. Daca elevii așteaptă, conform tradiției, ca ,,Iepurasul să le aducă darurile mult dorite drept răsplată pentru munca lor,speram ca si dascalii implicati in realizarea unor asemenea performante vor avea recunoasterea meritelor lor, incepand cu unitatea scolara , care, pana acum nu a facut nimic pentru popularizarea lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu