09 septembrie, 2010

Firea, stii cu ce dictator te-ai maritat?




Gabi Firea a intrat pe marea "mosie" a lui Pandele. Primarul din Voluntari e departe de a fi un om obisnuit. El taie si spanzura in oras. Dovada ca si-a pus data nasterii pe placutele de inmatriculare de la masinile institutiei, si-a trecut numele pe clopotele catedralei si mai nou isi apara cu gorile secretele nuntii sale cu Gabi Firea.Realizatoarea tv Gabi Firea a devenit deja doamna Pandele si, cum se va intoarce din vacanta va da o mare petrecere duminica seara, intr-o locatie in apropiere de Ploiesti, tinuta la mare secret.Surse din anturajul insurateilor ne-au confirmat ca, desi ei au facut ceremonia religioasa la biserica ortodoxa Sf. Nicolae din Antalya, ei vor face o slujba si la Manastirea Ghighiu din Prahova. Pentru ca evenimentele sa fie cat mai bine tinute secret, nimic nu misca in Voluntari fara stirea primarului. Chiar daca el lipseste din oras, oamenii lui supravegheaza cu atentie locurile.

Si-a pus gorilele pe urmele reporterilor Click!


Asa se face ca reporterii Click! care au fost ieri in Voluntari pentru a vorbi cu localnicii despre "ispravile"primarului, au fost tinuti la distanta de "gorilele" edilului. Casatoria lui Pandele cu Firea este acum principala tema de discutie intre localnici. Dar, speriati, oamenii s-au ferit sa ne vorbeasca despre primar, mai ales cand masina in care se aflau reporterii nostri a fost incercuita de un BMW argintiu, un Opel negru si un jeep.Urmariti pe tot parcursul vizitei la Voluntari, iar mai apoi flancati pana la iesirea din oras, reporterii Click! au fost la un pas de a fi agresati de oamenii primarului.

Si-a pus numele pe clopote


Si Pandele are multe ispravi la activ. Prima dintre ele: a inmatriculat un microbuz al primariei cu numarul IF 61 PFC, care reprezinta anul nasterii sale, 1961, si initialele numelui. O alta boacana, care a facut senzatie in luna august: si-a pus numele pe cele cinci clopote(foto) ale catedralei care se construieste in Voluntari.Mai mult, la intrarea in catedrala a fost pusa o pancarta pe care este afisat un mesaj de multumire la adresa primarului Pandele.

Se pare ca Gabriela Vranceanu Firea (foto) a avut un motiv intemeiat sa se casatoreasca. Surse din Antena 1 ne-au marturisit ca moderatoarea este insarcinata si ca va naste in primavara.La 38 de ani, vedeta trustului Intact mai are un copil din prima casatorie cu Rasvan Firea, pe Tudor Stefan, in varsta de 15 ani. Si proaspatul ei sot, Costel Pandele, are doi baieti din prima casnicie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu